Horoszkóp

Különleges jóslatot tartogatnak a tarot kártyák

A tarot kártyák ma különleges üzenetet tartogatnak a számodra. A szerelemről mesélnek, a szerelemről jósolnak. Képzeletben húzz egyet a gyönyörű tarot kártyák közül. Milyen jóslatot kaptál?

Mielőtt képzeletben húznál egyet a gyönyörű tarot kártyák közül, próbáld meg kicsit elcsendesíteni az elmédet. Hunyd le a szemed és figyelj befelé, a lelked hangjára, a megérzéseidre. Ha szeretnél, gyertyát is gyújthatsz. Amikor úgy érzed, kellően ellazultál, ráhangolódtál a kártyákra, ismét nyisd ki a szemed, szemlélődj, amíg jól esik. Tedd fel a téged foglalkoztató kérdést. Például: „Mire számíthatok a szerelemben?” vagy „Mit üzennek az égiek a szerelemmel  kapcsolatosan?”. A kérdés után válaszd azt a tarot kártyát, amelyik energiáját a leginkább érzed. A végleges döntésedet követően „fordítsd fel” a lapot, és olvasd el a neked szóló jóslatot.

tarot kártya jóslat szerelem párkapcsolat

Képzeletben húzz egy tarot kártyát (Thinkstockphotos)

Ezt jósolja az első tarot kártya: Az Ítélet

tarot kártya jóslat szerelemAmennyiben az első kártyát választottad, Az Ítélet tarot lapot húztad képzeletben. A jóslat szerint valami végérvényesen lezárul a kapcsolatodban. Lehet, a kapcsolatod ér véget, de az is lehetséges, hogy egészen más szintre lép a szerelmi életed. Új lappal nyithatsz az életedben. A sorsod szerint megérdemled az előtted álló új kezdetet. Természetesen ehhez előbb elengedhetetlen a lezárás. Te tudod, mi az, amit érdemes elengedni az új és jobb érdekében. A szerelmi életed megújulhat, az Égiek meghallgatták a kérésedet. Légy őszinte önmagadhoz, nyisd meg a lelkedet, nézz szembe a mostani életeddel az új kezdet reményében.

Ezt jósolja a második tarot kártya: Az Akasztott

tarot kártya jóslat szerelemHa a második lapot húztad képzeletben, Az Akasztott elnevezésű tarot kártyát választottad. A jóslat szerint más nézőpontból tekints az életedre. A fal mellett fejen állva szó szerint is kipróbálhatod, milyen érzés és látvány fejjel lefelé szemlélni a világot. Engedd el a túlzott elvárásokat, és kicsit helyezkedj bele a párod helyzetébe. Vajon hogyan érzi most ő magát? Hogyan gondolkodik a kapcsolatotokról? Mi az a vélemény, amivel nem értesz egyet? Könnyebben érheted meg a motivációját, az érveit, ha belehelyezkedsz a gondolatvilágába. Láss egy másik oldalról, ahonnan eddig még nem néztél szét. Rájöhetsz, a kapcsolatotok sokkal értékesebb, mint talán eddig hitted. Ekkor térj vissza a talajra, és gondolj át ismét mindent, ami eddig vitára adott okot…

Ezt jósolja a harmadik tarot kártya: A Császár

tarot kártya jóslat szerelemA harmadik tarot kártya, A Császár lapja. Amennyiben ezt a kártyát húztad, a jóslat szerint a szerelmi életed egyre stabilabbá, megbízhatóbbá válik. Talán sosem érezted korábban, mennyire a helyeden vagy, mennyire két lábbal állsz a földön, és mennyire tudod, mit szeretnél a párkapcsolatodban. Hamarosan fogadalommal erősítitek meg a szerelmeteket. Úgy tűnik, végleg összekötitek egymással az életetek. Ha még külön éltek, összeköltöztök, ha közös otthonban éltek, a házasság is szóba kerülhet, ha pedig házasok vagytok, a kapcsolatotok még nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lesz. Amennyiben még egyedül élsz, hamarosan belép az életedbe a vágyott párkapcsolat, amelyiktől biztonságra, erőre, szeretetre, kiegyensúlyozott háttérre számíthatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top