Horoszkóp

Heti horoszkóp 2020. szeptember 28-október 4. – Ez a hét nagyon sok változást hoz

Tele lesz kihívásokkal ez az őszi hét. Több erőteljes, érezhető változást jelez a heti horoszkóp, s akkor még a teliholdat nem is említettük. Pedig nagyszerűen indul minden... Most különösen fontos, hogy felkészülj a rázósabb helyzetekre.

Szeptember utolsó napjai nagyon békésen és nyugalmasan telnek. Aztán az október nem is kezdődhetne rázósabban, hiszen a telihold alaposan felbolygatja a szálakat. A nehéz és kedvezőtlen fényszögek hatása mellett pozitív változás, hogy a karma bolygója, a Szaturnusz és a Plútó is végre direktbe fordul. Mostantól előre lehet tekinteni…

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legérezhetőbb és legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Szeptember utolsó napjaiban kissé elvarázsolt leszel. Gyakran elkalandoznak a gondolataid, ami nem baj, ha közben nem hibázol. Október a telihold miatt rendkívül ingerlékeny hangulattal indul. Mindenáron kerüld az összetűzést! A Kos Hold szerint most te maradsz alul, s ezért sem érdemes felvenned a kesztyűt. Pláne a bokszkesztyűt nem. Október első hétvégéjén költségvetést kell készítened. A Bika Hold és a földdominancia segít, hogy józanul és gyakorlatiasan sikerüljön összeírnod a számokat.

BIKA – heti horoszkóp

Csendesen, észrevétlenül ér véget a szeptember. Furcsa visszanézni, milyen gyorsan elmúlt. De legalább tartalmas és eseménydús volt. Az összegzés után nézz előre! Október első napját megmérgezi a telihold, ami az egészséged terén hozhat kihívást. Ám kimondottan jó hír, hogy másodikán bolygód, a Vénusz belép a Szűzbe, ami jó hatással lesz rád: megnyugtat, és végre béke költözik a szívedbe. Érzed, hogy minden jó, vagy ha még nem, akkor jóra fordul. Október első hétvégéjén ez az érzés tovább erősödik benned.

IKREK – heti horoszkóp

Egészen konkrétan megálmodhatod a jövődet szerdára virradóan. Egy Hold-Neptunusz együttállás jósló erejű álmot hozhat neked. Figyelj az álmodra, jegyezd meg, és fejtsd meg! Az október teliholddal kezdődik. Szerencsére ez nem érint téged közvetlenül, de lesznek a közeledben bőven, akik ingerlékenyen reagálnak mindenre. Szeretnél gourmand-élményekre szert tenni a hétvégén. Az ősz tartogat jó pár gasztronómiai programot. Válassz egyet, és hívj barátokat, rokonokat! Együtt ez is érdekesebb…

Nagyon sok feszültséget jelez a csütörtöki telihold

Nagyon sok feszültséget jelez a csütörtöki telihold (Fotó: Getty)

RÁK – heti horoszkóp

A hét egészen jól indul: derűlátóan nézel a jövőbe. Ettől a szeptember ragyogóan búcsúzik a te szempontodból. Ezek után nagy váltás lesz a csütörtöki telihold. Nem szabadna kardinális kérdést csinálnod mindenből. Kicsit lazíts, és próbálj meg hátradőlni! A telihold törvényszerűen hoz kihívást, feszültséget, szembenállást. Ezen négyhetente, minden teliholdkor meglepődhetnél. De ne tedd! Hétvégén letehetsz egy nagy csomagot. Végre nem nyomaszt a múlt, vagy valaki a múltadból…

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Minden, ami ezen a héten történik, nem érint téged közvetlenül. Maradj kívülálló, és a partvonalról szemléld, hogy a többiek miért lelkesednek, mitől félnek! Ez különösen csütörtökön aktuális, amikor a teliholdtól mindenki dilissé válik. Te ne állj be közéjük! Közben vedd komolyan, hogy az utakon óvatosnak kell lenned mindig, de teliholdas napon főleg! Október első hétvégéje élményekkel teli lesz, ha bevállalós vagy. Ne kapcsolj alacsonyabb sebességbe attól, hogy már a szeptember is elmúlt!

