Horoszkóp

Húzz egy lapot, és olvasd el az égiek üzenetét!

Új hét, új lehetőségek. Vajon milyen fontos dolgot üzennek az égiek? Mi az, amit tudatni szeretnének veled? Hogy megismerhesd a választ, a neked szóló jóslatot, képzeletben húzz egyet a kártyalapok közül. Ha felkészültél, indulhat a játék.

Válassz egyet a három kártya közül. Mielőtt döntenél, lazíts egy picit, és figyelj az intuíciódra, a belső hangra. A jóslat akkor lesz személyre szóló, ha nemcsak találomra húzol egy lapot, hanem megpróbálod kizárni a gondolataidat, és a belső hangra, az érzésekre hagyatkozol. Válaszd azt a kártyát, amelyik a leginkább vonz téged. Teljesen mindegy, miért épp az a lap tetszik neked a leginkább. A választ úgyis önmagadban találod. Ha felkészültél, képzeletben húzz egy lapot, és olvasd el a neked szóló személyes üzenetet.

kártya jóslat

Az első kártya: a Teljesség lapja

A bátorság és a boldogság érzése a lelkedből fakad, és épp ez az erősséged. Időnként előfordulhat, hogy olyan örvénybe kerülsz, amit nem tudsz irányítani. Ilyenkor az égiek a hitedet teszik próbára. Emlékezz erre az üzenetre, amikor ilyen helyzetbe kerülsz újra, és ne add fel az optimizmusodat, a lelkesedésedet, a céljaidat. Bármilyen nehéznek is tűnhet az életed éppen, a próbatételt kiállhatod, amennyiben emelt fejjel haladsz továbbra is az utadon. Az élet folyton változik, hol fent, hol lent érezheted magad, történjen bármi, te maradj mindig önmagad. Éld meg és élvezd a jelen pillanatokat.

A második kártya: az Erő lapja

A valódi szeretet érzése a természetedből fakad, ha a második kártyát választottad. Azt is tudnod kell, a szeretet az univerzum legerősebb fegyvere. Az út, amelyen haladsz, a legtöbbször hosszúnak, kanyargósnak tűnhet, és talán azon is merengsz, hogy miért nem értél még mindig az út végére. Az égiek üzenete szerint a legfontosabb, hogy sose feledd el, mennyire erős az akaratod. Amit szívből és szeretetből végzel, annak a munkának a gyümölcsét hamarosan begyűjtheted. A kártyalap a bizalomra is tanít. Haladj továbbra is az utadon, bízz önmagadban, bízz benne, hogy eléred a célodat. Használd az erődet, azért kaptad.

A harmadik kártya: a Remény lapja

A kedvesség és a nagylelkűség a szívedből fakad. Nagyon sokat adtál, és nagyon sokat tettél másokért, mert a segítséget a szívedben érzed. Az égiek most mégis azt üzenik neked, eljött az ideje, hogy a saját igényeidre is odafigyelj. Az univerzumban minden az egyensúlyon alapul, amennyit adsz, ugyanannyit fogadj el te is. A mennyei jutalom vár rád. Nyisd ki a szíved, és fogadd el, mert megérdemled. Ha szerelemre, megbecsülésre és boldogságra vágysz, csak tárd ki a karod, öleld magadhoz, hiszen itt van minden előtted. Fogadd el, és légy hálás mindenért, amit megkaptál. Áldásban részesültél.

(via law of attraction)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top