Horoszkóp

Az Oroszlán csillagjegy 3 típusa nagyon különböző. Te melyik vagy?

Az Oroszlán havában az Oroszlán csillagjegyről minden igazán lényeges tudnivalót megosztunk. Ezúttal a három, nagyon eltérő Oroszlánt mutatjuk be. Vajon te melyik vagy a három közül? A különleges horoszkópból kiderül minden...

A különleges horoszkópból fény derül arra a rejtélyre, hogyan lehetséges, hogy két Oroszlán jelében született embernél számos eltérő tulajdonság is felfedezhető. Ha eddig nem értetted, miért nem illenek rád az Oroszlán csillagjegyre vonatkozó jellemzések, most talán választ kapsz a kérdésedre. Természetesen mindig a személyes horoszkóp adja a legpontosabb jellemzést.

Ismerd meg tehát ezúttal az Oroszlán három típusát. S azért három típus, mert az asztrológia három dekádra osztja a jegyeket. Minden dekád más és más tulajdonságot, jellemvonást is hordoz az alapvető Oroszlán jellemzőkön túl. S így történhet meg, hogy rád talán alig illenek a horoszkóp jellemzései.

Az Oroszlán tűz elemi jegy

A horoszkópban minden jegy 30 fokra helyezkedik el egymástól, s ezt a 30 fokot osztja még háromfelé az asztrológia. A három dekád a társ csillagjegyek tulajdonságait képviseli. Az Oroszlán a tűz elemi jegyek közé tartozik. Két társa a Kos és a Nyilas. Az Oroszlán hava többnyire július 23. és augusztus 22. közé esik. Mindebből következően az Oroszlán

  • első dekádjába tartozol, ha július 23. és augusztus 2. között között ünnepled a születésnapodat. Az Oroszlán első dekádját a Nap uralja, s nálad jelennek meg a legpontosabban a csillagjegy tulajdonságai.
  • második dekádjába tartozol, ha augusztus 3-12. között között ünnepled a születésnapodat. Az Oroszlán második dekádjának uralkodó bolygója a Jupiter, s ezért nálad az Oroszlán jellemvonások mellett a Nyilas tulajdonságai is megjelenhetnek.
  • harmadik dekádjába tartozol, ha augusztus 13-22. között ünnepled a születésnapodat. A harmadik dekádot Mars uralja, ezért nálad az Oroszlán tulajdonságai mellett a Kos jellemvonások is fellelhetők.
Az Oroszlán jelében születettek nagyon eltérőek lehetnek

Az Oroszlán jelében születettek nagyon eltérőek lehetnek (fotó: Pixabay)

Az Oroszlán első dekádja

A legerőteljesebben te képviseled az Oroszlán csillagjegy tulajdonságait. A jegyed és az első dekád uralkodó bolygója a Nap, amelynek köszönhetően önzetlen és nagyvonalú vagy, de hajlamos lehetsz a színpadias viselkedésre is. Szereted, ha minden rólad szól, ha figyelnek rád a többiek. Kétségtelenül nagyon vonzó és magabiztos vagy. Senkinek sem tűröd, hogy megmondja, mit tehetsz és mit nem, ugyanakkor te szívesen uralod le a többieket. Szereted a gyereket, vidámság, pozitív kisugárzás jellemez téged. Gazdagságra, boldogságra vágysz. 

Az Oroszlán második dekádja

Ha az Oroszlán második dekádjában születtél, a Nyilas csillagjegy tulajdonságait is hordozod, hiszen a Nap mellett a Nyilas uralkodó bolygója, a Jupiter energiája is erőteljesen hat rád. Nagylelkű, optimista és igazán vidám, szórakoztató ember vagy. Nagyon jól bánsz a pénzzel, és mindenkor az élet pozitív lehetőségeit keresed. Magas erkölcsi értékeket képviselsz, az őszinteséget, az igazságot nagyra értékeled. Szinte biztos, hogy élsz, éltél külföldön. Nagyon népszerű vagy, a pozitív kisugárzásodnak köszönhetően sokan szeretnek téged.

Az Oroszlán harmadik dekádja

Amennyiben az Oroszlán harmadik dekádjában születtél, az Oroszlán mellett a Kos tulajdonságai is fellelhetők nálad. A Nap az uralkodó bolygód, de a harmadik dekádot a Mars irányítja, így mindkét tüzes bolygó energiáját élvezed. Tele vagy életenergiával, szenvedéllyel, motivációval, célokkal. Gyűlölöd az egyhangúságot, változásra, kalandokra, újdonságokra vágysz. Nem mondhatni, hogy türelmes lennél, az életed gyakran viharos és kiszámíthatatlan. Nagyon fontos, hogy néha lassíts, mert a stressz, a túlpörgés árthat az egészségednek is.  

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top