Horoszkóp

Heti horoszkóp 2019. július 15–21.: Az év legrázósabb hete vár a csillagjegyekre

A bolygók állása szerint ez a hét talán az év legrázósabb időszaka. Önmagában már a keddi telihold a részleges holdfogyatkozással is megerőltető, és ezzel még nincs vége a megpróbáltatásoknak. A horoszkóp tanácsait most mindenképpen érdemes megszívlelniük a csillagjegyeknek.

Július harmadik hete valójában senkinek sem lesz igazán könnyű. Minden csillagjegyre hat ugyanis valamilyen formában a keddi részleges holdfogyatkozás. Amint elmúlik a telihold feszültsége, a horoszkóp újabb nehézségeket, problémákat jelez. Most mindennél fontosabb a türelem, a higgadtság, a tudatosság. A nehéz fényszögek sem tartanak örökké, nem érdemes tönkre tenni mindazt, ami eddig remekül működött.. Íme, minden részlet, amire a csillagjegyek az év egyik legrázósabb hetében számíthatnak.

Heti horoszkóp: KOS

Kos jegyűként koncentrálj, és meglesz az eredménye! A föld jegyben járó bolygók (Hold, Szaturnusz, Uránusz, Plútó) szerint hatékony leszel. A kedd éjjeli részleges holdfogyatkozás a jövőddel kapcsolatosan rávilágít valami hiányosságra. Lehet, hogy nem kalkuláltál egy fontos tényezővel, amit csak később fogsz megtalálni. Pénteken Merkúr, a hírvivő visszalép a Rákba, és rokonról hoz híreket. Nem érdemes felhúznod magad. Hétvégén az érzelmek árvize elsodorhat. Addig nincs baj ezzel, amíg nem gyűr maga alá.

Heti horoszkóp: BIKA

Bika jegyűként valójában akkor indul jól a heted, ha a keddi telihold által jelzett konfliktusba nem mész bele. Tanácsosabb, ha nem most tisztázod a helyzetet. Később is lesz rá esélyed. A hét közepén egy csúnya bolygóháromszög rajzolódik ki az égen. Úgy fogod érezni, hogy egyszerre a munkádban és a magánéletedben is rángatnak, kritizálnak, számon kérnek. Diplomatikusan kellene hangot adnod a nemtetszésednek, máskülönben kitör a balhé. Hétvégén óvatosan közlekedj: balesetveszélyt mutat egy bolygószembenállás!

Heti horoszkóp: IKREK

Ikrek jegyűként minden korábbinál fegyelmezettebben kell kezelned a pénzügyeidet, ha nem akarsz a hónap közepén mínuszba menni. Erre legintenzívebben a kedd éjjeli részleges holdfogyatkozással együtt járó telihold figyelmeztet. Okosan tennéd, ha otthon felejtenéd a pénztárcádat, így nem eshetsz kísértésbe. A hét közepén ne beszélj meggondolatlanul, mert belefuthatsz egy merev elveket valló emberbe, aki szeretne vitatkozni. Hétvégén szánj kis időt a tervezésre, készíthetsz pénzügyi és/vagy timeline-kalkulációt is.

Az év talán legrázósabb hete vár a csillagjegyekre (iStock)

Heti horoszkóp: RÁK

Rák jegyűként az év legrázósabb hete elé nézel. Ennek csúcs- és mélypontja a keddi nap lehet, amikor éjjel olyan telihold lesz, ami részleges holdfogyatkozással jár együtt. Mivel a Hold részben a Föld árnyékába kerül, ez sem az egészségedre, sem a szerelmi életedre nem hat túl kedvezően. Vigyázz magadra, és ne engedd, hogy bármi vagy bárki felzaklasson! Kedden nem úszod meg a kihívások sorát: vasárnap még egy Vénusz–Plútó-szembenállás próbára tesz téged, a párkapcsolatodat és a kapcsolat toleranciáját.

Heti horoszkóp: OROSZLÁN

Oroszlán jegyűként neked nem a kedd éjjeli telihold, hanem a szerda–csütörtöki bolygóháromszög okoz igazi fejfájást. Ahogy a múlt héten, úgy most is rugalmasságból vizsgázol. Ez első sorban a karriered alakulását érinti. A Hold olyan ellenfelet mutat, aki nem ellenség, de nehéz megnyerni, meggyőzni őt. Lehet, hogy nem most kéne ezzel próbálkoznod. Már csak azért sem, mert pénteken Merkúr, a kommunikáció bolygója kilép az Oroszlánból, és ettől elmehet a hangod. Hétvégén áztasd ki magadból az összes fáradtságot!

