Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy nem tud elszakadni az anyagi javaktól

Egyes csillagjegyek jobban ragaszkodnak, míg mások könnyebben engednek el. Ha az anyagiakról és a tárgyakról van szó, ezek a csillagjegyek talán egyáltalán nem ismerik az elengedés fogalmát. Te is köztük vagy?

1. Bika

anyagias csillagjegyek bika horoszkópA Bikának alapvetően is nehezére esik elengedni bármit, amihez egyszer hozzájutott. Imád vásárolni és birtokolni, sőt hajlamos lehet felelőtlenül vásárolni és gyűjtögetni. Könnyen elcsábul, aztán gyakran alig hordja, amit képtelen volt a boltban hagyni. A vásárlás könnyen válik a mániájává, de még függősséggé is alakulhat.

2. Ikrek

anyagias csillagjegyek ikrek horoszkópÉrdekes, hogy az embereket, a kapcsolatokat az Ikrek könnyedén képes elengedni, viszont a tárgyakhoz ő is nagyon erősen ragaszkodik. Az a típus, aki azért tartogatja a sok kacatot, mert egyszer még jók lehetnek valamire. Sőt, ha meg kell válnia valamitől, még a szentimentális énje is a felszínre törhet.

anyagias csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek meglehetősen anyagiasak

3. Rák

Ez az 5 csillagjegy nem tud elszakadni az anyagi javaktólA Rák imád nosztalgiázni, ezért minden fontos számára, ami az emlékezéssel kapcsolatos. Különösen erősen kötődik azokhoz a tárgyakhoz, amelyekhez valóban szép emlékek fűzik. Például képtelen megválni azoktól a holmiktól, amiket ajándékba kapott – legyen az ajándékozó akár családtag, akár valamelyik korábbi párja.

4. Skorpió

anyagias csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpió padlásán rengeteg bontatlan doboz található, melyek tartalmával gyakran ő maga sincs pontosan tisztában. De abban biztos, hogy minden holmi okkal van még mindig a birtokában, és egyszer hasznos lesz még. A nagyobb tárgyakhoz, például bútorokhoz különösen kötődik, egy régi kanapét csak akkor dobna ki, ha az már tényleg utolsókat rúgja.

5. Halak

anyagias csillagjegyek halak horoszkópA Halak és a tárgyai között nem igazán egészséges a kapcsolat: gyakran nem ő birtokolja a tárgyakat, hanem fura módon fordítva történik. A Halak jegy szülötte úgy érezheti, ha bármit is kidobna, azzal sérelmet követ el, ezért addig halmozza a tárgyakat, amíg már maga is alig fér a lakásban.

yourtango

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top