Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy elvárja, hogy királynőként bánjanak vele

Mindenkinek jól esik a figyelem és a kényeztetés, de ez az 5 csillagjegy a többieknél is jobban igényli, hogy királynőhöz illő bánásmódban részesüljön. Az ajándékok, a kiváltságok, a megkülönböztetett figyelem és a bókok számukra magától értetődők – főként a párjuktól. Te is köztük vagy?

1. Bika

bika csillagjegy királynők horoszkópA Bika a Vénusz bolygó szülötte, amely a szépség, a szerelem bolygója is, így nem véletlen, hogy ő mindennél jobban értékeli az élet szépségeit. A kényelem, a jólét, a luxus természetes igénye, hibáztatni sem lehet őt, mert kicsit sznobnak tűnik. Mentségére szóljon, keményen megdolgozik mindenért, és ugyanannyira szívesen kényezteti a szeretteit is, mint saját magát.

2. Ikrek

ikrek csillagjegy királynők horoszkópAz Ikrek a lelke mélyén örök gyerek marad, ami azt jelenti, hogy rengeteg figyelmet, gondoskodást és törődést igényel a párjától, a környezetétől. Sőt, mindezt szinte kiköveteli magának. Emellett az is igaz, ha valakit igazán szeret, ő is temérdek figyelemmel és kedvességgel halmozza el a másikat. Az ő mottója lehetne, hogy  jótettért jót várj cserébe.

csillagjegyek királynők horoszkóp

Ezek a csillagjegyek királynői bánásmódra vágynak (iStockphoto)

3. Oroszlán

oroszlán csillagjegy királynők horoszkópAz Oroszlán bárhová is menjen, méltóságot, hatalmat, felsőbbrendűséget sugároz, ő valóban királynői bánásmódot érdemel, amit persze meg is követel a párjától. Mindenből a legjobbat választja úgy van vele, ez neki jár. Nem csak a figyelmet, a kényeztetést várja el, hanem azt is, hogy csodálják és elismerjék a szépségét, az intelligenciáját, a rátermettségét – vagyis a nagyszerűségét.

4. Mérleg

mérleg csillagjegy királynők horoszkópA Mérlegnek valójában nagyon sok stresszt okoz, hogy mindenkinek a kedvére tegyen. Ugyanakkor ő is elvárja, hogy megkülönböztetett bánásmódot kapjon: a luxus, a drága holmik például magától értetődőek a számára. Mintha egyenesen ötcsillagos hotelek és designerruhák közé született volna. Tény és való, elképesztően vonzó és stílusos csillagjegy, ő maga a divat királynője.

5. Halak

halak csillagjegy királynők horoszkópA Halak a párkapcsolatában várja el, hogy királynőként bánjon vele a szerelme. Imádja, amikor ágyba viszi a kedvese a reggelit, babusgatja, dicsérgeti őt… Ő sosem önző, a figyelmességre feltétlen figyelmesség a válasza. Pontosan ugyanazt azt a társának, amit ő is kap tőle. Az ő mottója: pontosan úgy viselkedik másokkal, ahogy szeretné, hogy vele is viselkedjenek.

cultureastrology

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top