Heti horoszkóp: SZŰZ

Szűz jegyűként jól tennéd, ha nem mások gondjainak orvoslásával foglalkoznál, hanem kicsit rendbe szednéd magad. Bolygód, a Merkúr péntekig az Oroszlánban megtisztelő titkokkal együtt járó terheket mutat, pénteken a Rákba visszalépve ugyanakkor esélyt jelez, hogy végre kimondd, ami régóta nyomaszt. Azért nem adtál hangot ennek eddig, mert a másik fél a barátod, a kollégád, és nem akartál vitát. A hétvége szinte kizárólag a szerelemről szól. Ha van párod, bújj hozzá! Ha nincs még, járj nyitott szemmel!

Feszültséget hoz a kedd éjjeli telihold és részleges holdfogyatkozás is (iStock)

Heti horoszkóp: MÉRLEG

Mérleg jegyűként kardinális kérdést csinálhatnál abból, hogy mi a fontosabb: a hivatás vagy a család. A kedd éjjeli telihold szétfeszít téged, az lenne jó, ha nem hagynád magad. Nem kell választanod, mert jól megfér egymás mellett a hivatás és a karrier. Bár olykor kibillen a mérleg hol egyik, hol másik irányba. De ez természetes. A hét második felében zseniális ötlet pattan ki a fejedből. A megvalósítással ne sokat várj! Hétvégén az egészséged megőrzése érdekében figyelj oda, mennyit eszel és iszol!

Heti horoszkóp: SKORPIÓ

Skorpió jegyűként már hétfőn érezni fogod azt a részleges holdfogyatkozással együtt járó teliholdat, ami valójában csak kedden éjjel lesz. Ettől nehezebbé válhat a közlekedés, az utazás, a tanulás és mindenféle tárgyalás. Ha lehet, ezeket napold el! Szerdán és csütörtökön egy merev bolygóháromszög merevségre hajlamosít. Ha nem sikerül kellő nyitottságot és rugalmasságot gyakorolnod, csúnya veszekedésbe keveredhetsz. Majd hétvégén leszel elemedben a Halak Holdnak köszönhetően. Teljesen helyreáll a lelki békéd…

Heti horoszkóp: NYILAS

Sokan abból merítenek erőt, hogy rád zúdítják a problémáikat. És már attól megkönnyebbülnek, hogy elmondják. Nyilas jegyűként te pedig ott maradsz kimerülten. Na, ennek kell véget vetned, ha nem akarsz lebetegedni. Szerencsére téged nem érint közvetlenül se a kedd éjjeli telihold, se a szerda–csütörtöki merev bolygóháromszög. Vagyis most jobb helyzetben vagy, mint a közeledben lévők. Ha nem akarsz másokat megmenteni, akkor marad kapacitásod a saját életedre. A hétvégét töltsd a családoddal! Nem fogod megbánni…

Türelemre, megértésre lesz szükség ezen a héten (iStock)

Heti horoszkóp: BAK

Bak jegyűként kivételesen te leszel az érzékenyebb a kedd éjjeli telihold szerint. Szokatlan égi esemény borzolja a kedélyeket: a Hold részlegesen Föld árnyékba kerül, ami kitakarja a Nap fényét. Ez annyira csekély lesz keddről szerdára virradóan, hogy szemmel nem érzékelheted, ám a vele járó feszültséget annál inkább. Az lesz az érzésed, hogy mindenki téged kritizál. Különösen azért fáj ez, mert valakit kinéztél, és tőle szeretnél elismerést. Erre hétvégén nagyobb esélyt mutat egy Nap–Merkúr-együttállás.

Heti horoszkóp: VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegyűként ne a keddi részleges holdfogyatkozással törődj, hanem azzal a bolygóháromszöggel, ami szerdán és csütörtökön komolyan tesztel téged! Nem lesz könnyű elengedni azokat az elveket, amik szerinted helyesek. Pedig itt az ideje más nézeteket is beengedned, hátha tudnak neked újat mutatni. Helyes, hogy értékrendet állítottál fel, de ez nem korlátozhat téged a fejlődésben. Érzékenynek kell lenned, hogy megtaláld a helyes mértéket. Hétvégén válassz vizes programot! Jót fog tenni testednek, lelkednek…

Heti horoszkóp: HALAK

Halak jegyűként kizárólag rajtad múlik, hogy ezen a héten hogyan érzed magad. Ugyanis sem a kedd éjjeli telihold, sem a szerda–csütörtöki bolygóháromszög nem húz le. Csak akkor fogod kimerültnek érezni magad, ha mások életével foglalkozol. Rá kéne már jönnöd, hogy nem oldhatod meg senki problémáját. Bízz bennük, és drukkolj nekik, hogy képesek megküzdeni a feladataikkal! Neked elég a te „csomagod”. Hétvégére magadra találsz. A Halak Hold szerint vízben vagy vízparton tudsz feltöltődni. A természetes víz a legjobb…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top