Horoszkóp

Ennek a 3 csillagjegynek el kell engednie végre a múltat

Akadnak nagyon ragaszkodó típusok. Ezek a csillagjegyek különösen nehezen engednek el. Márpedig az élet most épp arra készteti őket, hogy elengedjék végre a múltat. Vajon te is köztük vagy? Még inkább érdemes megfogadnod a horoszkóp javaslatait.

A következő jegyeknek ugyanakkor az elengedés ideje is ez a mostani. A csillagok támogatják, hogy maguk mögött hagyják a múltat és mindent, ami nem segíti őket a jelenben. Az elengedés ugyanakkor nem mindig könnyű, márpedig most mindennél fontosabb lesz. Amihez ugyanis túlzottan is ragaszkodnak, könnyen elveheti tőlük az élet. Már önmagában ezért is jobb hagyni, menjen, aminek vagy akinek mennie kell…

A Kos karrierjében lezárul valami

Kedves Kos! Ez a mostani időszak nagyon megterhelő lehet számodra, hiszen több minden is változik most benned, körülötted. Annak ellenére, hogy kedveled a változásokat, az újdonságokat, most igencsak kiszámíthatatlan az életed. Több ember is végleg távozhat az életedből, jobb őket elengedni, és nem ragaszkodni hozzájuk, már nincs ok, hogy maradásra késztesd őket. A karrieredben is változásokat tapasztalhatsz, bármi is az, hagyd, hadd menjen. Ne ragaszkodj semmihez és senkihez, mert így nemcsak jobban érzed majd magadat, de helyet is teremtesz valami sokkal izgalmasabbnak.

Ezeknek a csillagjegyeknek most kell elengedniük a múltat (iStock)

Ezeknek a csillagjegyeknek most kell elengedniük a múltat (iStock)

A Ráknak a kapcsolatait kell elengednie

Kedves Rák! Ez az időszak pontosan azért megterhelő és nehéz, mert számodra fontos embereknek mondasz búcsút végleg. Idővel megérted, miért jobb, hogy így történt most mindez. Könnyen keveredhetsz konfliktusba, összeütközésbe most másokkal, de éppen ezek a jelek mutatják, kik azok az emberek, akik inkább csak akadályokat állítanak eléd. Hallgass a szíved hangjára, a megérzéseidre, hiszen azok sosem csapnak be téged. A lelked mélyén pontosan tudod, milyen kapcsolatok állnak a siker felé vezető utadban. Ideje lépned. Érdemes önként, hiszen fájdalmasabb lesz, ha az élet kényszerít minderre.

A Bak elengedheti végre a múlt árnyait

Kedves Bak! Ez az időszak nagy jelentőségű az életedben. Nagyon erősen érzed a hatását, és nem térhetsz ki előle. Ne a külvilágtól várd a változást, azt önmagadban kell ugyanis megtalálnod. Minden idejétmúlt gondolatot engedj el, változz, és változtass a szokásaidon. Amihez a legjobban ragaszkodsz, épp attól érdemes legelőször megválnod. Nagyon nehéznek tűnik, hiszen alapból sem kedveled a változásokat. Gondolj arra, hogy mindent önmagadért, a saját sikeredért teszel. Pillants vissza az elmúlt fél évre, összegezd, mi minden történt veled. Most újratervezhetsz, ha akarsz, csak előbb engedd szélnek az akadályokat. Hidd el, menni fog!

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top