Horoszkóp

Húzz egy tarot kártyát! Ezt jósolja a jövődre

A tarot kártyák nagyon pontosan jelzik a jövőddel kapcsolatos lehetőségeket. Milyen változásokra, milyen fordulatra, milyen jóslatra számíthatsz akár már a közeli jövőben is? A válaszhoz képzeletben húzz egy kártyalapot. Nos, mit jósol neked a tarot?

A tarot kártyák segítségével bámulatosan pillanthatsz a jövődbe. Megmutatják az előtted álló lehetőségeket, a kérdésedre vonatkozó esélyeket, a lehetséges vagy a kedvezőbb választást. Ahhoz, hogy valóban a neked leginkább szóló jóslatot olvashasd el, mielőtt képzeletben húznál a lapok közül, kicsit lazítsd el magad. Végy néhány mély levegőt, és figyelj befelé. Gyertyát, füstölőt is gyújthatsz, amelyek még inkább segítik az elmélyülést.

Tégy fel magadnak egy kérdést. Például, „mi vár rám a közeli jövőben?”, vagy „mit tegyek, hogy … megtörténhessen az éltemben?”. Miközben a kérdésedre koncentrálsz, nézd meg a tarot kártyákat is, és válassz egyet a belső érzetekre hallgatva. Amelyik a leginkább vonz vagy éppenséggel nagyon is taszít, az a kártya tartogatja számodra a legfontosabb üzenetet. Felkészültél? Akkor kezdődhet a jóslás.

tarot kártya jóslás

Ezt jósolja a tarot a jövődre vonatkozóan (Thinkstockphotos)

Az első tarot kártya, A Szeretők jóslata

tarot kártya jóslat A Szeretők lapHa A Szeretők tarot kártyát választottad, két lehetőség előtt állsz, valójában két dolog történhet veled. Ha szerelemre vágysz most a leginkább, hamarosan beléphet egy szimpatikus partner az életedbe. Ugyanakkor, ha párkapcsolatban élsz, már a közeli jövőben valamiféle galiba, probléma adódhat kettőtök között. A feszültség, a stressz rányomja a bélyegét a kapcsolatodra, de szerencsére viszonylag gyorsan oldódhat ez a negatív helyzet. Az persze most mindennél fontosabb, hogy gondold át, mit és hogyan mondasz, figyelj a kimondott szavakra, és akkor később sem lesz mit megbánnod. 

A második tarot kártya, A Szerencsekerék jóslata

tarot jóslat A Szerencsekerék kártyaHa A Szerencsekerék tarot kártyát húztad képzeletben, akkor a jövőd bizony nagyban függhet a szerencsédtől. Talán több célt is kitűztél magad elé, több tervet is előkészítettél már, tudnod kell, a sikerhez ezúttal a szerencsére is szükséged lesz. Természetesen nagyon fontos, hogy megtervezd, előkészítsd a jövőbeni célokat, viszont könnyen lehet, az igyekezet önmagában most nem lesz elég. Még nem tudni, a szerencse melléd szegődik-e. Mindenképpen fontos, hogy bízz a jó szerencsédben, bízz a sikeredben. Hamarosan tisztán láthatsz a jövőt illetően, de légy most a saját szerencséd kovácsa.

A harmadik tarot kártya, A Remete jóslata

tarot kártya jóslat jövő A RemeteAmennyiben A Remete tarot kártyát húztad, olyan emberekkel találkozhatsz a közeli jövőben, akik nagyon sokat segíthetnek neked. Kiváló tanácsokat, javaslatokat kaphatsz a téged érintő probléma megoldásához. Légy egyben óvatos is, nem kell mindenki tanácsát elfogadnod. Akadhatnak, akik kéretlenül is osztják majd az észt, ne törődj velük, köszönd meg a segítséget és lépj tovább. Azok javaslatát viszont mindenképpen érdemes megfogadnod, akik igazán fontos javaslatokkal látnak el téged. Nem a megoldást mondják, csak a lehetséges kimenetelt vázolják fel előtted. A döntés felelőssége a tiéd.

A negyedik tarot kártya, A Főpap jóslata

tarot kártya jóslat A FőpapA Főpap valójában az a személy, aki próbál megérteni téged, és bepillantást enged a most még titokzatosnak tűnő jövőbe. Ha ezt a tarot kártyát választottad, lehetőséget kaptál rá, hogy mélyebben lásd az életed történéseinek összefüggéseit és megérthesd, mi és miért történik most veled. A közeli jövő eseményeit könnyedén átláthatod majd így a következő lépést is pontosan tudni fogod. Szinte elébe mehetsz a változásoknak, mert egyszerűen érzed és érted a végeredményt. Olyan felismeréseket tehetsz, amelyekkel az életedet alapvetően változtathatod meg.

Az ötödik tarot kártya, Az Erő jóslata

tarot kártya jóslat Az ErőAmennyiben Az Erő tarot kártyát választottad, úgy tűnik, kemény próbatétel elé nézel. Könnyen lehet, szükséged lesz minden erődre a nem is oly távoli jövőben, hogy megküzdhess a saját igazadért, a lehetőségeidért. Érdemes már most megerősíteni magad mind mentálisan és mind lelkileg a kimerítő feladatra. A jó hír viszont az, hogy a benned rejlő ősi erőnek köszönhetően sikeresen oldod meg ezt a különösen nehéz és problémás helyzetet. A hozzád legközelebb állók segítségére, támogatására is számíthatsz, ott lesznek melletted, amikor csak igényled.

A hatodik tarot kártya, A Halál jóslata

tarot kártya jóslás A HalálAmennyiben A Halál tarot kártyát választottad, nagy eséllyel történhet az életedben drámai, szomorú esemény már a közeli jövőben. A kártya nevével ellentétben nem fizikai halált jelez, de kétségtelenül veszélyre hívhatja fel a figyelmedet, amelyet jobb, ha te próbálsz kézben tartani. Hamarosan valami végleg lezárulhat az életedben, talán a munkahelyedtől vagy a párodtól kell végleg megválnod. A lezárás fájdalmas lesz, mégis a javadat szolgálja, hiszen minden lezárással valami új kezdetének a lehetőségét adod meg. A negatív szakaszt követően új és talán még inspirálóbb események érkeznek az életedbe. Engedd meg magadnak a változást.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top