Horoszkóp

8 okból a Bak a legromantikusabb szerető

Ki gondolnál elsőre, a többnyire hűvös és visszafogott Bak nőről, hogy mennyire romantikus típus. A horoszkóp szerint 8 érv bizonyítja, hogy milyen csodálatra méltó szerető...

Ha a Bak csillagjegyre gondolsz, talán elsőre nem az igaz szerelem és a melegséget árasztó típus ugrik be. Ez is azt bizonyítja, hogy senkit sem lehet megítélni kizárólag az állatövi jelük alapján. Pedig a föld elemi Bak nő éppenséggel a világ legszerelmesebb és legboldogabb párkapcsolatait élheti meg. Mindemellett a Bak kiváló problémamegoldó és remek szervező is, aki az életét aprólékosan és mindig előre megtervezi. Szüksége van azonban a türelmedre, mivel bízik benne, hogy meghallgatod az értékes ötleteit és gondolatait, s amikor már kiépült köztetek a bizalom, a legkedvesebb baráttá, nem mellesleg a legszenvedélyesebb szeretővé válik.

Íme 8 ok, hogy miért is tartják a Bak nőket a legszerethetőbbeknek!

1. A Bak nő tudja, mit csinál

A Bak nő tudatos típus, ezért pontosan tudja, hogyan kezelje a dolgokat, még akkor is, amikor időnként elkerülhetetlenül rosszra fordul az élete. Számíthatsz rá, hogy kitalálj a legjobb megoldást. E jegy szülötte mindig felkészült és előrelátó, nemcsak B terve van, hanem C, D, E, sőt még F is.

2. A Bak kitartó

Ha neki adod a szívedet, és elnyered a bizalmát, biztos lehetsz benne, hogy kitartó és nagyon hűséges partnerre találsz a személyében. Ő ugyanis vagy teljesen benne van egy párkapcsolatban, vagy nem, de utóbbi esetében sem jellemző, hogy kifelé tekintgetne.

3. A Bak nő mellett boldog szerelemre találsz

Nincs még egy olyan örömteli szerelem, mint amit a Bak nő adhat neked. Ha részed van benne, élvezd ki minden pillanatát! Amikor biztos az érzéseiben, kétségtelenül a legszerethetőbb partnerré válik, akit csak kívánhatsz és elképzelhetsz magadnak. Sőt, még a várakozásaidon is túltesz.

Csak kevesen tudják, hogy a Bak mennyire romantikus típus (Fotó: Getty)

4. A Bak nőre mindenben lehet számítani

Biztos lehetsz benne, hogy a Bak nő mindig támogat, és mindenben melletted áll a párkapcsolatban és valójában azon túl is. Ha stabilitást, hűséget és romantikát akarsz egyben, mindenképpen őt válaszd!

5. A Bak nő nagyszerű tanácsokat ad

Ha segítségre van szükséged, legyen az bármilyen kényes ügy, a Bak a te embered! Ő ugyanis nemcsak nagyon jó hallgatóság, de intelligenciájából adódóan nagyszerű tanácsadó is, sőt abban is kiváló, hogy – ha kell – valakit jól helyre tegyen…

6. A Bak nő hihetetlenül szenvedélyes

Az, hogy a Bak nő valóban akar téged, szenvedélyes csókja lesz az első erre utaló jel. Ha megcsókol téged, úgy érzi, méltó vagy hozzá. Ne élj vissza a bizalmával!

7. A Bak nő egyáltalán nem anyagias

A Bak nő tudja, mi a legfontosabb az életben. Annak ellenére, hogy nagyon sokat dolgozik az anyagi biztonsága megteremtéséért, valójában nem a pénz, az autók vagy a drága ruhák érdeklik, hanem a stabil, biztos háttér. Amit akar, az nem más, mint a szeretet, a hűség és az odaadás.

8. A Bak nő a legnagyszerűbb csillagjegy

Kétségtelenül olyan nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik, amelyekre nagyon sokan vágynak. Imádni fog téged, hol gyengéden, hol vadul. Amellett, hogy megbízható, szavahihető, stílusos és csodás a megjelenése, a Bak nő a legromantikusabb, de egyben a legpiszkosabb fantáziájú szerető is…

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top