Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek szerencsésnek érezhetik magukat ezen a héten

Ezek a csillagjegyek kifejezetten szerencsésnek érezhetik magukat ezen a héten. S bár számos kihívást jeleznek a bolygók, ők éreznek belőle a legkevesebbet. Te köztük vagy?

Szeptember utolsó és október első napjaira számos érezhető változást jeleznek a bolygók. Sőt, most még a teliholddal is számolni kell. Ennek ellenére ezek a csillagjegyek mégis inkább örömteli hírekre, eseményekre számíthatnak. S épp ezért is érezhetik magukat különösen szerencsésnek.

Vajon te köztük vagy? S mi minden vár rád ezen a felemás őszi héten? A horoszkópból fény derül a legfontosabb részletekre. Érdemes élned a lehetőségekkel. A jó hírek rád is vonatkoznak, ha az aszcendensed áll valamelyik jegyben.

Az Ikrek romantikus hétre számíthat

Kedves Ikrek! Ha valaki képes a legproblémásabb időkben is vidám és optimista maradni, az kétségtelenül te vagy. Ez a hét sokaknak rázós lehet, ám neked számtalan örömet, boldog pillanatot tartogat. A belső gyermeked szinte ujjong most, ami természetesen a kisugárzásodon is meglátszik. Ne lepődj meg, ha nagyon sokan keresik a társaságodat. Nyisd meg a szívedet a szeretetnek, a romantikának, s flörtölj kedvedre. Mosolyogj, nevess minél többet, vedd elő a humoros énedet. Engedd meg magadnak, nagyon megérdemled!

Ezek a csillagjegyek csodaszép hétre számíthatnak

Ezek a csillagjegyek csodaszép hétre számíthatnak (Fotó: Getty)

A Szűz szeretettel gondol magára ezen a héten

Kedves Szűz! Számtalan okból lehetsz most igazán boldog és izgatott, de a legfontosabb téged érintő változás mégis az, hogy október 2-án a jegyedbe lép a szerelem, a szépség bolygója, a Vénusz. Innentől pedig sokkal több szeretettel, elfogadással tekintesz magadra. Jól is teszed, épp ideje! A kisugárzásod nagyon pozitívra változik, s nem véletlenül figyelnek fel majd rád olyan sokan. Fogadd örömmel a bókokat, az elismerést, kijár neked. Ha meg keresed a szerelmet, nyisd ki alaposan a szemed és a szívedet…

A Mérlegnek a párkapcsolat a legfontosabb ezen a héten

Kedves Mérleg! A Mérleg hava a te hónapod, s most minden a vágyaid szerint történik. Igaz, hogy a telihold jelez feszültséget a kapcsolatodban, de ezt az energiát szenvedélyes együttlétben is megélheted a pároddal. Miért is ne tennéd, nem igaz? Legyen ő a legfontosabb, s akkor olyan heted lesz, amit álmaidban képzeltél el magadnak. Most nagyon át tudod érezni az ő és mások helyzetét, s ha lehet, még több empátiát mutatsz. Csak erre lesz most szükséged, meg a pozitív kisugárzásodra… 

Ez is érdekelhet tarot szerelmi jóslat mérleg hava Megnézem

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top