Horoszkóp

Ez az, amit soha ne tegyél a csillagjegyekkel!

Főleg, ha jót akarsz magadnak... Mindenkinek van gyenge pontja, s ha ezt a gombot nyomod meg, sok jóra nem számíthatsz. A horoszkópból megtudod, mi az, amit soha ne tegyél a csillagjegyeknél. Érdemes megfogadni a javaslatot.

Valójában mindegy, milyen kapcsolatban vagytok, a barátod, a párod, a munkatársad a másik. Ha valóban jót akarsz magadnak, és persze mindkettőtöknek, van valami, amit soha nem tegyél meg nála. Minden csillagjegynek van ugyanis sebezhető pontja. Neked is… A horoszkóp ezúttal is felfedi a legfontosabb tudnivalókat.

A Kos

A Kos nem könnyű eset. Könnyen felkapja a vizet, meglehetősen agresszív, lobbanékony és türelmetlen lehet. Nem mellesleg erős és akaratos is. Szóval, ha jót akarsz magadnak, soha ne harcolj és versenyezz vele. Inkább a barátságát keresd…

A Bika

A Bika nagyon szívesen megoszt veled bármit. Segítőkész, s mindenben a rendelkezésedre áll, ha kéred. De ha szó nélkül elveszel tőle valamit, netán meglopod, s ez lehet a tányérján lévő utolsó falatka is, azzal nagyon megbántod, s örökre elveszíted a bizalmát.

Az Ikrek

Az Ikrek imád beszélgetni, s mindig van is valamilyen mondandója. Nem mellesleg valóban nagyszerűen kommunikál, szórakoztató típus. De nem mindig beszél, hallgatni is tud. Viszont semmit sem gyűlöl jobban, mint amikor azt mondják neki: “Fogd már be!”

A Rák

A Rák nagyon érzékeny típus, hajlamos elbizonytalanodni magában. A kritikát pedig nagyon rosszul viseli még akkor is, ha a legjobb szándékkal mondod. Neki az olyan, mintha gyomorszájon ütnék. Ha jóban akarsz maradni vele, soha ne kritizáld őt! 

Az Oroszlán

Az Oroszlán nagyon szereti, amikor ő lehet a középpontban, s figyelnek rá a többiek. Épp ezért semmit sem gyűlöl jobban, mint amikor valaki el akarja lopni előle a show-t. Szóval, ha egy társaságban vagy vele, soha ne akard felülmúlni. Jobban jársz, ha hagyod, hadd legyen ő a társaság közepe. 

A Szűz

A Szűz nagyon sok sokat tesz azért, hogy csiszolja a tudását. Tény és való, sok mindenhez ért, de persze ő sem tévedhetetlen. Mégis ez az, amit ne akarj neki bizonyítani, mert semmit sem gyűlöl jobban, mint amikor valamiben nincs igaza…

Minden csillagjegynek van gyenge pontja

Minden csillagjegynek van gyenge pontja. Mi a tiéd? (fotó: Getty)

A Mérleg

A Mérleg lelkivilága is nagyon érzékeny, s ezért is gyűlöli a konfliktusokat. Azt meg főként, amikor nyomás alatt van, s gyorsan kéne döntenie valamiben. Soha ne sürgesd, és ne is akarj vitatkozni vele, mert neki alaposan meg kell fontolnia, hogy mit tesz.

A Skorpió

A Skorpió valódi hazugságdetektor. Lehetetlen becsapni, mert azonnal kiszimatolja a hazugságokat. S ha valamit képtelen megbocsátani, az pontosan a hazugság. Ha jóban akarsz lenni vele, inkább ne hozd magad olyan helyzetbe, hogy hazudnod kéne…

A Nyilas

A Nyilasnak szabadságra, önállóságra van szüksége minden értelemben. A követelőzést, az elvárásokat, a korlátokat nagyon rosszul tűri. S éppen ezért, ha a barátja, a párja akarsz lenni, soha ne próbáld őt rövid pórázra kötni, mert annál inkább menekülőre fogja.

A Bak

A Bak nagyon őszinte és közvetlen típus, de pontosan ugyanezt várja el másoktól is. Gyorsan rájön, ha valaki csak a közelébe próbál férkőzni, de a szándékai nem egyenesek. Az ilyen embert ki nem állhatja, s nem ad neki második esélyt. Élete végéig gyűlölni fogja. 

A Vízöntő

A Vízöntő más mint az átlag. Egyéniség, aki mindig és mindent másként tesz, mint általában mások. Ő egyszerű ilyen. Szembe megy a szokásokkal. Éppen ezért, ha valamit ki nem állhat az az, mint amikor meg akarod változtatni. Sosem áll be a sorba, s a békesség kedvéért, jobb ha ezt elfogadod nála.

A Halak

A Halak is nagyon érzékeny csillagjegy. Az otromba vicceket ki nem állhatja, ahogyan azt sem bocsátja meg, ha becsapod. Örökre elveszíted a bizalmát, a barátságát, a jóhiszeműségét, ha csak egyszer is átvered valamivel.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top