SZŰZ – heti horoszkóp

Kedden a Szaturnusz, vasárnap a Plútó indul előre. S innentől már nem a múlttal, hanem a jövővel kell foglalkoznod. Mindennap emlékeztesd magad arra, hogy a múlt már elmúlt, csak a jelen van jelen! És ma alapozod meg a jövődet. Ez szeptember végén, október elején aktuális, hiszen ebből az évből már csak egy negyedév van hátra. Pénteken a Szűzbe lépő Vénusz, széppé, a Bika Hold harmonikussá teszi a hétvégédet. Persze nem ők teszik azzá, hanem te, csak segítenek, hogy azzá tehesd.

Végre a Szaturnusz, a nagy sorsbolygó is direktbe fordul

Végre a Szaturnusz, a nagy sorsbolygó is direktbe fordul (Fotó: Getty)

MÉRLEG – heti horoszkóp

Az egész hét fókusza a csütörtöki telihold lesz. Minden azon áll vagy bukik, te hogyan reagálsz, illetve mennyi feszültséget engedsz be. A Nap-Hold szembenállás azt a helyzetet hozza, hogy a Mérleg Nap miatt most te vagy jobb pozícióban. Ezzel nem szabad visszaélned, de nem is szoktál. Tényleg ügyelj erre! Október első hétvégéjén szánj rá időt, hogy költségvetést készíts. Szombat estétől a Bika Hold kifejezetten támogat abban, hogy higgadtan, megfontoltan és jó gazda módjára számolj.

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Egyesek szerint hirtelen, mások szerint időben érkezik a lehűlés. Mindegy, melyik tábort erősíted, a lényeg, hogy vigyázz az egészségedre! A csütörtöki telihold azt jelzi, ha most lerobbansz, akkor elhúzódhat a felépülés. A betegséget nem elkerülni, hanem megelőzni kell. Ennek tudatában öltözz rétegesen, és igyál meleg teákat! A szerelem legyen a hétvégéd főszereplője! Az okozhat kihívást, hogy ne akard, hanem engedd, hogy rád találjon a szerelem. Pillangóként odaszáll a válladra…

NYILAS – heti horoszkóp

Kedden hajnalban olyan szuper fényszög lesz az égen, ami már a hétfődet is bearanyozza. Ezzel csodásan indul a heted, és búcsúzik a szeptember. Töltődj fel, és tartalékolj az optimizmusból, mert szükséged lesz rá. Akkor is, ha a csütörtöki telihold nem visel meg igazán, a közeledben lévő gyerekek és/vagy gyerekes felnőttek a szokottnál is hisztisebbek lesznek. Közben neked sem szabad lemenned dedósba. Október első hétvégéje akkor lesz jó, ha leülsz, és megtervezed a közeli jövődet.

Rázós helyzeteket is jelez a horoszkóp a hétre

Rázós helyzeteket is jelez a horoszkóp a hétre (Fotó: Getty)

BAK – heti horoszkóp

Erre vártál hónapok óta: kedden a Szaturnusz, vasárnap a Plútó indul el előre. Szóval már nem a múlttal, hanem a jövővel foglalkozhatsz. Szerencsére te mértéktartó ember vagy. Tisztában vagy vele, hogy nem változik meg minden varázsütésre. De végre a beragadt, elakadt ügyeid kioldódnak. Ám a csütörtöki telihold felzaklathat, mert a jövőd tervezhetetlenné válik, ami benned feszültséget gerjeszt. Kicsit várj, és javulni fog a helyzet! Ez a hétvége békét ígér a földdominanciának köszönhetően.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Feszültséget érzékelsz már hétfőtől, pedig a telihold csak csütörtökön lesz. Mostanában tapasztalhatod, hogy az emberek minden korábbinál ingerlékenyebbek és türelmetlenebbek. Ez teliholdkor a legrosszabb. A mostani Nap-Hold szembenállás neked elsősorban a közlekedésben okozhat gondot. Szerencsés vagy, ha home office-ban dolgozol. Persze akkor is ki kell lépned a lakásból néha. Maradj megértő és elnéző! Október első hétvégéjén jusson időd a családodra, a szüleidre, különösen az édesanyádra!

HALAK – heti horoszkóp

Ez a hét tele van kihívásokkal, feladatokkal és szerencsére jó hírekkel is. Például szerdára virradóan jósló álmod lehet egy Hold-Neptunusz együttállás szerint. Figyelj az álmodra, jegyezd meg, és fejtsd meg! A csütörtöki telihold a pénztárcádban mutat ramazúrit. Jól tennéd, ha takarékosan költenél. Pénteken Vénusz, a szépség és szerelem bolygója jegyet vált, ami valószínűsít egy olyan találkozást, ahol a másikat szépnek látod, és könnyen beleszerethetsz. Hétvégén keress kulináris élvezeteket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top