Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek királynőként bánnak veled

Ezek a csillagjegyek a tenyerükön hordoznak téged. Királynőként bánnak veled, udvariasak, figyelmesek, nagylelkűek, valódi úriemberek. Vajon a párod köztük van? Esetleg te is közéjük tartozol? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

A Rák férfi

rák csillagjegy királynőként kezel horoszkópA Rák nagyon szívesen kényeztet, mindent megad, amire csak vágysz. Nincs számára nagyobb öröm, mint a kedvességéért viszonzásul járó örömteli mosoly és csókok. Figyelmes, kedves, és nagyon tud szeretni. Nem számít, mire vágysz, ő biztosan valódi királynőként kezel téged.

A Bak férfi

bak csillagjegy királynőként kezel horoszkópA Bak az egyik legkomolyabb csillagjegy – legalábbis annak látszik, valójában könnyedén az ujjad köré csavarhatod. Imádni fog, és minden luxust megad, csak hogy boldoggá tehessen téged. Ő az ajándékokkal, a figyelmességgel mutatja ki az elkötelezettségét. Tény és való, amikor igazán szerelmes, királynőként bánik veled.

Az Oroszlán férfi

oroszlán csillagjegy királynőként kezel horoszkópAz Oroszlán maga az uralkodó. Mindenből a legjobbat, a legtöbbet adja neked, amikor igazán szerelmes. Nagyvonalú, és nagyon szívesen kényeztet, rendkívül büszke rád, és az is biztos, mindenkinél és mindennél fontosabb leszel a számára. Mellette királynőnek érezheted magad, de ehhez add meg te is, ami a királynak jár.

A Bika férfi

bika csillagjegy királynőként kezel horoszkópA Bika kényelem, a kényeztetés, az érzékiség nagymestere. Nem drága ajándékokkal, holmikkal halmoz el, hanem az érzelmeivel. Hihetetlenül támogató, gondoskodó, nagyon figyelmes, a szeretetét pedig mindenki másnál jobban ki tudja mutatni. Vonzó és erős, stabil és nyugodt hátteret biztosít mindkettőtöknek. Igazi királynő lehetsz mellette.

A Halak férfi

halak csillagjegy királynőként kezel horoszkópA Halak bármire képes, hogy különlegesnek érezhesd magad mellette. Nagyon ért a romantikához, az apróbb ajándékokhoz, nála mindennapi figyelmesség egy csokor virág, az ágyba vitt reggeli és még számos hasonlóan kedves gesztus. Ő az a férfi, aki mellett királynőként élhetsz.

csillagjegy királynőként kezel horoszkóp

Ezek a csillagjegyek valódi királynőként bánnak veled (Thinkstockphotos)

The Minds Journal

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top