Horoszkóp

Komoly kihívások várnak az Oroszlánra 2020-ban

Az Oroszlánra nagyon sűrű év vár, az egészen biztos, hogy unatkozni percig sem fog. Sőt, ha eddig leterheltnek érezte volna magát, idén megtapasztalja, milyen az, amikor percnyi nyugta sem lehet. A horoszkóp 2020 szerint valódi kihívásokkal teli évre számíthat.

Az Oroszlán kifejezetten elfoglalt évre számíthat. Nagyon sok munkája lesz, meglehetősen sok feladat és teher vár rá. Igazi kihívásnak, próbatételnek látszik az elkövetkező időszak. Szerencsére ő bírja a nehézségeket, a megpróbáltatásokat…

Az Oroszlán keményen dolgozik 2020-ban

Teher alatt nő a pálma – legalábbis a mondás szerint. Nos, Oroszlán jegyűként pontosan ezt tapasztalod meg idén. Dolgozz keményen, játssz keményebben! Valójában az egész életedre vonatkozó titok rejlik ebben a mondatban. Az aktív és tetterős Mars bolygó garantáltan tesz róla, hogy 2020-ban eszedbe se jusson hátradőlni és lustálkodással tölteni az időt. Sőt, a vágyaid előbb teljesülhetnek, mint sejted.

Január 3-án lépett a Mars a szabad és független lelkű Nyilas jelébe, majd június 28-tól több mint fél évet tölt a Kosban. Ez pedig rád is külön hatással lesz, hiszen ahogyan a másik kettő, te is a tüzes csillagjegyek közé tartozol. Már pedig a lelkesedésben, a szenvedélyben, az akaratban, a céltudatosságban nagyon is hasonlítotok egymáshoz. A Marsnak köszönhetően 2020-ban új lehetőségek nyílnak meg előtted, a világod alapjaiban megváltozik. Valóban készen állsz minderre?

Számos kihívás vár 2020-ban az Oroszlánra a horoszkóp szerint (fotó: Pixabay)

Az Oroszlán okosan él a lehetőségekkel 2020-ban

Oroszlán jegyűként hajlamos lehetsz feszegetni a határokat, néha nagykanállal habzsolod az életet. Idén nem árt kicsit visszafogottabbnak lenned, és okosan, bölcsen, megfontoltan haladni az utadon. Kitartónak, határozottnak kell lenned, ha el szeretnéd érni a céljaidat, nem rohanhatsz fejjel a falnak, lépéséről lépésre kell felépítened az álmaidat. Amit időnként lassúnak, nehézkesnek és meglehetősen fárasztónak érzékelsz, valójában téged segít, hogy valóban célba is érhess. Bárhogyan is alakuljanak a dolgaid, semmiképpen se add fel, amit elkezdtél!

Mivel nagyon sok feladat vár rád, figyelj közben magadra is. Könnyen lebetegedhetsz, ha nem pihensz eleget, ha szétforgácsolod magadat, vagy fölösleges dolgokra fordítod az energiádat. Idén rendszeresen kellene mozognod, a testi-lelki egészséged épp olyan fontos, mint a mentális. Tegyél meg mindent a jóléted érdekében, hiszen dolgozni is csak egészségesen tudsz. Talán most még hallani sem akarsz róla, de a siker felé vezető úton a munka mellett az eddigi életmódodon is változtatnod kell. Kapsz erre jelzéseket az év folyamán többször is. Figyelj rá, és tedd meg, amit tenned kell.

Az Oroszlán felelősséget vállal 2020-ban

A szerelem, a párkapcsolat próbára tehet téged idén. A Szaturnusz bolygó március 22-én – egyelőre csak átmenetileg – átlép a Vízöntő jelébe, s a nyár közepéig a párkapcsolatban hozhat számodra fordulatokat. Most belekóstolhatsz valamibe, ami majd 2021-ben válhat igazán aktuálissá. Az is biztos, hogy a felelősségvállalás elől nem menekülhetsz innentől kezdve. Fel kell nőnöd a feladathoz, a párkapcsolathoz, ha akarod, ha nem. Oroszlán jegyűként el kell határoznod magadat, tudnod kell, mit és hogyan szeretnél hosszú távon is. Mindenképpen jó hír, hogy az idei évben még nincs olyan nagy súlya a döntéseidnek. De csak azért, hogy jövőre már sokkal tapasztaltabb és megfontoltabb lehess.

(via astrology)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top