Horoszkóp

Az asztrológia szerint ilyen a Bak férfi

A Bak férfi megbízható, stabil, ugyanakkor sokak szemében érzelmileg ő is visszafogottnak tűnhet. Az asztrológia szerint ilyen a tipikus Bak férfi. Milyen pozitív és negatív tulajdonságai vannak? Kiderül a horoszkópja leírásából.

A Bak férfi alapvetően konzervatív, hagyomány- és családtisztelő, de ezek a tulajdonságok inkább az élete későbbi szakaszában jellemzik őt. Fiatalkorban inkább a határokat feszegeti, sokszor kemény tapasztalatok árán tanulja meg, mely értékek a legfontosabbak az életében.

A Bak férfi a hagyományos értékek híve

A Bak férfi biztonságra törekvése erős. Mindent megtesz az anyagi boldogulása érdekében, de a tartós és stabil párkapcsolat is előbb-utóbb az élete fontos része lesz. Neki talán minden más jegynél fontosabb, hogy fiúgyermeke is szülessen. Annak ellenére, hogy tiszteli és imádja a nőket, a lelke mélyén a patriarchális szemléletben hisz, szerinte az a jó, amíg a férfiak irányítják a világot. Férfibüszkesége nagyon erős, méltóság és teljesítmény jellemzi. Hozzá nagyon diplomatikusan és csak óvatosan érdemes közelíteni. Párja véleményét szinte csak akkor hallja meg és fogadja el, ha finoman, nőiesen mondja el az érveit. A lázadást, a támadó hangnemet nem viseli el.

bak férfi horoszkóp

A Bak férfi a hagyomány családban hisz (iStockphoto)

A Bak férfi remek apa és társ

A Bak férfi nagyon gyengéd tud lenni a gyermekeivel. Remek apa, aki kellően motiválja csemetéit a minél jobb teljesítményre. Mindent megtesz a családért, minden tőle telhetőt megad, hogy boldognak láthassa őket. Végtelenül támogató és védelmező típus, az ígéreteit mindenkor megtartja. Bölcs és segítőkész, akire a szerettei bármikor és bármiben támaszkodhatnak. Viszont fura módon ezt a támogató és atyai oldalát párja és családja csak akkor láthatja, amikor valóban segítségre szorulnak. Sok Bak férfi az erős és talpra esett nőkkel nem is igazán tud mit kezdeni, hiszen ők nem különösebben igénylik a támogatást, egyedül is jól boldogulnak. A határozott nők mellett férfiként úgy érezheti, nem ő képviseli az erőt a kapcsolatban.

A Bak férfi számára első a karrier

Annak ellenére, hogy számtalan pozitív tulajdonsága van, a Bak férfi mellett párja kicsit mindig háttérbe szorítva érzi magát. Neki ugyanis első a karrier, és csak utána jöhet mindenki és minden más. Nagyon erősek az ambíciói, céltudatos, mindent megtesz, hogy a karrier lépcsőfokain egyre feljebb lépkedhessen. Az ebbéli támogatást pedig elvárja a párjától is. Mellette a hagyományos férfi és női szerepek nagyszerűen működnek. Vele kétféle kapcsolata lehet egy nőnek, vagy mindenestül elkötelezi magát mellette, vagy minden egyéb kötelezettség nélküli kapcsolatot tart fent fele. Utóbbi legfeljebb addig tarthat, míg a Bak férfi megtalálja a számára ideális partnert.

Vannak nők, akik szerint a Bak férfi az ideális társ, másoknak talán valóságos rémálomnak tűnik. Aki őt választja, biztos lehet benne, hogy olyan férfira talál a személyében, aki tökéletesen megtestesíti a férfi princípium egyik legősibb, legtradicionálisabb formáját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top