Horoszkóp

Decemberi tarot jóslás: minden egyre jobban alakul

A december az év utolsó hónapja, ilyenkor ünnepeljük adventet, a karácsonyt, az év utolsó napját. Talán az év legizgalmasabb és legváltozatosabb hetei ezek. A tarot kártyák is különleges üzenetet, jóslatot tartogatnak most mindenkinek. Mi mindenre számíthatsz? Húzz egy kártyát...

A tarot kártyákat bármikor kérdezheted, amikor tanácsra, segítségre van szükséged. Ugyanazt a kérdést ugyanakkor egy hónapban csak egyszer érdemes feltenni, hiszen ugyanazt a választ fogod kapni. Ne lepődj meg, ha első olvasatra nem mindig érted a tarot üzenetét. Sokszor megesik, hogy valamivel később áll össze a teljes kép. Éppen ezért, érdemes ezt a cikket félretenned, és a hónap során többször is elolvasni a jóslatot.

Mielőtt választanál a tarot kártyák közül, picit hangolódj a lapok energiájára. Ehhez gyújthatsz gyertyát, füstölőt, de már azzal is sokat teszel a sikeres jóslatért, ha csak lehunyod a szemed, és elengeded a gondolatokat. A decemberi tarot jóslathoz először is nézd meg a három „lefelé fordított” kártyát, majd a megérzésedre hagyatkozva válaszd ki az egyiket. Kérdést is feltehetsz közben magadnak: Mire figyelmeztet a tarot kártya decemberben? Mi a legfontosabb feladatom az év utolsó hónapjában? A kérdést követően válaszd tehát az egyik tarot kártyát, majd a kép alá görgetve olvasd el a december havi jóslatot.

Melyik tarot kártyát húzod? (iStock)

Ezt jósolja decemberre az 1. tarot-kártya: A Nap

Ha az első lapot választottad, A Nap nevű tarot kártyát húztad. A Nap, a tarot egyik legszebb és legpozitívabb lapja. Minden okod megvan, hogy igazán szerencsésnek érezd magad az év utolsó hónapjában, hiszen valóban szerencsés időszak köszönt rád. Bármilyen kérdést is tettél fel, a problémád hamarosan, vagyis még decemberben megoldódik. Ha párkapcsolatra kérdeztél, mert például még keresed a szerelmedet, legyél nyitott, hiszen a párod bármikor megérkezhet az életedbe. Ha a jelenlegi párkapcsolatodról faggatod a tarot kártyát, ebben is pozitív fordulat vár rád. Az elmúlt időszakban tett erőfeszítéseid beérnek, elnyered a jutalmadat. Munkádban, a karrieredben előreléphetsz, hiszen mindent megtettél a siker érdekében. Megérdemled az elismerést, a dicséretet. Szóval, nem lehet okod panaszra, mert 2019 egészen biztosan szerencsésen végződik.

Ezt jósolja decemberre a 2. tarot-kártya: A Remete

Ha a második kártyát húztad képzeletben, A Remete tarot-lap jóslatát olvashatod. A Remete bölcs embert takar, akinek valójában senkire sincs szüksége, ő rá ugyanakkor nagyon sokan számítanak. A jóslat szerint decemberben érdemes picit a saját lelkedre is figyelned. Advent, a várakozás, a csend, a befelé figyelés időszaka is. Nagyon jól működnek most a megérzéseid, amelyekre természetesen érdemes hallgatnod. Az elcsendesedéssel felerősödik az intuíciód, és még inkább tudni fogod a megfelelő választ. Te egyedül is boldogulsz az életedben, de ez persze nem jelenti, hogy magányosnak kéne lenned. Csak azt, hogy senkitől és semmitől sem függ a boldogságod. Minden esélyed megvan, hogy önmagad lehess, és a saját utadat járhasd. A mostani egy mély spirituális út, amelyen nagyon különleges felfedezések várnak rád. 

Ezt jósolja decemberre a 3. tarot-kártya: A Mértékletesség

A harmadik tarot-kártya Az Mértékletesség lapja. A Mértékletesség a négy fő erény egyike. Aki ismeri a mértéket, ismeri a saját határait, lehetőségeit is. Te is tudod, meddig ér a takaród, de most erre különösen fontos lesz odafigyelned. Olyan feladatokkal tesztel most az élet, aminek talán nem sok értelmét látod. Mégse állj ellen, tedd, amit tenned kell, mert a befektetett energia nem vész el. Nagyon pozitívan alakul át az életed. Egyre többet értesz meg magadból és a világból is. Minden a vágyaid, a reményeid szerint alakul. Hamarosan magasabb szintre léphetsz. Olyan új lehetőségek várnak rád, amire talán csak a legtitkosabb álmaidban mertél gondolni. A kérdésedtől függően alapjaiban változhat meg a párkapcsolatod, felfedezhetitek újra egymást, és újra egymásba szerethettek. Ha még keresed a társadat, decemberben a hozzád igazán méltó partnerrel ismerkedhetsz össze. Ha pedig a munkára, egészségre kérdeztél, ezeken az életterületeken is egyre feljebb léphetsz.

Ezt a három kártyát rejti a decemberi tarot jóslat (nlc)

Kártyalapok: Szecessziós Tarot Kiemelt fotó: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top