Horoszkóp

Íme az Oroszlán véleménye a csillagjegyekről. Kivel jön ki, és ki az, akit ki nem állhat?

Hogyan gondolkodik az Oroszlán a csillagjegyekről? Vajon kivel találja meg a közös hangot, és kivel képtelen kijönni? A különleges, ugyanakkor frappáns válaszokat tartalmazó horoszkópból kiderülnek a részletek.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

oroszlán csillagjegy vélemény horoszkópAz Oroszlán csillagjegy maga a világ közepe. Ő a legszebb, a legokosabb, maga a tökéletesség. Nem véletlenül gondolkodik magáról így, uralkodó bolygója, a Nap ösztönzi őt a ragyogásra. Ahogyan ez a csillag Naprendszerünk középpontja, pontosan ugyanúgy az Oroszlán is akkor érzi magát a legjobban, amikor minden figyelem rá irányul. Szenvedélyes, tüzes, temperamentumos típus. Rendkívül őszinte, ami a szívén, az a száján. Bátor és magabiztos, árad belőle a szeretet, óriási szíve van, de legalább ennyire sebezhető és érzékeny típus is. Milyennek látja az Oroszlán a többieket? Nos, neki meglehetősen határozott és karakán a véleménye. Íme a részletek.

Ezt gondolja az Oroszlán a Kosról

bika horoszkóp vélemény kos csillagjegyNos, az Oroszlán szerint Kos nem rossz. De én jobb vagyok nála… Két tüzes és versengő csillagjegy találkozásából nagyszerű kapcsolat alakulhat. Erősen inspirálják és motiválják egymást, amikor épp nem a saját igazukat szajkózzák.

Ez az Oroszlán véleménye a Bikáról

ikrek horoszkóp vélemény bika csillagjegyAz Oroszlán szerint a Bika… nos ő nem az én emberem. A Bika kisugárzása megfogja az Oroszlánt, ugyanakkor körülményesnek, lassúnak tartja őt. Jól kijönnek egymással? Valójában meglehet rá az esély.

oroszlán vélemény csillagjegek horoszkóp

Az Oroszlán határozott véleményt fogalmaz meg a többiekről (Thinkstockphotos)

Ez az Oroszlán véleménye az Ikrekről

rák vélemény ikrek horoszkópAz Oroszlán szerint az Ikrek folyton beszél és nyüzsög. Ugyanakkor el kell ismerni, hogy szórakoztató és vicces is. Mindketten imádják a társaságot, szívesen buliznak, élik az életüket. Kettejük találkozásából akár valami jó is kisülhet.

Így vélekedik az Oroszlán a Rákról

oroszlán vélemény rák csillagjegy horoszkópAz Oroszlán szerint a Rák nagyon kedves, igazán csodás személyiség. Nagyon bejönne, ha nem lenne annyira szégyenlős. Valódi szerelem szövődhet közöttük, hiszen mindketten vágynak a biztonságra, a mély és tartós érzelmekre.

Ezt gondolja az Oroszlán a Szűzről

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp szűz csillagjegyAz Oroszlán szerint a Szűz mindent észrevesz. De nem kell aggódnod, a cipőm és a táskám tökéletesen illenek egymáshoz. Szóval lóghatunk együtt végre? Megtalálják a közös hangot, amíg a Szűz fel tud nézni az Oroszlánra, a kapcsolatuk tökéletesnek mondható.

Ez az Oroszlán véleménye a Mérlegről

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp mérleg csillagjegyAz Oroszlán szerint a Mérleg rengeteg hezitál. A „gondolkodj, és dönts gyorsan” nála ismeretlen fogalom. A Mérleg szépsége, sármja lenyűgözi az Oroszlánt, aki nagyon büszke a párjára. Amennyire különböznek egymástól, pontosan annyira kiegészítik a másikat. Furcsa páros, de mégis olyan, mintha a sors is egymásnak rendelte volna őket.

Ezt gondolja az Oroszlán a Skorpióról

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp skorpió csillagjegyAz Oroszlán szerint a Skorpió megfejthetetlen. Van néhány okom, hogy miért ne randizzunk. Bár ki tudja… Ők ketten a legszenvedélyesebb csillagjegyek, de olyan túlfűtött ez a kapcsolat, hogy talán jobban teszik, ha csak szexelnek. Bár ki tudja, talán épp ez hozza össze őket.

Így nyilatkozik az Oroszlán a Nyilasról

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp nyilas csillagjegyAz Oroszlán egyértelmű véleményt fogalmaz meg a Nyilasról: ő a legnagyobb király. Nos, ha az Oroszlán ekként nyilatkozik egy másik csillagjegyről, akkor tutira nagy az egyetértés köztük. Tényleg az.

oroszlán vélemény csillagjegyek horoszkóp

Néhány csillagjeggyel jól kijön az Oroszlán, másokkal kevésbé (Thinkstockphotos)

Ezt gondolja az Oroszlán a Bakról

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp bak csillagjegyAz Oroszlán szerint a Bak rémesen rugalmatlan. Nem értem, miért kell annyira szigorúnak lenni magával? Meg főleg velem… Míg az Oroszlán maga a nyitottság, az életélvezet, addig a Bak épp az ellenkezője, visszafogott, kimért és valóban nagyon szigorú típus. Nem valószínű, hogy közös vonásokra találnak egymásban.

Ez az Oroszlán véleménye a Vízöntőről

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp vízöntő csillagjegyAz Oroszlán egyetlen szóval jellemzi a Vízöntőtfura. Két ellentétes csillagjegy találkozása. Minden megvan az Oroszlánban, ami elriasztja a Vízöntőt, és minden tulajdonságot képvisel a Vízöntő, amivel az Oroszlán nem igazán ért egyet. Megértik egymást valaha is? Talán. Egyszer.

Íme az Oroszlán véleménye a Halakról

könnyek csalódás szomorúság horoszkóp halak csillagjegyAz Oroszlán a Halakról is egyértelmű véleményt fogalmaz meg: nem. A Halak bájos kisugárzásával, kedvességével ugyan felébreszti az Oroszlán kíváncsiságát, de az, ahogyan folyton kiúszik a számára kellemetlen szituációk elől, épp ennyire el is riasztja tőle.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top