Horoszkóp

Bámulatos évre számíthat 2020-ban a Bak

Ha valakinek, akkor a Baknak nem lehet oka panaszra 2020-ban. A horoszkóp szerint bármibe is fog, arannyá változik a kezében. Ő az, aki bámulatos évre számíthat.

Az asztrológiában a Jupiter a nagy szerencse bolygója. Ahol éppen halad, annak a csillagjegynek hoz áldást, szerencsét, sikert. 2020-ban a Bak jelében jár a bolygó, ezért idén a Baknak minden kívánsága valóra válhat. Persze, rajta is múlik, hogyan sáfárkodik a szerencséjével.

2020-ban a Bak valóra váltja az álmait

Bak jegyűként valódi bolygófelvonulás zajlik a jegyedben, hiszen január 16-ig öt bolygó tartózkodott itt, de még ezt követően is uralkodó bolygód, a Szaturnusz mellett a Jupiter és a Plútó is a jegyedben jár. Márpedig ez nagyon szerencsés lehetőségeket jelez számodra egész évben. Nyitottságodra, elfogadókészségedre ugyanakkor nagy szükséged lesz. A január 12-13-i bolygóegyüttállásokat ugyan még nehezen élted meg, de ez már az első jele annak, ami 2020-ban rád vár. Nem a nehézségekre gondolunk természetesen, hanem arra, hogy egyre erősebbnek, határozottabb és céltudatosabbnak érezheted magad.

Bak jegyűként te nagyon is kézben tudod tartani az életedet. Nagyon fontos átalakulást sejtet a Plútó, és természetesen szerencsés lehetőségeket a Jupiter, ugyanakkor megfontoltságra, türelemre int a Szaturnusz. Hidd el, minden a maga idejében történik veled.

Különleges évre számíthat a Bak 2020-ban (fotó: Pixabay)

Különleges lehetőségek várnak 2020-ban a Bakra

A nagylelkű Jupiter és a mély átalakulást sejtető Plútó 2020-ban három alkalommal (április 4-én, június 29-én és november 12-én) áll együtt a Bak jelében, amire csak nagyon ritkán van példa az asztrológiában. Ezek az időszakok elindítják benned is a metamorfózist, vagyis innentől egészen másként tekintesz magadra, és képes leszel megérteni, hogy miért voltak a nehézségek. Nem mellesleg el kezdesz bízni, hogy minden egyre jobb és jobb lehet az életedben. Ezek pedig nagyon fontos felismerések a jövődet illetően.

Mindenképpen fontos, hogy a munka, a hivatás mellett önmagadra is szánj időt. A testi és lelki egészséged alapvetően fontos a siker felé vezető úton. Az önfegyelem mellett az önelfogadás és önszeretet ugyanilyen fontos, s neked utóbbiakban bőven akad még tanulni valód. A bolygók ugyanakkor támogatnak, hogy felismerhesd ennek jelentőségét is, és természetesen rájöjj, mennyire szerethető és nagyszerű ember vagy.

A Bak kézben tartja az életét 2020-ban

A bolygók számos kihívást is tartogatnak neked. Bak jegyűként az év második felében az otthonodra, a családra irányul a figyelmed. Konfliktusokat hozhat ez az időszak, de ekkor már kezelni is tudod majd ezeket. Könnyen előfordulhat, hogy ápolásra, segítségre szorul valamelyik szeretted. Vegyél majd mély levegőt, és emlékeztesd magad: együtt vagytok a legerősebbek. S valóban, a családi összefogással bármilyen nehézséget meg tudsz oldani. Legyél bizakodó, s higgy a szerencsédben. Ne feledd, a Jupiter december közepéig támogat téged.

A Szaturnusz március 22-én átmenetileg a Vízöntő jelébe lép, majd visszatér hozzád még néhány hónapra. Ez az időszak új lehetőségeket lebbent fel előtted, s ízelítőd ad a jövő évre vonatkozóan is. December 21. különleges jelentőségű nap lesz, hiszen együtt áll a Szaturnusz és a Jupiter. Innentől valójában új fejezetet kezdhetsz az életedben. Érdemes rá felkészülni.

(via astrology)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top