Horoszkóp

Melyik tarot kártyát húzod? Ezt jósolja a szerelemről

Melyik tarot kártyát húzod? Melyik kártya inspirál a leginkább téged? És vajon mit jósol, mit üzen, és mire figyelmeztet az előtted álló héten? Vajon mire világít rá a szerelmi életedben? Képzeletben húzz egy tarot kártyát, és máris megkapod a választ.

A jóslathoz engedj meg magadnak néhány percet. Mielőtt képzeletben húznál a tarot kártyák közül, picit dőlj hátra, lazítsd el a tested és az elmédet egyaránt. Néhány mély levegőt is vehetsz, miközben gondolj a téged leginkább foglalkoztató kérdésre. Amikor úgy érzed, felkészültél, nézd a meg lapokat, és válaszd azt az egyet, amelyik a leginkább megragadja most a képzeletedet.

Az első tarot kártya: a Kelyhek 7

tarot kártya jóslás szerelem párkapcsolatÚgy tűnik, olyan helyzet előtt állsz, amelyben meg kell magad védened, ha ezt a tarot kártyát választottad. Légy önmagad testőre és készülj fel a múltból felbukkanó problémára. Mindenképpen próbálj a lehető legtisztábban gondolkodni, maradj két lábbal a földön akkor is, ha belefáradtál a küzdelembe. A tarot kártya kitartást kér tőled, hogy nézz szembe a múlt problémájával, ne futamodj meg. Ha még egyedül élsz, légy most inkább körültekintő az ismerkedéskor, a múltban komoly sérüléseket szereztél, amelyek újra felszakadhatnak. Gondold végig az előző kapcsolataidat: milyen hibákat követtél el, mi az, amin mindenképpen érdemes változtatni a boldogságodért? Az új kapcsolatban vigyázz a lelkedre, vigyázz magadra. Ha párkapcsolatban élsz, az üzenet ugyanennyire érvényes.

A második tarot kártya: az Érmék 2

tarot kártya jóslás szerelem párkapcsolatAz Érmék kettes tarot kártya szerint talán úgy érzed, több lehetőséggel kerültél szembe, és nem tudod, melyiket válaszd. Vizsgáld meg újra és újra a lehetőségeket, és próbáld megtalálni, vajon hol rejtőzik, hol bújik meg a hiba. Állíts fel magadnak rangsort, mi a legfontosabb, mi az, ami kevésbé lényeges tényező a döntéskor. Vonatkozhat a kérdés a munkára, de a párkapcsolatra is. Utóbbi esetében a kártya bonyodalomra figyelmeztet téged. Ha párkapcsolatban élsz, számítanod kell érzelmi mélypontokra, de legalábbis gödrökre az életedben. A legfontosabb, hogy értékeld most objektíven a kapcsolatodat. Vajon mennyire voltál, mennyire vagy őszinte a pároddal? Ha még keresed a szerelmet, találkozhatsz a közeli jövőben valakivel. A kártya azt kéri tőled, légy óvatos, semmi esetre se ugorj fejest a kapcsolatba.

A harmadik tarot kártya: A Torony

tarot kártya jóslás szerelem párkapcsolatHa a Torony kártyát választottad, a tarot mindenképpen arra kér, hogy a diplomatikus és építő megoldást vesd be a probléma megoldására. A személyes fejlődésed érdekében most jobban teszed, ha a küzdelem helyett inkább visszafogod magad. Nem jutsz előrébb, ha mások lábát taposod. Ha párkapcsolatban élsz, konfliktusok esetén mindenképpen a megoldásra törekedj, a viták, a veszekedések helyett. A kapcsolatod stabil és erős, és együtt haladhattok tovább az úton, viszont a gyakori összeütközések felboríthatnak mindent. Ha még egyedül élsz, és keresed a szerelmet, hamarosan megismerkedhetsz egy szimpatikus társsal. Add meg magadnak a találkozás lehetőségét. A változás előtt állsz, most valóban bármi megtörténhet veled.

A negyedik tarot kártya: a Kardok Ász

tarot kártya jóslás szerelem párkapcsolatHa ezt a tarot kártyát választottad, a folyamatos fejlődés lehetősége vár rád. Nem ígér számodra egyszerű és könnyű eredményt, de végül a boldogság lesz a jutalmad. Úgy tűnik, a párkapcsolatodban letettétek a kardokat, és a közös utat, a közös fejlődést választottátok. Meg is lesz az eredménye, elkötelezitek magatokat egymás mellett. Hamarosan valami egészen új szintről folytatjátok a kapcsolatot, a társadat új oldaláról ismerheted meg. Légy vele nyitott és őszinte, és ne félj, ne hezitálj kimondani, amit kettőtökről, a jövőről gondolsz és remélsz. Hamarosan kiderül, mindketten ugyanazt szeretnétek-e, vagy külön válnak útjaitok, és másvalaki mellett élitek tovább az életeteket. 

(via mystical raven)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top