nlc.hu
Horoszkóp

Az Oroszlán csillagjegy barátai

Ezek a csillagjegyek lesznek a legjobb barátságban az Oroszlánnal

Az Oroszlán királyságában két csillagjegy érzi csak igazán komfortosan magát. Rögtön eláruljuk, melyek ezek.

Az Oroszlánok nagyon is szerethetőek, ám tény, hogy az ebben a csillagjegyben születettek hajlamosak arra, hogy a világ közepének gondolják magukat, ez pedig nem feltétlenül van jó hatással a barátságaikra. Akad azonban két olyan csillagjegy, mely igen szívesen barangol az Oroszlán királyságában. Ezek pedig tűz jegyű társai, a Kos és a Nyilas.

Oroszlán horoszkóp

Az Oroszlán igen intenzív személyiség (Illusztráció: Getty Images)

Oroszlán-Kos

Az Oroszlán és a Kos jegyű emberek kiválóan inspirálják egymást. Mindketten intenzív, energiával teli személyiségek, akik hasonló lendülettel haladnak előre az életben, és barátként nem hagyják egymást lemaradni ebben a száguldásban. Az Oroszlán leginkább a nagylelkűségével nyűgözi le a Kost, míg a Kos a lojalitásával és lelkesedésével hat az Oroszlánra. Rengeteg közös érdeklődési körük van, kiválóan szórakoznak közösen. 

Két olyan csillagjegyről van szó, melyek külön-külön is ragyognak és könnyen kerülnek a figyelem középpontjába, ha pedig közösen csinálnak valamit, ez csak még inkább felerősödik. A függetlenség ugyanakkor mindkettejük számára fontos, ezért úgy lehetnek nagyon közeli és bizalmas barátok, hogy közben hagyják szabadon lélegezni a másikat.

Bár habitusukból adódóan kialakulhat köztük némi versengés a vezető szerepért, ez amolyan nemes verseny, ahol a felek nem gyengítik, sokkal inkább motiválják egymást a jobb teljesítményre. Az egymás iránti tisztelet és csodálat jellemzően felülkerekedik és barátokként megtanulnak partnerségben uralkodni.

Oroszlán-Nyilas

Az Oroszlán és a Nyilas hasonlóan aktív és bátor csillagjegyek, akiknek a barátsága meglepetésekkel és mókával teli. Mindketten szeretnek a pillanatnak élni, egy percig sem unatkoznak egymás mellett. Imádják a társasági életet, ám sokan közelítőleg sem tudják felvenni velük a fordulatszámot. Nem úgy, mint ők, egymással. A Nyilas ugyanis a legjobbat célozza meg: a dzsungel királyát, az Oroszlánt.

Az Oroszlán és a Nyilas csillagjegy szülöttei a végtelenségig támogatják és védelmezik egymást. A kapcsolódásukból tartós elkötelezettség és bizalom, élethosszig tartó barátság alakulhat ki. Az Oroszlánok és a Nyilasok egyaránt őszinte és szókimondó emberek, és ugyanezt elvárják a másik féltől is, amit ebben a barátságban meg is kapnak. 

Mindketten nagyjából egyformán türelmetlenek, ami okozhat ugyan múló konfliktusokat, hosszabb távon azonban inkább ösztönzőleg hat rájuk.

Olvass még az oroszlán csillagjegyről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top