Horoszkóp

Ez az, amit képtelenek megbocsátani a csillagjegyek

Mindenkinél van egy határ, amit nem bocsát meg. Ez minden csillagjegynél máshol húzódik. Vajon nálad mi az, amit sosem bocsátanál meg másoknak? És a párod esetében? A horoszkóp megadja a választ.

Haragot tartani vagy valami miatt hosszabb ideig bosszankodni nem a legegészségesebb viselkedés. A megbocsátás éppen ezért a legjobb dolog nemcsak a másokkal, hanem önmagunkkal szemben is, amit csak tehetünk. Vannak bizonyos dolgok azonban, amelyek megbocsáthatatlannak tűnnek, amelyeket semmi pénzért nem néznek el másoknak a csillagjegyek. Ám kérdés: hol a határ, ahonnan nincs visszaút? Ha kíváncsi vagy, téged mi jellemez a legtalálóbban, vess egy pillantást a horoszkópodra, s minden kiderül. S vajon mit nem bocsát meg a párod soha?

Kos

A Kos nem tud megbocsátani azoknak, akik semmibe veszik, lenézik őt. Nem az jelenti számára a gondot, ha szakítanak vele, hanem ha ezt úgy teszi a másik, hogy minden magyarázat nélkül egyszerűen köddé válik. Még az is jobb, ha küld neki egy üzenetet, vagy felhívja telefonon, hogy vége.

Bika

A Bika nem bírja elviselni, amikor ostobának nézik. Lehet, hogy a másik nem ért vele egyet, vagy próbára teszi, netán jobbnak akar bizonyulni nála, ám ez nem jelenti, hogy butának, ostobának kéne őt feltüntetni. Nem szereti azt sem, ha tréfát űznek vele, vagy mások előtt folyton leégetik.

Ikrek

Ha bárki is negatívan vélekedik arról, amit az Ikrek tesz, azt nem igazán tudja megbocsátani a csillagjegy szülötte. Tisztában van vele, hogy nem minden ötletével értenek egyet a többiek, de azt képtelen elviselni, ha valaki azonnal eltapossa az elképzeléseit, s nem hisz a tehetségében, a képességeiben.

Rák

A Rák számára a család a legfontosabb, így ha bárki is bántja a szeretteit, vagy őt magát, annak nem tud megbocsátani. Védelmező típus, s ha valaki nem hagyja békén, zaklatja, akkor mindent elkövet, hogy véget vessen a kapcsolatnak, az ismeretségnek.

Oroszlán

A tiszteletlenséget az Oroszlán senkinek sem tűri el. Általában vezetői pozícióba jut, mindenkitől megköveteli a lojalitást, erős egyéniségű és őszintén törődik a többiekkel. Az egy dolog, ha valaki nem követi az utasításait, ám ha tiszteletlenül viselkedik vele, azt sosem bocsátja meg neki.

Szűz

A Szűz nehezen tud megbocsátani azoknak, akik alábecsülik őt. Képes megoldani szinte minden problémát, helyrehozza, ami félrecsúszott, s ha nem tud valamit, akkor tisztában van vele, hol keresse a választ. De aki lenézi, semmiben veszi őt, vele minden kapcsolatot megszakít.

Jó, ha tudod, mi az, amit nem bocsát meg a párod (fotó: Getty)

Mérleg

A Mérleg nem felejti el, és nem is tudja megbocsátani a visszautasítást. Nem képes a sértettséget, a gyűlöletet kiirtania magából, még akkor sem, ha pontosan tudja, ezzel csak saját magának árt.

Skorpió

A hazugságot, a megcsalást soha nem bocsátja meg a Skorpió. Ha jót akarsz magadnak, soha ne szedd rá, ne csapd be, s ne légy hozzá hűtlen. Mindent kiszimatol, nem tarthatsz előtt titokban semmit sem.

Nyilas

Az aljasság minden formája kiveri a biztosítékot a Nyilasnál. Ha bárki is rosszindulatúan vagy kegyetlenül viselkedik vele, de akár másokkal is a környezetében, azt ő soha nem bocsátja meg.

Bak

A Bak nem tűri a manipulációt, ahogyan azt sem, amikor valaki olyasmire próbálja őt vagy a környezetét rákényszeríteni, amit biztosan nem akarnak megtenni. Úgy véli, ezekkel az emberekkel vigyázni kell, s nem érdemlik meg a megbocsátást.

Vízöntő

A köpönyegforgatókat nem viseli el a Vízöntő. Ha kettős játékot űznek vele, vagy alattomosan kijátsszák, az kellő indok arra, hogy örökre véget vessen a kapcsolatnak. Sosem bocsátja meg az árulást, a hazugságokat.

Halak

A csipkelődést és a kritikát sosem bocsátja meg a Halak. Természetesen tisztában van vele, hogy távolról sem tökéletes, és az építő kritikán elgondolkodik, ám ha folyamatosan negatív megjegyzéseket kap, az nála biztosan szakításhoz vezet.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top