Horoszkóp

Melyik kristálygömböt választod? Ezt jósolja neked 2020-ra

Pillants bele a jövődbe! Válassz egy kristálygömböt, és nézd meg, vajon mit jósol neked 2020-ra. Izgalmas újdonságokra és üzenetre, nem mellesleg hasznos tanácsokra számíthatsz. Ez az, amit semmiképpen sem érdemes kihagyni.

Ki ne vágyna rá, hogy legalább egyszer bepillanthasson a jövőbe, és képet kapjon az előtte álló lehetőségekről? Most itt a kihagyhatatlan alkalom, te is könnyedén belenézhetsz a jövőbe. Ráadásul született jóstehetségre sincs most ehhez szükséged. A feladat mindössze annyi, hogy válassz egyet a színes kristálygömbök közül. Néhány mély lélegzetvétel után, a megérzéseidre figyelve hozd meg a döntésedet. Milyen jóslat vár rád, vajon mit üzen 2020-ra a kristálygömb?

kristálygömb jóslat 2018

Ezt jósolja a 1. kristálygömb

kristálygömb jóslat 2018A kristálygömb szerint életed nagyot fordulhat 2020-ban. Több változást is tapasztalhatsz, ezért itt az ideje, hogy új célokat tűzz magad elé. Mindenképpen kezdj bele mindabba, amit a szíved diktál, amire már hosszabb ideje vágysz. Kezdd azzal, hogy leírod egy papírlapra mindazt, ami boldoggá tesz, aztán ereszd útjára a kívánságokat. Ne várd azonnal az eredményt, csak engedd, hadd rendezzék az égiek, ahogy az a legjobb neked. Az univerzum törvénye szerint, ahogyan gondolkozol, érzel és cselekszel, megsokszorozva pontosan ugyanazt kapod vissza. 2020-ban teljesülhetnek a kívánságaid. Kérj bölcsen.

Ezt jósolja 2. kristálygömb

kristálygömb jóslat 2018A kristálygömb jóslata szerint itt az idő, hogy végre elengedd a múltat. Túlzottan beleragadtál valamilyen korábbi eseménybe ahelyett, hogy a jelenben élnél. A gyógyuláshoz természetesen időre lehet szükséged, viszont azzal nem segítesz magadon, amikor ugyanazt a történetet újra és újra feleleveníted magadban. Hagyd a múltat, és figyelj inkább a jelenre. A kezedben a sorsod, a lehetőségeket is csak így tudod megragadni. A kezedben lévő bámulatos erővel a jövőt is meg tudod változtatni. Írd le egy lapra a fájó érzéseket, idézd fel utoljára azokat, aztán égesd el a lapot. Érezd, ahogyan könnyebb lesz a lelked és a szíved. Amíg a múlt rabságában élsz, a jövődet sem tudod formálni.

A 3. kristálygömb jóslata

kristálygömb jóslás 2018A jóslat szerint a határaid csöppet sem jelentenek akadályokat, ha a terveidet tudatosan építed és alakítod. A legjobb időben vagy ahhoz, hogy túllépj a félelmeken, és bővítsd a lehetőségeidet. Amikor világosan megszabod a határokat, tudod azt is, merre és meddig haladj, melyik irány a helyes. A tetteidért természetesen a felelősség is téged érint, mindez azonban ne állítson meg, ne szegje a kedved. Ne vesztegesd tovább az időt és az energiákat olyan célokra és emberekre, akik vagy amik hátráltatnak téged a céljaidban. Készíts leltárt, ami most még ugyan elég ijesztőnek tűnhet, de meglátod, egyedül téged szolgál. Ahhoz is tökéletes ez az év, hogy kidobj az otthonodból mindent, amire már nincs szükséged. Az újdonságnak készíted elő a helyet.

Ez a 4. kristálygömb jóslata

kristálygömb jóslatA kristálygömb jóslata szerint ez az időszak tökéletes a kapcsolatokhoz. Ne telefonhívásra gondolj, ez a kapcsolat egészen más jellegű, és sokkal izgalmasabb. Vedd észre, az univerzumban sosem vagy egyedül, te is a része vagy, és épp úgy kapcsolatban állsz az állatokkal, a többi emberrel, az angyaloddal, ahogyan a levelek csüngenek a fákon. A lelked mélyén pontosan tudod mindezt, mostantól gyakorolhatod is. Vedd le az álarcot, és kapcsolódj először önmagaddal. Aztán ráhangolódhatsz a növények, majd az állatok energiájára, végül a hozzád közelálló emberekkel is telepatikus kapcsolatot hozhatsz létre. Ha problémád van a párkapcsolatoddal, a legjobb alkalom a „beszélgetésre”, hogy kimondott szavak nélkül üzensz a párodnak. Tedd félre az egót, és meglátod, szinte szó szerint kinyílik előtted a világ.

(via mystical raven)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top