Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy titkon meglepően romantikus

Ezekről a csillagjegyekről sosem feltételeznéd, hogy mennyire romantikusak. Kívülről ugyanis egyáltalán nem tűnnek annak, de a lelkük mélyén nagyon is érzelmesek. Te köztük vagy? A horoszkópból mindenre fény derül.

Néhány csillagjegy, mint a Bika és a Mérleg a romantika nagymestere. Másokról ez kevésbé, de legalábbis másként mondható el. A következő csillagjegyekből látszólag teljesen hiányzik a romantika, pedig belül a lelkükben, titokban nagyon is romantikus típusok. S hogy miért nem mutatják? A horoszkóp választ ad a kérdésekre.

A Kos bókja romantikus

A Kos nagyon szívesen udvarol és csábít, s ilyenkor tele van szenvedéllyel, a bókokból is kifogyhatatlan. Miközben hajlamos az évfordulókat elfelejteni, ő mégis az a típus, aki a legváratlanabb pillanatban lep meg egy hétvégi kiruccanással. Spontán és nagyon kreatív, még ha a reakció nem is tűnnek igazán romantikusnak. A Kos a pillanatnak él, izgalomra, az újdonság varázsára vágyik, ezért szinte sosem tervezget előre. Ellenben megéli az élet örömeit, s ha kell a romantikus oldalán is felvillantja előtted. Kívülről nem tűnik romantikusnak, pedig nagyon édes tud lenni…

Ezek a csillagjegyek meglepően romantikusak

Ezek a csillagjegyek meglepően romantikusak (fotó: Getty)

A Szűz egyáltalán nem tűnik romantikusnak

A Szűzről nem igazán a romantikus szó jut elsőként eszedbe. Kívülről nagyon racionális, pragmatikus, elemző és meglehetősen kritikus, miközben gondoskodó, segítőkész és nagyon sok szeretet rejlik a lelkében. Tőle ne várj hatalmas rózsacsokrokat, ellenben számtalan apró meglepetéssel, a figyelmével halmoz el téged. Kedves gesztusokat tesz, finoman bókol, és sosem felejti el a születésnapodat. Az ünneplésre mindig talál okot, s ezért is lehet rá mondani, hogy meglepően romantikus típus, még ha a romantikája nem is a klasszikus értelemben az.

A Bak romantikusabb, mint amilyennek látszik

Ha olyan partnerre vágysz, aki sosem felejti el az évfordulókat, a születésnapokat, a Bak tökéletes társ a számodra. Persze romantikus sétákat ne várj tőle, mert ebben csöppet sem jeleskedik, de az is biztos, hogy mindig különleges ajándékkal lep meg a legfontosabb ünnepeken. Rendszerben éli az életét, mindent pontosan megtervez és megszervez. Nem valószínű, hogy romantikus szavakat suttog majd a füledbe, de mégis minden tőle telhetőt megtesz, hogy boldoggá tegyen téged. S bár a munkája nagyon lefoglalja, a hétvégi közös programokat sosem mulasztaná el veled.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top