Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket nem könnyű megérteni

Ezeket a csillagjegyeket nem könnyű megérteni. Folyton változik a hangulatuk, vagy a viselkedésük követhetetlen a többiek számára. Miért is annyira bonyolultak? A horoszkópból minden részletre fény derül. Te is köztük vagy? És a párod?

Néhány csillagjegy mindig egyértelmű jeleket ad, náluk pontosan tudhatod, mit és hogyan gondolnak. Mások reakcióit már nem tudhatod az első pillanatban, sőt időnként igencsak elbizonytalaníthatnak, hogy valóban ismered-e őket. Ezek a csillagjegyek ugyanis meglehetősen változékonyak lehetnek például az aktuális hangulatuk szerint. Mindez persze nem jelenti, hogy ne lennének őszinték, egyszerűen csak nehéz megérteni őket. A horoszkópból kiderül, miért viselkednek így.

A Rák nem felejt

A Rák memóriája elsőrangú. Hosszú évek múltán is emlékszik a legapróbb részletekre, nem beszélve a szerinte sértő megjegyzésekről. Amikor reggel megpillantod az arcát, látszólag minden a legnagyobb rendben van vele, boldog, vidám, örül az életének. Aztán eltelik félóra, és mintha minden megváltozott volna: minden ok nélkül eltűnik a szeméből a csillogás. Az ő hangulatát képtelenség követni. Könnyen lehet, eszébe jutott valami régi eset, amitől pillanatok alatt kiábrándult mindenből és mindenkiből. Ha megkérdezed, mi baj, biztosan azt válaszolja, hogy semmi. Mivel úgysem érted meg őt, ezért jobb hagyni, amíg megtalálja a lelki békéjét.

Az Ikrek magát sem érti

Az Ikrek valójában a csendes szemlélő. És ez kellemetlenebb lehet, mint amikor rád önti a problémáit. Valójában nemcsak a többiek nem értik a viselkedését, de sokszor még saját maga sem. Igazság szerint számtalan ok húzódhat meg a háttérben, amiért az egyik percben még hihetetlenül a boldog, a következőben meg épp az ellenkezője lesz. És a legérthetetlenebb, hogy gyakran ugyanaz teszi őt a boldoggá, amitől máskor teljesen elkeseredik. Ezért is olyan kiszámíthatatlan és követhetetlen a viselkedése. Ami egyszer bejön neki, nem biztos, hogy a következő alkalommal is tetszeni fog.

Ezeket a csillagjegyek csöppet sem könnyű megérteni (iStock)

A Skorpiót képtelenség megérteni

A legfőbb ok, amiért a Skorpiót nehéz megérteni, mert ő egyáltalán nem úgy viselkedik, amilyen az aktuális hangulata. Vagyis valójában mindig azt mutatja kifelé, amit a szituáció megkövetel, de belül nagyon másként érez. A valódi érzéseit mélyen elrejti, ezért azt gondolhatod, hogy minden rendben, holott egyáltalán nincs. Talán csak abból sejtheted, hogy baj van, mert ő nem nevet a legjobb vicceken, vagy óvatlan megjegyzést tesz. És pontosan ezért olyan kiszámíthatatlan. Mert amikor úgy gondolod, hogy tökéletes érted őt, akkor válik a viselkedése teljesen érthetetlenné.

A Vízöntő elrejti az érzéseit

A titokzatos Vízöntő csak nagyon kevesek előtt nyitja meg a szívét. Ha egyáltalán megteszi. Alapból is hajlamos magába fordulni, és inkább az egyedüllétet választja, mintsem megossza, amit épp gondol, avagy érez. Inkább keres valamilyen biztonságos helyet, csak beszélni ne kelljen az érzéseiről. Gyakran álarcot visel, valódi pókerarc lesz, akiről képtelenség leolvasni bármit is. Meggyőződése, hogy csak jókedvet kell mutatni, és akkor minden a legnagyobb rendben lesz benne és körülötte is. Valójában még hosszú évek után sem igazán lehet őt kiismerni és megérteni, pontosan ezen okokból.

A Halak mások érzéseit veszi át 

A Halak nagyon érzékeny és empatikus típus, de nem igazán nyílt és egyenes. Valójában mindenkivel nagyon kedves és barátságos, de nem igazán tudni, hogy pontosan mit is gondol. Csak nagyon ritkán mondja ki, ami a szívét nyomja, ugyanakkor mások érzéseit hajlamos nagyon könnyen átvenni. Ezért is nehéz őt megérteni, hiszen sosem tudni, hogy amit érez, az a saját érzelme, vagy valaki más miatt aggódik éppen. Ráadásul borzasztóan ideges lesz, amikor félreértik őt a többiek. Pontosan azt kéne megérteni, hogy nem értik őt, mert mindig valaki másnak mutatja magát.

(via bold sky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top