Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy nagyszerű hétre számíthat

Ezeknek a csillagjegyeknek bőven lesz részük örömben, boldogságban a héten. Nagyszerű lehetőségeket villantanak fel előttük a bolygók. Ha te is köztük vagy, érdemes tudnod, mire is számíthatsz, és mi mindenre készülj fel. A horoszkópból megtudhatod a részleteket.

Január első teljes hetében különleges bolygóállások támogatják a csillagjegyeket. Vasárnap a Szaturnusz és a Plútó együttáll a Bakban, sőt a Nap és a Merkúr is csatlakozik hozzájuk. Ilyen bolygófelvonulásra ritkán adódik példa, ezért is nagy a jelentősége. kedden ugyan szembekerül egymással a Hold és a Mars, pénteken pedig a telihold borzolja a kedélyeket, de ezek a nehéz fényszögek alig hatnak a következő három csillagjegyre. Ellenben a Halakban járó Neptunusz pozitív fényszöge annál inkább. Ezen a héten ők különösen szerencsésnek érezhetik magukat, hiszen számukra a bolygók és fényszögeik nagyszerű lehetőségeket jeleznek. Ha te is ezen jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a horoszkóp szerint igazán szerencsés hétre számíthatsz. A fagyos tél ellenére is.

A Skorpiót megérinti a szerelem a héten

Kedves Skorpió! Épp itt az ideje, hogy picit átértékeld magadat, a szerelmi életedet, a boldogságot. Az utóbbi időben ugyanis kicsit alábecsülted ezek jelentőségét. Te egyébként is hajlamos lehetsz borúsan látni az életedet. Ne is tagadd, hogy pontosan ez történt az elmúlt hetekben… Tökéletes, a fantáziádban elképzelt világról álmodozol. De ilyen nem létezik. Viszont óriási erő rejlik benned, amellyel átalakíthatod az életedet, megteremtheted a saját boldogságodat, a te világodat. Engedd meg magadnak végre a valódi mély érzelmeket, az igaz szerelmet. Tekints körbe, és meglátod, mennyi romantikus lehetőségben lehetne részed, ha élnél vele. Persze, csak azt válaszd, amit valóban megérdemelsz. A legjobbat.

Nagyszerű hétre számíthatnak ezek a csillagjegyek (iStock)

A Bak megérti a héten, hogy merre tart az élete

Kedves Bak! Január második hetének legnagyobb nyertese kétségkívül te vagy. Öt bolygó jár a jegyedben és támogat téged, és akkor még nem is említettük a vasárnapi együttállásokat. Nem véletlen, hogy ez a mostani időszak nagyon fontos és emlékezetes is lesz a számodra. Az igazán jelentős változásokhoz ugyanakkor a te közreműködésedre is szükség van. Mielőbb tedd fel magadnak a kérdést: Készen állok életem legfontosabb változására? Ne foglalkozz most már a múlttal, inkább tekints előre a jövőbe. Van okod a bizakodásra. S ha most még picit ijesztőnek is tűnhetnek a rád váró változások, azok sokkal pozitívabb lehetőséget rejtenek, mint sejtenéd. Élj vele mindenképp!

A Halak fantasztikusan érzi magát a héten

Kedves Halak! A legjobb időben van, hogy végre önmagadra találj. Most különösen jó lehetőségeket kínál neked az élet, hogy belső utazást élhess át. Nagyon meglepő felfedezéseket tehetsz magadban, ha mélyen a lelkedbe tekintesz. Az önismeret, a bölcsesség, a tudatosság útján tehetsz most igazán fontos lépéseket. Olyasmit fedezhetsz fel a szívedben, amiről talán nem is feltételezted, hogy ott rejlik benned. A külvilágban nagyszerű barátokra, számos újdonságra, ismeretségre találhatsz ezen a héten. Próbálj ki valami merőben újat, amit korábban sosem tettél, legyél merész egy kicsit, lépj ki a komfortzónádból. Érezd magad úgy, mint talán még soha… 

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top