Horoszkóp

10 okból lehet az Oroszlán csillagjegyet csodálni

Az Oroszlán havában az Oroszlán legjellemzőbb és legpozitívabb tulajdonságait gyűjtöttük össze. Ezért lehet őt annyira szeretni és csodálni. Íme a kihagyhatatlan részletek!

Az Oroszlán hava idén július 22. és augusztus 22. közé esik. A Nap az Oroszlán uralkodó bolygója, saját jelében járva felerősíti a jegy tulajdonságait. Az Oroszlán nagylelkű, nagyon sok szeretet van a lelkében, magabiztos, tehetséges és nagyon kreatív, alkotó típus. Ő teremti a divatot, a trendeket. Imádja a figyelmet, nagyon szívesen szerepel, remek a humora, nagyszerű a kiállása. Karizmatikus, vonzó típus, akit nem lehet nem észrevenni.

Persze, számos negatív tulajdonságát is fel lehet sorolni, mint ahogyan minden más csillagjegynek, de most az Oroszlán havában, a születésnapja környékén azokat a jellemvonásokat emeljük ki, amelyekért a leginkább lehet őt tisztelni, szeretni, becsülni.

A különleges és csodaszép horoszkópvideóból kiderülnek a legfontosabb részletek. Az összeállítást a kép alá görgetve indíthatod el. A videó elején rövid hirdetést láthatsz, majd azt követően nézheted meg az Oroszlán csillagjegy legfényesebb személyiségjegyeit.

Ezekre a tulajdonságaira méltán lehet büszke az Oroszlán

Ezekre a tulajdonságaira méltán lehet büszke az Oroszlán (fotó: Getty)

Fotók: Getty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top