Horoszkóp

Melyik kártyát húzod? Különleges jóslat vár rád

Képzeletben húzz egyet a gyönyörű színes kártyák közül. Vajon milyen jóslat vár rád a közeli jövőre vonatkozóan? A sors mit tartogat januárra? Izgalmas részletek következnek.

Ki ne szeretné tudni, mit tartogat a sors? Mi történhet, mi várható a közeli jövőben? Mi az, amit mindenképpen érdemes elkerülni, ami különösen fontos lehet? Nem véletlenül került eléd ez a jóslat, számodra is mindenképpen fontos üzenetet tartogat.

A feladat mindössze annyi, hogy válassz egyet a kártyák közül. Képzeletben húzz egy lapot, majd olvasd el a jóslatot. Előtte mindenképpen hangolódj a kártyákra, egy kérdést is megfogalmazhatsz magadban. Megkérdezheted például, hogy „Mit tartogat a sors januárra?” vagy „Mi a legfontosabb üzenet most számomra?”. Néhány mély levegővétellel csendesítsd el az elmét, majd nézd meg a kártyákat, és amelyiket a legvonzóbb találod, azt válaszd. 

kártya jóslás január

Ezt jósolja az 1. kártya

A kék színű kártyalap jóslata szerint szinte csodával határos fordulat várható a közeli jövőben az életedben. Izgalmas időszak elé nézel, amikor végre messze elkerülnek a problémák, a nehézségek. A legjobb, ha felhőtlenül élvezed mindazt, ami veled történik, és nem gyártasz magadnak gondokat. Mindent megkaphatsz, amire a szívedben vágysz. A legfontosabb, hogy pozitívan gondolkodj, higgy önmagadban, és hamarosan a lehető legjobb dolgok történnek veled.

Ezt jósolja a 2. kártya

A piros lap jóslata szerint bármibe is kezdenél a közeli jövőben, a siker kulcsa ott van a kezedben. Most még arra sincs szükséged, hogy mások segítségét kérd, csak saját magadra és a feladatokra, az izgalmas kérdésekre összpontosítsd az energiákat, a figyelmedet. Most képes leszel még több felelősséget vállalni, tudatosabban haladhatsz a magad útján. Ugyanakkor ne légy könnyelmű, vedd komolyan a feladatokat, és a legjobb tudásod szerint végezd a munkát. Csendesítsd el az elmédet, meditálj minél többet, és figyelj a megérzésekre is.

Ezt jósolja a 3. kártya

A zöld kártya jóslata szerint bámulatos időszak elé nézel. Most valóban az élet napos oldalára kerülhetsz. Nincs miért aggódnod, hiszen a lehető legjobb dolgok történnek veled hamarosan. Végre úgy érezheted, beértek a gyümölcsök, elérted, megvalósítottad a céljaidat. Megérdemled a pihenést, a lazítást, a kikapcsolást. Olyan emberekkel próbáld magad körbevenni, akik őszinték veled, akik segítenek, ha kéred. Az égiek áldását, amelyre hosszú ideje vársz, megkapod.

Ezt jósolja a 4. kártya

A negyedik kártya jóslata szerint bölcsességednek, gyorsaságodnak köszönhetően végre kézzelfogható az előrelépés az életedben. Minden, amit szerettél volna megvalósítani, hamarosan valóra válik. A kártya ugyanakkor arra is figyelmeztet, ne légy túlzottan magabiztos, ne szálljon a siker a fejedbe, és ne értékeld túl a képességeidet. Annak ellenére, hogy nagyon tehetséges ember vagy, a te energiáid is végesek. Kérj segítséget bátran, amikor csak szükségét érzed, és ne feszítsd túl a határokat.

(via zen magazin)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top