nlc.hu
Horoszkóp

Ettől kellene megszabadulniuk a csillagjegyeknek a jövő évben

Ettől kellene megszabadulniuk a csillagjegyeknek a jövő évben

Vajon mi lenne az a fontos valami, amitől mielőbb meg kéne szabadulnod, amit mielőbb el kéne engedned?

Kos

Kos jegyűként felesleges dühösnek lenned azokra, akik megbántottak. Fogadd el, hogy hibáztak, aztán egyszer s mindenkorra felejtsd el őket, hiszen egyúttal ki is vonultak az életedből. Így a legjobb, hidd el. 

Bika

Bika jegyűként ebben az évben végre hagyd magad mögött a cinizmusodat. Merj újra hinni a szerelemben, hiszen a boldogság neked is jár. 2023-ban meg egyébként is bármi megtörténhet a szerelemben… Miért hagynád ki?

Ikrek

Ikrek jegyűként ne legyen többé bűntudatod. Hajlamos lehetsz a több évvel ezelőtt elkövetett hibáidon keseregni, olyan baklövéseken jár az agyad, amiket ma már aligha lehet helyrehozni. Akkor meg minek agyalni még rajta. Szabadulj meg a kínzó gondolatoktól 2023-ban.

Rák

Rák jegyűként 2023-ban mindenképpen szabadulj meg annak a kényszerétől, hogy mindenkinek a kedvében akarsz járni. El kell fogadnod, hogy nem te vagy felelős a többiek boldogságáért. Bőven elég, ha a sajátodat jól menedzseled.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként 2023-ban végre vess véget a közösségi média függőségednek. Tedd le a telefonodat, a tabletet, és persze hidd el, teljesen fölösleges magadat összehasonlítani olyan emberekkel, akiket a gimnázium óta nem láttál…

Csillagjegyek és az elengedés

(Fotó: Getty Images/Wong Yu Liang)

Szűz

Szűz jegyűként 2023 legfontosabb felismerése, hogy nem baj, ha nincs mindenben igazad. Sőt, a legjobb, ha elengeded a tévhitet, hogy mindenben okosnak kell lenned. Inkább fogadd el, hogy te sem tudhatsz mindent. Ez pedig nem hiba.

Mérleg

Mérleg jegyűként 2023-ban elsősorban az önbizalomhiányodnak kellene végleg búcsút mondanod. Felesleges saját magadat hátráltatnod csupán amiatt, mert saját magad legnagyobb kritikusa vagy. Nem kell mindig tökéletesnek látszani…

Skorpió

Skorpió jegyűként hidd el, csöppet sem kell folyton neheztelni másokra, vagy bosszút esküdni olyanoknak, akik megbántottak. Ami történt, megtörtént, lépj túl a múlton, s ne rágódj rajta többet. 2023 legfontosabb elengedése pontosan ez.

Nyilas

Nyilas jegyűként 2023-ban szabadulj meg végleg a félelmeidtől. Lépj ki a komfortzónádból, és merj kockázatot vállalni. Te optimista és bátor típus vagy. Ebben az évben ideje bizonyítanod, hogy mire vagy képes.

Bak

Bak jegyűként az elvárásokat olykor nem árt sutba dobni. Teljesen fölösleges magadat azzal terhelni, hogy bizonyos mérföldköveket meghatározott időre kell teljesítened. A célok és a határidők fontosak, de azért néha lehetsz kicsit engedékeny magaddal.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként 2023-ban mindenképpen vess véget a mérgező barátságoknak. Nem számít, hogy már évek óta ismered a másikat, ha negatívan befolyásol téged, akkor jobb minél előbb örökre búcsút inteni egymásnak. Te sokkal jobbat érdemelsz!

Halak

Halak jegyűként nem kéne folyton a jövő miatt aggódnod. Koncentrálj inkább a jelenre, nézd meg milyen szépségeket, mennyi örömet tartogat számodra ahelyett, hogy a hosszútávú vágyaidról álmodoznál. A jelenben lehetsz igazán boldog.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top