Horoszkóp

Melyik kártyát választod? Ezt jósolja a hétvégére

Válassz egyet a különleges jóskártyák közül. A lapok nagyon érdekes és természetesen fontos információt üzennek a hétvégével, a közeli jövővel kapcsolatosan. Vajon mi az, amire figyelmeztetnek, vagy mi az, amit mindenképpen érdemes most tudnod? Képzeletben húzz egy kártyát, és a választ máris elolvashatod.

Nézd meg figyelmesen a négy jóskártyát. A megérzéseidre, az intuíciódra hagyatkozva válassz egy lapot. Válaszd azt, amelyik a legerősebben vonz téged – teljesen mindegy, milyen okból –, a leginkább tetszik, vagy amelyik különleges érzéseket indít el benned. Csak a döntésedet követően olvasd el a neked szóló személyes jóslatot. Vajon mit tudhatsz meg a közeli jövőről?

jóskártya jóslat

Ha az 1. kártyát választottad

A kártya üzenete szerint mindenkor jusson eszedbe, te magad alkotod, te hozod létre a saját világodat. Talán kétségek élnek benned, hogy képes vagy-e megvalósítani az álmaidat. Ilyenkor gondolj arra, mennyire lelkes, szenvedélyes és bátor típus vagy, aki tűzön-vízen át is el tudja érni, amit akar. A legjobb időben vagy ahhoz, hogy megtervezd, elképzeld és megteremtsd mindazt, amire a szíved mélyén vágyakozol. Még csak arra sincs szükség, hogy a megvalósítás felé vezető teljes utat lásd. Higgy önmagadban, tedd meg az első lépést, majd a következőt, és hamarosan megláthatod a célvonalat is.

Ha a 2. kártyát választottad

Amikor elönt a szomorúság, könnyen lehet, a múltban történteken rágódsz, amikor pedig szorongás fog el, a jövővel foglalkozol túlságosan is sokat. A múlt és a jövő az elmédben, a fejedben létezik, a valóság most, ebben a pillanatban történik veled. Amikor a jelen pillanatára koncentrálsz, nincsenek gondjaid, boldog vagy. A kártya üzenete szerint a múltat nem tudod megváltoztatni, ami történt, megtörtént, a jövőben pedig még semmi sem dőlt el. A jelenben fejlődhetsz, és tehetsz azért, hogy a vágyaid szerint alakulhasson a holnapod. Ez a hétvége tökéletes, hogy köszönetet mondj a múltért, megbocsáss magadnak, és megtapasztald, mennyi kincset rejt a jelened.

Ha a 3. kártyát választottad

Az a típus vagy, aki mindenkor pontosan tisztában van a kötelezettségeivel. Sikerre vágysz, de a sikerért teszel is, nem azt várod, hogy magától az öledbe hulljon. Mégis hajlamos lehetsz a türelmetlenségre, ezért sietteted a dolgok természetesen folyását. Pedig csak hagynod kellene magad, áramolni az eseményekkel. El kell fogadnod, az élet tökéletes, ezért minden a maga idejében és rendjében történik meg. Ha aggódsz vagy idegeskedsz, attól még semmi sem következik be előbb, legfeljebb te érzed magad rosszul. Végezd szeretettel a feladatokat, és az eredmény nem marad el.

Ha a 4. kártyát választottad

Az univerzumban minden az egyensúlyról szól. Minden tett, minden cselekvés következményekkel jár. Így amikor szeretettel végzed a feladataid, nagylelkű és következetes vagy, bőséget, szeretet és megbecsülést kapsz az univerzumtól viszonzásul. A kártya azt üzeni, amikor adsz, azért neked is jár az ellenszolgáltatás. Talán még nehezedre esik elfogadni, de neked pontosan ugyanannyi szeretet, nagylelkűség és jóság jár vissza, mint amennyit önzetlenül másoknak adsz. Élj az életed adta lehetőségekkel, és merj kérni, azzal nem leszel gyengébb vagy kevesebb. Éppen ellenkezőleg, az erődet bizonyítja.

(via zen magazine)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top