Horoszkóp

Augusztusi tarot jóslat: különös fordulatot jeleznek a kártyák

Húzz egy tarot kártyát augusztusra is! Különleges fordulatot jeleznek a lapok a nyár utolsó hónapjára. S hogy számodra mit jósolnak? Máris kiderül...

A tarot-kártyákat bármikor kérdezheted, amikor tanácsra, segítségre, megerősítésre van szükséged, vagy egyszerűen csak szeretnél picit a jövőbe pillantani. Ugyanazt a kérdést minden hónapban csak egyszer érdemes feltenni a tarot-nak, mert legalább ennyi idő szükséges a változások érzékeléséhez. Könnyen lehet, első olvasatra még nem áll össze a tarot-kártyák üzenete, de ez nem baj. Előfordulhat ugyanis, hogy valamivel később, az eseményeket követően érted meg a jóslatot. Épp ezért, érdemes ezt a cikket félretenni, és többször is előkeresni a hónap során.

Mielőtt választanál a tarot-kártyák közül, hangolódj picit a lapok energiájára. Ezt megteheted, ha gyertyát, füstölőt gyújtasz, de már azzal is sokat teszel, ha néhány lélegzetvétel erejéig behunyod a szemed, és elengeded a fejedből a zavaró gondolatokat.

Az augusztusi tarot-jóslathoz először is nézd meg a három „lefelé fordított” kártyát, majd a megérzésedre hagyatkozva válaszd az egyiket. Kérdést is feltehetsz magadnak mielőtt húznál. Például: Mire figyelmeztet a tarot augusztusban?, vagy Mire számíthatok az utolsó nyári hónapban? A kérdést követően válaszd az egyik kártyát, majd a kép alá görgetve olvasd el a személyes jóslatot.

Mit jósolnak augusztusra a tarot kártyák?

Mit jósolnak augusztusra a tarot kártyák? (fotó: Getty)

Ezt jósolja augusztusra az első tarot-kártya: 8. Az Igazság

Ha az első lapot választottad, Az Igazság elnevezésű tarot-kártyát húztad. Az Igazság a tarot Nagyarkánumok sorában a nyolcadik. (Néhány tarot-rendszer a 11. lapként határozza meg.) A kártya sok esetben az igazságra világít rá. Valamilyen fontos igazságra bukkanhatsz tehát augusztusban. Lehet ez valójában bármi: a saját, belső igazságod épp úgy, mint olyan információ, amiről eddig nem tudtál. A kártya üzenete szerint próbálj minél inkább az egyensúlyra törekedni. Az igazság ugyanis mindig több részletből áll. Nem biztos, hogy csak neked van igazad, ezért érdemes a másik szemszögéből is megvizsgálni az adott kérdést, problémát, információt. A teljes igazságot a teljes kép rajzolja ki. Augusztus a nagyvonalúság, a megbocsátás hónapja. Ha kell, bocsáss meg magadnak, és mindenki másnak is. A megbocsátás nem azt jelenti, hogy elfogadod a másik tettét, hanem, hogy elengeded a haragot a szívedből… Ne feledd, magadnak teszel vele szívességet!

Ezt jósolja augusztusra a második tarot-kártya: 4. A Császár

Ha a második kártyát húztad képzeletben, A Császár nevű tarot-kártya jóslatát olvashatod. A lap szerint megszilárdul az életed augusztusban. Olyan fordulat várható, amire talán régóta vágyakozol. Stabilitás, biztonság, bőség vár rád. Az is lehetséges, hogy olyan partnerrel ismerkedsz össze, aki biztos és stabil hátteret tud neked nyújtani. Az illető megbízható, szavahihető, de meglehetősen makacs típus. Nem biztos, hogy ez a találkozás szerelmet jelent. Könnyen lehet ő támogató, segítő ember is, akinek a közelében megnyugszol. Mindenesetre szilárd alapokra helyezheted az életedet. Ami eddig kiszámíthatatlannak, bizonytalannak tűnt, végre stabillá, elérhetővé válik. Az életed innentől sokkal kiszámíthatóbb, tervezhetőbb lesz. Könnyen lehet, ami eleinte biztos pontot jelent, az hosszú távon meglehetősen unalmasnak tűnik. Ezen mindenképpen érdemes elgondolkodnod. Ha munkát szeretnél, a nyár utolsó hónapjából jól fizető, stabil állásra találhatsz…

Ezt jósolja augusztusra a harmadik tarot-kártya: 20. A Ítélet

A harmadik tarot-kártya Az Ítélet. Ha ezt a lapot választottad, valami egészen bizonyosan lezárul az életedben. Búcsút kell tehát intened valakinek, valaminek. Fontos, hogy ne veszteségként éld meg mindezt. Jó szívvel adj hálát, hogy mindez a tiéd lehetett. Hidd el, nincs rá szükséged a továbbiakban. Sokkal szebb és különlegesebb jövő előtt állsz. Megújulhatsz, átalakulhat az életed. Talán mélypontot éltél meg az elmúlt időszakban. Ha így történt, most újult erővel „támadhatsz fel”. A mondás szerint, ami nem pusztít el, az megerősít. Pontosan ezt tapasztalhatod meg: sokkal magabiztosabb, erősebb leszel, és átértékeled az életedet. Ami eddig fontos volt, vagy ellenkezőleg, egyáltalán nem értékeltél, a jövőben egészen más színezetet kaphat. Mostantól másként tekintesz magadra, a lehetőségeidre, az életedre. S pontosan ennek a másként látásnak köszönhetően léphetsz magasabb, tudatosabb szintre. Megérdemled az elismerést!

Augusztus tarot kártyái: Az Igazság, A Császár és Az Ítélet

Augusztus tarot kártyái: Az Igazság, A Császár és Az Ítélet (fotók: Profimedia)

Kiemelt fotó: Getty

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top