Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek képtelenek túllépni a múlton

Ezek a csillagjegyek nagyon nehezen engedik el a múltat. Más és más okból ragadnak bele a régmúlt dolgaikba, de az tény és való, hogy nem könnyű kirángatni őket onnan. A horoszkópból kiderülnek az okok is.

Meglepő lehet a felsorolás, hiszen olyan csillagjegyek is szerepelnek a listában, akikről azt gondolnánk, könnyedén lépnek túl mindenféle problémán. Látszólag így is tűnhet, de a valóság ennél jóval árnyaltabb képet mutat. A horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek csak nagyon nehezen engedik el a múltat. Vajon te is köztük vagy?

A Vízöntőt kísérti a múlt

A Vízöntőről sokan jogosan gondolják, hogy ő mindig a jövőre fókuszál. A valóban az a stratégiája, hogy azonnal mindent maga mögött akar tudni, csakhogy a fel nem dolgozott események meglehetősen gyakran „kísértik”. S épp ezért időről időre visszarángatja őt a múlt, így nem véletlenül topog egy helyben a jelenében. Könnyed jegynek tűnik, pedig az elengedés neki sem könnyű, mert nagyon is ragaszkodhat emberekhez, érzésekhez egyaránt.

A Szűz meg akarja érteni a múltat

Az erős akaratú Szűzről sem feltételezik a legtöbben, hogy mennyit képes rágódni a múlton. Ám mivel mindent hajalmos analizálni, elemezni, túlgondolni, így bizony nála is előfordul, hogy addig vizsgálgatja a múlt eseményeit, amíg azok már nyomasztóvá válnak. Márpedig ő is tudja, egyszerűbb lenne csak úgy, minden ok nélkül elengedni az elmúlt dolgokat, mint mindenben értelmet találni.

A Bika hajlamos a múltban élni

A Bika hajlamos olyan régmúlt dolgokat is fontosnak tartani, amelyek már rég érvényüket veszítették. A múltban történtekkel próbálja megmagyarázni, ki ő és miért olyan, amilyen, hiszen mindig úgy érzi, a környezete nem érti meg. Az igaz, hogy tanul a tapasztalatokból, de jól tenné, ha a múltban élés helyett inkább a jelen lehetőségeire koncentrálna. Persze, neki nagyon nem könnyű változtatni…

A Halak dédelgeti magában a fájdalmas múltat

Lépj már túl rajta! – a Halak valószínűleg számtalanszor hallotta a tanácsot, s talán már rosszul is van tőle. De tény és való, ő is nagy nehezen engedi el az érzést, amikor megbántották, s még csak bocsánatot sem kértek tőle. Pedig valószínűleg senki nem fog felbukkanni, hogy évtizedes sérelmekért elnézést kérjen, ezért valójában sokkal jobban járna, nem mellesleg magának tenne szívességet, ha egyszerűen elengedné a fájdalmas emlékeket.

A Skorpió nem bocsát meg

A Skorpiónál jobban talán senki nem szeret haragot tartani. Mintha a megbocsátás számára ismeretlen fogalom lenne. Pedig mindaddig, amíg képtelen megbocsátani másoknak, és persze magának is, elengedni sem tud. Rá kellene jönnie, hogy pontosan ez a hozzáállás akadályozza, hogy fejlessze önmagát, s jobb emberré váljon. A lelke mélyén valahol ő is tudja, milyen megkönnyebbülést okozna a lelkének, ha túllépne a múlton.

A Mérleg nem szabadul a múlt fogságából

A Mérleg egyáltalán nem könnyen fejezi ki az érzelmeit, főleg akkor, ha negatív érzésekről esik szó. Nem akar kibillenni az egyensúlyból, a harmóniából, mindig tökéletesnek próbálja magát mutatni. Ő egyszerűen nem meri beleengedni magát a fájdalomba, a haragba. Ahhoz, hogy a múlt fogságából szabadulhasson, először ki kellene engednie a szellemet a palackból. Ha ez sikerülne neki, továbblépés is egyszerűbb lenne.

awarenessact

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top