Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek csak keresik a helyüket ezen a héten

Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz könnyű ez a hét. S bár nem kell fájdalmasan mély dolgokat megélniük, mégis jóval nagyobbnak érzik a gondokat, mint amilyenek azok valójában. A horoszkópból kiderülnek a legfontosabb részletek.

Ezen a héten a Nap mellett a Vénusz és a Merkúr bolygó is a levegős, könnyed Ikrekben jár. Utóbbi jegyet vált a héten, s az érzékeny és hangulathullámzó Rák jelében folytatja égi útját. S bár ez a hét inkább örömet hoz, mint bánatot, a következő csillagjegyek mégsem igazán találják a helyüket. Ha te is köztük vagy, a heti horoszkóp segít megérteni a mélyben rejlő okokat, s azt is megtudhatod, miért történik most mindez veled. Neked szól ez a cikk akkor is, ha az aszcendensed tartózkodik a felsorolt jegyek valamelyikében…

A Rák sok igazságra jön rá ezen a héten

Kedves Rák! A mostani meglehetősen intenzív és megterhelő időszak a számodra. Sajnos hajlamos is lehetsz most mindent sötétebbnek látni, mint amilyen az valójában. Nemcsak a legrosszabbra gondolsz minden helyzetben, de az aggódás, a folyamatos félelem is megviseli érzékeny lelkedet. Pedig egyre rosszabbul érzed csak magadat, ha negatívan gondolkozol. Minél előbb rájössz a benned rejlő igazságra, annál előbb találhatsz vissza magadhoz. Próbálj arra figyelni, ami örömet okoz, vagy pozitív az életedben. Tűnjön bármilyen jelentéktelennek is, belekapaszkodhatsz és segíthet neked. Törekedj rá, érdemes! 

Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz könnyű ez a hete

Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz könnyű ez a hete (fotó: Getty)

A Skorpió fölösleges dolgokra fecsérli az energiáját a héten

Kedves Skorpió! Senki sem ismeri jobban nálad az átalakulás, a változás fontosságát. Te is nagyon érzékeny típus vagy, de ezt a tulajdonságodat most mindenképpen érdemes használnod. Valójában teljesen mindegy, mit hoz most az élet, nézz a mélyére mindennek, s megérzed, meglátod a valódi összefüggéseket. Könnyedén rájöhetsz mindarra, amire már semmi szükséged és csak akadályoz téged. Állj a sarkadra, s vágd el mindezt, mert csak az energiádat fecsérled az idejét múlt dolgokra. Az igazán fontos célokra figyelj, s ne hagyd, hogy bármi vagy bárki eltántorítson téged!

A Halak rájön a héten, hogy mire van igazán szüksége

Kedves Halak! A jeledben járó Mars bolygó támogat téged, hogy határozottabban képviselhesd az álláspontodat. Hajlamos lehetsz ugyanezért a türelmetlenségre is, és a pihenésre is kevesebb időt adsz magadnak. Pedig te is tudod, ha nem alszod ki magad, könnyen kiéghetsz belülről. Érdemes lenne némi átalakítást csinálnod az otthonodban. Rendezz át néhány dolgot, frissítsd fel a színeket, amitől a hangulatod is sokkal jobb lehet. Az is igaz, most sokkal több törődésre lehet szükséged, amit a családod örömmel megad neked. Próbáld végig gondolni magadban, hogy mire vágysz a legjobban, mert ha elutasítod a szíved hangját, csak egyre rosszabbul érzed magad. Erre figyelj ezen a héten!  

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top