Horoszkóp

Válassz egy kártyát! Fontos dolgot tudhatsz meg a jövőről

Magasabb éned, vagy nevezheted őt az angyalodnak is, pontosan tudja, mire is van jelenleg a leginkább szükséged. Éppen ezért mielőtt választanál egyet a kártyák közül, végy néhány mély levegőt, és figyelj a belső hangokra. Különleges útmutatót kaphatsz a mai napra és a jövőddel kapcsolatosan is. Nos, melyik kártyát választottad?

A magasabb éned vagy az angyalod üzen neked, folyamatosan segít, hogy a sorsod útját járhasd. A kártya az egyik legnagyszerűbb eszköz, hogy megértsd a magasabb én útmutatását. Válasssz egyet tehát a három gyönyörű lap közül. Mielőtt megteszed, végy néhány mély levegőt, hunyd le a szemed, a figyelmedet irányítsd a koronacsakrára. Nézd meg a kártyákat és válaszd azt, amelyik a leginkább magára vonja a figyelmedet. Miután elolvastad a kártyához tartozó üzenetet, adj magadnak még néhány percet. Figyelmedet ismét irányítsd a koronacsakra felé. Az üzenetek személyesek, angyalod segíteni fog a megfejtésben.

angyal üzenet kártya magasabb énHa az 1. kártyát választottad

A mag, amit ma elültettél fantasztikus, egyben óriási lehetőséget kínál a jövőddel kapcsolatban. A vágy, a célod, amit szeretnél megvalósítani még eltarthat egy kis ideig, légy ezért mindenképpen türelmes. Csak engedd, hogy indulhasson és megtörténhessen minden a maga idejében és rendjében. Ne akard görcsösen magad alakítani az életedet. Hagyd, és a gyümölcsöt előbb leszüretelheted, mint gondolnád.

Ha a 2. kártyát választottad

Itt az ideje, hogy megszabadulj a bűntudattól, az önvádtól vagy a káros szokásaidtól, mert ezek a negatív érzések, cselekvések csak lehúznak téged. Szinte mindenkit gyötör valamilyen rossz érzés vagy szenvedhet a különböző függőségektől. A cigaretta, az ital, az érzelmi drámák pontosan olyan veszélyesek a lélekre, mint az önmagad iránt táplált negatív érzések. A mai nap tökéletes alkalmat kínál, hogy elengedd ezeket a gyötrő viselkedésmintákat, helyette pedig valamilyen pozitív és építő jellegű feladatba kezdj.

Ha a 3. kártyát választottad

A mai nap ítéletet mond fölötted. Mit jelent pontosan mindez? Nos, többféle dolgot is, például

  • az életedben új szakasz kezdődhet
  • Gábriel arkangyal melletted ál és segít neked
  • tisztítsd meg önmagadat a negatív dolgoktól. Itt az ideje, hogy felelősséget vállalj önmagadért és a tetteidért is.

A felelősségvállalása azt is jelentheti, hogy fel tudod oldani a negatív karmát, amit pozitív karmára cserélhetsz. A kulcs pedig az, hogy ne ismételd meg azokat a hibákat, melyek kijavításán nagyon sokat fáradoztál az elmúlt időben. Haladj tovább az utadon.

(via awaking people)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top