Horoszkóp

Melyik Buddhát választod? Ilyen szerencse vár rád

A szerencsehozó Buddha szobrocskák különleges üzenetet tartogatnak. És vajon ki az, aki ne vágyna némi szerencsére az életében? Hogy milyen jóslatot szánnak neked ezúttal az égiek a közeli jövőre vonatkozóan, egyszerűen kiderülhet. Semmi másra nincs szükség, csupán arra, hogy válassz egy Buddhát. Nos, milyen szerencse vár rád?

Úgy tartják, az arany Buddha szobrok jó szerencsét, bőséget, boldogságot hoznak. Érdemes ezért beszerezned legalább egyet, és magadnál hordani vagy kitenni a lakás egyik polcára. Addig is, amíg rátalálsz a legmegfelelőbb szobrocskára, válassz a képen láthatók közül egyet. Vajon melyik Buddhát választod? És milyen izgalmas jóslat vár rád a közeli jövőre vonatkozóan?

Nézd meg mindhárom mosolygó, szerencsét hozó Buddhát, és amelyiket a legközelebb érzed a lelkedhez, azt válaszd.

szerencse buddha szobor jóslatEzt jósolja az 1. arany Buddha

buddha szobor szerencse jóslatTökéletes időben vagy ahhoz, hogy elkezdd azt, amit igazán szeretnél. A szerencse melletted áll. Engedd el a félelmeket, mindent, ami visszaránt a célodtól, és bátran vágj bele, tedd meg az első lépést. Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz. Igaz, ez esetben talán veszteség sem ér, de csak egy helyben topogsz, és nem jutsz előrébb. Ha a szerelmi életedben szeretnél változást, tedd meg a szeretet érzése felé az első lépést. Adj lehetőséget magadnak az ismerkedésre. Ha párban élsz, a kapcsolatod megerősödhet, és igazán komollyá válhat. Mindenképpen légy pozitív, a negatív gondolkodással ugyanis elűzöd a szerencsét. Próbáld elkerülni a konfliktusokat és a mérgező embereket.

Ezt üzeni a 2. arany Buddha

arany buddha szobor szerencse jóslatHamarosan különleges ajándékot kaphatsz egy olyan személytől, akitől biztosan nem remélted volna. Az arany Buddha jóslata szerint a barátság kettőtök között biztosan elmélyül. Az egészségeddel kapcsolatosan szintén hírek várnak. A fájdalom, a kellemetlenség, amely hosszabb ideje gyötört, végre megszűnhet vagy jelentősen csökken köszönhetően az életmód-változtatásnak. Mindig jusson eszedbe, a bajt megelőzni jóval egyszerűbb, mint kezelni és gyógyítani. Attól, hogy a fájdalom megszűnt, később visszatérhet, ha ismét önmagad ellen teszel. Azt is megtapasztalod végre, hogy amit a múltban másoknak adtál, azt sokszorosan kapod vissza.

Ezt üzeni a 3. arany Buddha

szerencsét hozó buddha szobor spirituális üzenetA spirituális üzenet szerint a szerencse inkább közvetett úton érkezik hozzád, mintsem közvetlenül tapasztalnád meg. A hozzád legközelebb álló embereken keresztül érzed majd, mégis természetesen téged is érint. A munkádban vagy a családi életben tapasztalhatod a pozitív változásokat. A munkádban fizetésemelésre és előrelépésre számíthatsz, ha esetleg nem dolgozol, akkor valamelyik családtagot érhetik hasonlóan jó hírek. Megeshet, hogy családi ünneplésre nyílik alkalom, esküvő vagy babaszületés, esetleg különleges utazás élménye vár rád. A szerencse biztosan rád mosolyog már a közeli jövőben.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top