Horoszkóp

Szerelmet jósolnak a tarot kártyák az Oroszlán havára

Az Oroszlán hava nem véletlenül a nyár legforróbb időszaka. A Nap a saját jelében, a tüzes Oroszlánban jár, s ilyenkor az érzelmek is fellobbannak. Mit jósolnak a tarot kártyák? Húzz egy lapot, s minden kiderül.

A nyár a szerelem időszaka. Az Oroszlán hava pedig most különösen boldog lehetőségeket ígér. S hogy vajon mire számíthatsz az előtted álló hónapban? Húzz egy tarot kártyát, s mindenre fény derülhet. A tarot kártyákat valójában bármikor kérdezheted, amikor tanácsra, segítségre, megerősítésre van szükséged, vagy csupán a jövődet szeretnél fürkészni. Ugyanazt a kérdést 30 naponta egyszer tedd csak fel, mert legalább ennyi idő szükséges a változások megjelenéséhez.

Mielőtt választanál a tarot kártyák közül, érdemes kicsit ráhangolódni a lapok energiájára. Ehhez gyújthatsz gyertyát, füstölőt, de már azzal is sokat teszel, ha néhány lélegzetvétel erejéig behunyod a szemed, s elengeded fejedből a zavaró gondolatokat.

Ha felkészültél a feladatod csupán annyi, hogy megnézed a három „lefelé fordított” kártyát, majd a megérzésedre hagyatkozva kiválasztod az egyiket. Ha szeretnél, kérdést is tehetsz fel mielőtt kiválasztod az egyik kártyát. Például: Mire figyelmeztet a szerelemben a tarot?, Mire számíthatok a szerelemben az Oroszlán havában? Csak azt követően görgess le a jóslatokhoz, amikor biztos vagy a döntésedben.

Mit jósolnak az Oroszlán havára a tarot kártyák?

Mit jósolnak az Oroszlán havára a tarot kártyák? (fotó: Getty)

Ezt jósolja a szerelemben az Oroszlán havára az 1. tarot kártya: 14. A Mértékletesség

Ha az első lapot választottad, A Mértékletesség elnevezésű tarot kártyát húztad. Úgy tűnik, a szerelmi életedben érezhető fordulatok történnek. Nagyon sokat tettél a kapcsolatodért az elmúlt időszakban, s hamarosan te is érzed a pozitív változásokat. A kapcsolatod magasabb, minőségibb szintre lép. Ha eddig csak ismerkedtetek egymással, a szerelem elmélyül az Oroszlán havában. Ha együtt éltek egy ideje, szorosabbra fűzitek a kapcsolatot, talán a házasság gondolata is megfordul a fejetekben. Ha még keresed a párodat, az Oroszlán havában komoly és megbízható partnerre találhatsz. Járj nyitott szemmel, és add meg magadnak a szerelem lehetőségét. A tarot szerint nagyszerű és boldog hetek várnak rád.  

Ezt jósolja a szerelemben az Oroszlán havára a 2. tarot kártya: 18. A Hold

Ha a második kártyát húztad képzeletben, A Hold nevű tarot kártya jóslatát olvashatod. A lap bizonytalanságot jelent, de ez most nagyon bizsergető és pozitív érzés. Az Oroszlán havában összeismerkedsz valakivel, aki megérinti a lelkedet. Nem lehet még egyelőre tudni semmi biztosat, de hogy valami elindul, az bizonyosnak tűnik. Ha párkapcsolatban élsz, a pároddal élheted meg ugyanezt az érzést. Megélheted a valódi nőiességet, lágyságot, finomságot. Mindenképpen érdemes erre törekedned. Bármit szeretnél a párodnál elérni, vesd be a nőies praktikákat, trükköket. Varázsold el a szerelmedet, s ő is elvarázsol téged… 

Ezt jósolja a szerelemben az Oroszlán havára a 3. tarot kártya: 19. A Nap

A harmadik tarot kártya A Nap, amely a tarot Nagyarkánumok egyik legpozitívabb lapja. Ha ezt a kártyát választottad, a siker, a boldogság garantált az Oroszlán havában. Szerelemi kérdésben „napot húzni” a legpozitívabb és legbiztosabb üzenet, hogy rád talál a szerelem, az igaz és boldog párkapcsolat. Csak annyi a feladatod, hogy teremtsd meg magadnak az ismerkedés lehetőségét. Ha már párban élsz, a szerelem egészen biztosan elmélyül köztetek. A kapcsolat megerősödik, szintet lép. Házasságot, gyermekáldást is jelezhet ez a tarot kártya. Szóval minden okod megvan a bizakodásra. Csodásan szép hetek várnak, emlékezetes nyári időszak vár rád.

Szerelmet jósolnak a tarot kártyák az Oroszlán havára

Szerelmet jósolnak a tarot kártyák az Oroszlán havára (nlc)

Kártyalapok: Szecessziós Tarot Kiemelt fotó: Getty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top