Horoszkóp

Melyik angyalkártyát választod? Ezt jósolja februárra

Nézd meg ezeket a csodaszép angyalkártyákat. Melyik tetszik a leginkább? Képzeletben húzz egyet, majd ismerd meg a februárra vonatkozó jóslatot. Vajon mit üzen a kártya a munkáddal és a párkapcsolatra vonatkozóan? Izgalmas időszakot - ennyit máris elárulhatunk.

Nézd meg a szebbnél szebb kártyalapokat. Képzeletben húzz egyet közülük. Melyik tetszik a leginkább? Melyiket érzed magadhoz ezúttal a legközelebb? Ne siesd el a döntést, a válaszhoz mindenképpen adj magadnak néhány másodpercet. Izgalmas jóslatra számíthatsz. Az angyalkártyák üzenetét a kép alá görgetve találod.

angyalkártya jóslat február

Ezt jósolja az 1. angyalkártya

angyal kártya jóslat februárFebruár a teremtés hónapja a számodra, ha ezt az angyalkártyát választottad. A lap a termékenységet, a növekedést, az előrejutást jelképezi. Támogatást kaphatsz ahhoz, amit el akarsz érni, amit meg szeretnél valósítani a tél utolsó hónapjában. Ismét érzed magadban a szenvedélyt, a lelkesedést, a szeretetet, amellyel a nehézségeken, az akadályokon is könnyebben átlendülhetsz. A munkádban sikerre számíthatsz, de ehhez nem árt, ha pozitívan gondolkozol. A szerelemben, a párkapcsolatban is pozitív változásokat tapasztalhatsz a következő napokban, hetekben. Ha még egyedül élnél, ígéretes ismerkedésben lehet részed, sőt a romantika szelét talán máris érezheted. Ha párkapcsolatban élsz, a szerelmetek fellángol, ismét felerősödik.

Ezt jósolja a 2. angyalkártya

angyal kártya jóslat februárFebruár az a hónap lesz, amikor végre egyensúlyra találsz az életedben. A karmával kapcsolatos fontos igazsággal szembesülhetsz. Lehetőséged adódik a karmát kiegyenlíteni. A kártya jóslata szerint harmóniára, egyensúlyra számíthatsz a közeli jövőben. Ez az időszak tökéletes a vitás ügyek tisztázására is. Ha éppenséggel bírósági vagy bármilyen hatósági ügyed lenne, most kifejezetten jó lehetőség adódik a megoldásra és a megnyugtató lezárásra. Az egyensúlyt a munkádban is megtapasztalhatod hamarosan, de az is előfordulhat, más helyen találod meg a boldogságodat. A párkapcsolatra vonatkozóan a kártya üzenete hasonló. Talán belül is érzed, a továbblépést nem érdemes halogatnod. Tisztázd magadban, mit szeretnél igazán, mi az a döntés, ami egyensúlyba, harmóniába hoz.

Ezt jósolja a 3. angyalkártya

angyal kártya jóslás februárA február új lehetőséget, új kezdetet kínál neked, ha ezt az angyalkártyát választottad. Különleges időszak előtt állsz, amikor is egy új úton indulhatsz el. Lehetőséget kaptál, hogy felismerd, nem csupán egyetlen járható út adódik az életben, a világodat te magad alakítod, formálod és teremted. A munkádban fejlődés, előrelépés vár rád, így a karrieredben is nagyot léphetsz előre. Ha kimerültnek érzed magad, pihenj és lazíts, és újult erővel indulhatsz tovább, újabb lehetőséget kaphatsz a bizonyításra. A magánéletedben is új ismerkedésre számíthatsz, ha éppen erre vágynál. Ha párkapcsolatot szeretnél, mostanában mindenképpen érdemes minél többször kimozdulnod otthonról, és megadni a lehetőséget a találkozásra.

(via mystical raven)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top