Horoszkóp

Csupa jó vár ezekre a csillagjegyekre az Oroszlán havában

Ezek a csillagjegyek úgy érezhetik, áldást kapnak az Oroszlán havában. A horoszkóp szerint annyi csodás esemény vár rájuk, amire a legmerészebb álmukban sem mertek volna gondolni. Te köztük vagy?

Július 22-én lépett a Nap az Oroszlán jelébe, amellyel együtt megkezdődött az augusztus 22-ig tartó Oroszlán hava. Számos érezhető változást hoznak az elkövetkező hetek, hiszen a Merkúr is csatlakozik a Naphoz, és az Oroszlánban folytatja égi útját, míg a Vénusz az Ikrekből lép tovább a Rák jelébe. Persze, kihívásokra is számíthat mindenki, de lesznek, akiknek okuk sem lehet a panaszra. Ők azok, akinek a Nap a lelkét simogatja…

Ha te is a következő jegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, a horoszkóp szerint új fejezet kezdődik az életedben. Érdemes élned a vissza nem térő különleges lehetőségekkel.

A Kos újra valódi önmaga lesz az Oroszlán havában

Kedves Kos! Mostantól újra igazán nagyszerű időszak köszönt rád. Uralkodó bolygód, a Mars mellett mostantól a Nap is nagyon pozitív fényszöggel támogat téged. Felhőtlen örömre, valódi boldogságra, nem mellesleg hihetetlenül sok energiára számíthatsz az Oroszlán havában. Bármibe fogsz, arannyá válik a kezedben. Felébred a szívedben a romantika, s az is biztos, nagyon szívesen ismerkedsz most. Flörtölj bátran, mert ha szerelemre vágysz, most megkapod a lehetőséget. Határ a csillagos ég, szóval ne hezitálj, vágj bele mindabba, amit régóta szeretnél megvalósítani! Minden összejön most neked.

Ezek a csillagjegyek áldást kapnak az égiektől az Oroszlán havában

Ezek a csillagjegyek áldást kapnak az égiektől az Oroszlán havában (fotó: Getty)

Az Oroszlán a legboldogabb ebben a hónapban

Kedves Oroszlán! Végre eljött a te hónapod. Mostantól minden rólad szól, te leszel a középpontban, mindenki rád kíváncsi. Hát nem pompás? Erre vársz már mióta! Nagyon boldog születésnapot egyúttal, s élvezd ki a pozitív lehetősek minden cseppjét. Tényleg megérdemled a valódi sikert. Új fejezet kezdődik az életedben, mostantól újraírhatod életed könyvét, ha akarod. S miért is ne akarnád? Ne is foglalkozz mostantól a múlttal, csak előre tekints. A jövődet alapozhatod meg ezekben a hetekben. Állj máris a startvonalra, és indulj el a céljaid, az álmaid felé. Minden összejön, csak higgy magadban!

A Nyilas a jövőbe tekint az Oroszlán havában

Kedves Nyilas! Bármit elérhetsz az Oroszlán havában, amit el tudsz képzelni magadban. Lásd magad előtt, hogy elérted mindazt, amire vágysz, s az élet megadja neked a lehetőséget. Az elkövetkező hetek nagyon mozgalmas időszakot hoznak neked, s azt teheted, amit a legjobban szeretsz. Utazz, ismerkedj, gyűjtsd az élményeket, számodra ez a leghatékonyabb orvosság mindenre. Ugyan, kihívásokat is tartogat a hónap, de most semmi és senki sem törheti le a jó kedvedet. Legyél minél optimistább, építsd fel magad, az életedet. Arra figyelj csak, hogy ne pazarold fölösleges dolgokra az energiádat, s akkor minden a lehető legjobban alakul.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top