Horoszkóp

Férfi a talpán, aki ezt a csillagjegyet meghódítja

Ezt a csillagjegyet csöppet sem könnyű meghódítani. A horoszkóp szerint magabiztos, büszke, határozott, céltudatos, s nemcsak a munkájában tudja, hogy mit akar, de a párkapcsolatban is. Férfi legyen a talpán, aki elnyeri a szívét...

S ha még el is nyeri a szívét, nem jelenti, hogy örökre maga mellett tudhatja őt. Ez a csillagjegy ugyanis sokat kér, de cserében nagyon sokat is ad. S ha mégis olyan szerencsés vagy, hogy a párja lehetsz, a horoszkóp szerint nem árt tudnod róla a következőket.

Az Oroszlán nő vágyik a figyelemre

Ez a különleges és ízig-vérig nő, az Oroszlán. S mint a természetben az oroszlán az állatok királya, úgy az Oroszlán a csillagjegyek között tölti be ezt a rangot. Királynőnek megillető figyelemre, törődésre vágyik mind a párkapcsolatában, s mind az élet egyéb más területén is. A világ közepének érzi magát, s ő valóban imádja, amikor körberajongják, dicsérik a külső megjelenését, a belső értékeit. A hagyományos udvarlás híve, amit kifejezetten izgalmasnak és élvezetesnek talál.

Az Oroszlán nő romantikus a párkapcsolatban

Minél többet adsz neki, ő annál több bájjal, kedvességgel viszonozza a figyelmet. Kifejezetten nagylelkű és romantikus alkat. Persze, csak addig, amíg ugyanezt kapja tőled. Ha egyszer is úgy érzi, már úgy nem szereted és tiszteled, ahogy elvárná, ő is visszafogja magát, s nagyon kimért és távolságtartó lehet. Jobb, ha ezt a hűvös és visszafogott oldalát nem ismered meg. Az is biztos, mindig tudja, mit akar. Magabiztos, határozott, a kisugárzása nagyon pozitív, nem mellesleg remek a humora. Mindig mutasd ki, hogy mennyire értékeled és szereted őt, s mennyire fontos számodra. S biztos lehetsz, hogy különleges partnerre találsz a személyében.

Ezt a csillagjegyet nem könnyű meghódítani

Ezt a csillagjegyet nem könnyű meghódítani (fotó: Getty)

Az Oroszlán nő független a férfi mellett is

Az Oroszlán nő szereti a függetlenséget, s természetesen olyan partnerre vágyik, aki maga is hasonlóan gondolkodik. Párja, hozzá hasonlóan, képes anyagi jólétet teremteni, ugyanakkor megvan a saját hobbija, elfoglaltsága is. Az Oroszlán nő társaságban szívesen beszélget másokkal, de persze nem bánja, ha párja is csatlakozik hozzá. Nem ragaszkodik ahhoz, hogy mindig és mindenben együtt legyenek, sőt, némi térre és önállóságra mindig szüksége van még akkor is, amikor fülig szerelmes.

A Oroszlán nő szenvedélyes

Kétségtelenül akkor érzi magát a legjobban, amikor szenvedéllyel éli az életét. Szereti a munkáját, és a párkapcsolata is magas hőfokon működik. Nagyon szenvedélyes a hálószobában, s ilyenkor mindennél jobban vágyik a gyengéd és megkülönböztetett figyelmedre. Nyitott és bátor, szívesen kipróbál újdonságokat. Az ágyban is a minőségre törekszik a mennyiség helyett. A szenvedély ugyanakkor heves és lobbanékony természetre is utal, s nem mindig könnyű vele kijönni. A tiszteletlenséget csöppet sem tolerálja, ahogyan a hűtlenséget, a hazugságot sem bocsátja meg. Ha valami bántó dolgot teszel ellene, sokáig haragudhat rád. Viszont, ha mindent megteszel, hogy kiengeszteld, elnyered a bocsánatát…

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top