Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek kikészülnek a teliholdtól

Ezeket a csillagjegyeket teljesen kimeríti a csütörtöki telihold. Az elmúlt napokban is érezhették már a feszültséget, a zaklatottságot, ami mára eléri a tetőfokát. Jó hír, hogy péntektől egyre könnyebb lesz, addig viszont valahogy ki kell bírniuk még... Te is köztük vagy? Érdemes megfogadnod a horoszkóp javaslatát.

A következő csillagjegyek alapvetően is érzékeny típusok. Minden változásra, a külső körülményekre, az energiákra jóval erősebben reagálnak, mint a többiek. A csütörtöki Vízöntőben járó telihold rájuk különösen erősen hat. Szóval, nem nagyon tehetnek mást, mint hogy meg próbálják uralni az érzelmeiket, és mély levegőket vesznek a feszült helyzetekben. Ezekből ugyanis bőven jut nekik csütörtökön, de még a következő egy-két napban is.

A Rák érzelmeit nagyon megviseli a telihold

Kedves Rák! Mindenképpen vigyázz ma szívedre. A telihold ugyanis nagyon erősen hat az érzelmekre, de a szívre is, mint szervre. Nagyon hullámzóak lehetnek most az érzéseid, az apróbb történésekre is jóval erőteljesebben reagálhatsz, mint általában. Nagyon mély átalakulás zajlik a lelkedben, amiről talán még te sem tudsz pontosan. Nem nagyon tehetsz mást, mint hogy megpróbálsz minden zavaró tényezőt elengedni. Bízz a belső erődben, és akkor nem lehet baj. Ez a telihold is elmúlik hamarosan.

Ezeket a csillagjegyeket megviseli a csütörtöki telihold (iStock)

A Skorpió bizonytalannak érzi magát a teliholdtól

Kedves Skorpió! A magánéletedben érezheted magadat most nagyon bizonytalannak, pedig ez a legfontosabb életterület, ahol a nyugalmat keresed. De épp ezért is visel meg téged ez a mostani telihold ennyire. Valahogy most jóval tisztábban, élesebben látod a családtagokat, ami erősen frusztrálhat téged. Nem lesz könnyű, de ki kell bírnod, hogy ne gerjessz fölösleges konfliktusokat, hiszen később megbánod. A legjobb, ha a magányodba vonulsz, és csak akkor rendezed a problémákat, amikor elmúlt a telihold hatása. A hosszú hétvége tökéletes alkalmat kínál.

A Halak régi sebeit tépi fel a csütörtöki telihold

Kedves Halak! A megérzéseid valódi látnokká tesznek most téged. A telihold nagyon erősen hat ugyanis a hatodik érzékedre, ezért ne is lepődj meg, ha olyasmit is érzel, látsz, hallasz, amit rajtad kívül más nem. Amiért mégis megvisel téged ez a néhány nap, hogy olyan információk kerülnek napvilágra a tudattalanodból, amiről eddig fogalmad sem volt. Érdemes lenne lehetőség szerint egyedül töltened a mai és a holnapi napot is. A lelki sebek gyógyítására alkalmasabb időpontot nem is találhatnál. Megújulva, feltöltődve kezdődik a hosszú hétvége. Csak addig bírd ki valahogy.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top