Horoszkóp

Válassz egy kártyát, és tudd meg, milyen lesz a jövő heted!

Szeretnél belepillantani a jövőbe? Csak egy kártyát kell választanod, és máris megtudhatod, mi vár rád a jövő héten!

 Fontos hétnek nézel elébe, vagy csak kíváncsi vagy, tartogat-e valami izgalmasat a következő pár nap? Hallgass a szívedre, és válaszd ki azt a kártyát az alábbi három közül, amelyik a legközelebb áll a lelki világodhoz! A választásod alapján kiderül, milyen lesz a jövő heted!

Válassz egy kártyát, és tudd meg, milyen lesz a jövő heted!

1.

A jövő hét rengeteg inspirációt tartogat számodra. Ám ahelyett, hogy megpróbálnál magyarázatot illeszteni hozzájuk, csak hagyd, hogy magukkal ragadjanak! Nem árt feljegyezned őket, mert a későbbiekben hasznukat veheted.

2.

A jövő heted a bölcsesség jegyében telik majd. Diplomatikusan és nagylelkűen fordulsz mások felé, és méltósággal viseled magad. Itt az idő, hogy végleg túltedd magad bárminemű kicsinyességen, és a konfliktusok helyett csak a békére koncentrálj!

3.

 Eddig lehet, hogy tudat alatt rejtegettél valamit mások vagy magad elől, de a jövő héten itt az ideje, hogy tisztán kimondd, amit érzel! Az igazság úgyis mindig kitudódik, és bár őszintének lenni nem könnyű, hosszú távon kifizetődő dolog.

 

awakeningpeople

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top