nlc.hu
Horoszkóp
10 okból lehet az Oroszlán csillagjegyet csodálni

10 okból lehet az Oroszlán csillagjegyet csodálni

Az Oroszlán havában az Oroszlán legjellemzőbb és legpozitívabb tulajdonságait gyűjtöttük össze. Ezért lehet őt annyira szeretni és csodálni. Íme a kihagyhatatlan részletek!

Az Oroszlán hava idén július 22. és augusztus 22. közé esik. A Nap az Oroszlán uralkodó bolygója, saját jelében járva felerősíti a jegy tulajdonságait. Az Oroszlán nagylelkű, nagyon sok szeretet van a lelkében, magabiztos, tehetséges és nagyon kreatív, alkotó típus. Ő teremti a divatot, a trendeket. Imádja a figyelmet, nagyon szívesen szerepel, remek a humora, nagyszerű a kiállása. Karizmatikus, vonzó típus, akit nem lehet nem észrevenni.

Persze, számos negatív tulajdonságát is fel lehet sorolni, mint ahogyan minden más csillagjegynek, de most az Oroszlán havában, a születésnapja környékén azokat a jellemvonásokat emeljük ki, amelyekért a leginkább lehet őt tisztelni, szeretni, becsülni.

A különleges és csodaszép horoszkópvideóból kiderülnek a legfontosabb részletek. Az összeállítást a kép alá görgetve indíthatod el. A videó elején rövid hirdetést láthatsz, majd azt követően nézheted meg az Oroszlán csillagjegy legfényesebb személyiségjegyeit.

Ezekre a tulajdonságaira méltán lehet büszke az Oroszlán

Ezekre a tulajdonságaira méltán lehet büszke az Oroszlán (fotó: Getty)

Fotók: Getty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top