Horoszkóp

Melyik kártyát választod? Izgalmas üzenet vár rád

Ezek az egyedi és bámulatosan szép kártyák különleges üzenetet közvetítenek. Vajon mire számíthatsz a közeli jövőben? Milyen fontos esemény, történés előtt állsz? Kérdezd meg a kártyákat, és izgalmas választ, tanácsot kapsz.

Ki ne lenne kíváncsi, mire számíthat, mi vár rá a közeli jövőben? A jóskártyák éppen abban segítenek, hogy ezt fürkészhesd; belepillanthatsz egy kicsit abba, ami előtt állsz. Ezek a gyönyörű és nagyon különleges kártyák sejtetnek valami fontosat a rád váró időszakból. Vajon milyen üzenetet közvetítenek? Válassz egyet, és máris megtudhatod. Mielőtt döntenél, adj magadnak némi időt. Ne siess a választással, inkább nézd meg alaposan a kártyákat. Melyik tetszik a legjobban? Melyik energiáját érzed a legerőteljesebben?

kártya jóslás

Az 1. kártya: Az erő

kártya jóslásA farkas az erőt szimbolizálja. Nem dönthetsz te magad mindenről az életedben, de abban már szabad a választásod, hogyan reagálsz a történésekre. Léteznek olyan érzések, amelyeket érdemes kontrollálnod, ilyen lehet a düh, a harag, a kétségbeesés vagy akár a fájdalom is, és léteznek olyan érzelmek, mint az optimizmus, a szeretet, a hit, amelyektől jobban érzed magad, és amelyek jobb emberré tesznek téged. Valójában a te döntésed, melyik típusú érzelmeket fogadod a lelkedbe. Ha szeretet adsz, szeretet kapsz cserébe, ha boldognak érzed magad, a környezetedet is boldogabbá teszed, amikor pozitívan gondolkozol a világról, az életöröm is erősödik benned. Amit kibocsátasz az univerzum felé, azt kapod vissza többszörösen. Ha ezt a kártyát választottad, a döntés csak rajtad múlik. Az erőt megkaptad hozzá.

A 2. kártya: A szerelem

kártya jóslásHogy érzed magad ebben a pillanatban? És hogyan szeretnéd magad érezni? Az elméd úgy jeleníti meg a gondolataidat, mint egy óriási mozivászon. Amikor igazán csodás dolgokat gondolsz magadról, pontosan ezt vetíted, sugárzod kifelé, és pontosan ez jelenik meg a való világban is. Amikor a világot szépnek és jónak látod, mások is pontosan ezt látják rajtad. Amikor hálás vagy mindenért, ami veled történik, esténként pedig köszönetet mondasz magadban mindazért, amit kaptál, akkor ez a pozitív energia tükröződik vissza az univerzumba is. Valójában egészen apró érzésekkel teszed jobbá a világot. A kártya üzenete szerint épp itt az ideje, hogy megnyisd a szívedet a boldogság felé. A szerelem akkor talál rád, amikor nyitott vagy az érzésre.

A 3. kártya: A változás

kártya jóslásOlyan üzenetet vagy éppenséggel levelet kaphatsz, amely arra emlékeztet téged, hogy a boldogságról te magad döntesz. Ez egy választás, amit mindennap megteszel. Nem függ a körülményektől, amelyek körbevesznek. Azt ugyanakkor érdemes megértened, hogy kerülhetsz olyan helyzetekbe, amelyeket nem tudsz megváltoztatni, de te magad dönthetsz róla, hogy másik útra lépsz. A legjobb időszak előtt állsz, hogy boldog lehess végre. Ehhez viszont neked kell változtatnod például a gondolkodáson, a hozzáállásodon. Ezentúl ne problémákat láss az életedben, hanem kihívásokat, amelyeket meg kell oldanod, ne válságnak érezd, hanem helyzetnek, ami veled történik. A legrosszabb történés is tanít neked valami újat. Minden csalódás arra emlékeztet, hogy a következő nap valami sokkal jobbat kínál fel neked. A legjobb dolgok még előtted állnak, és arra várnak, hogy felfedezd őket.

(via mystical raven)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top