Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy a legsikeresebb és a legszerencsésebb

A horoszkópból pontosan kiolvasható, hogy ki született szerencsés vagy kedvezőtlenebb csillagzat alatt. Ugyanakkor felmérés is igazolta, melyek a legsikeresebb csillagjegyek. Az is igaz, hogy a hírnév, a gazdagság nemcsak úgy, magától hullik az ölükbe, mindent megtesznek, keményen dolgoznak a sikerért. Te is a legszerencsésebb csillagjegyek közé tartozol?

A felmérést a Careerbuilder.com oldal készítette. Úgy találták, a legjobban a Vízöntők és a Bakok keresnek, előbbiek szívesen áldoznak pénzt karitatív célokra is. Mindez mégsem jelenti automatikusan, hogy ők a legsikeresebbek is. Ez az 4 csillagjegy náluk is szerencsésebb.

A Bika pénzügyi zseni

A Bika a föld jegyek közé tartozik. Két lábbal áll a földön, stabil, megbízható, türelmes és független típus. Az ösztöneiben ugyanakkor nem könnyen bízik meg, inkább számol, tervez, lépésről lépésre végiggondol mindent. A Bika csökönyös, és anyagi dolgokban hajthatatlan, viszont éppen ez a tulajdonsága viszi közelebb a céljaihoz. Bámulatosan ért a pénzhez, a pénzügyekhez, született érzékkel rendezi az anyagi ügyeit. Imádja a luxust, a csillogást, a szép dolgokat, és hogy megszerezhesse, meg is tesz mindent. Rá nem lehet azt mondani, hogy középszerű vagy átlagos lenne. Jócskán fel is háborodna, ha valaki ezzel a jelzővel illetné. Keményen, szorgalmasan, kitartóan dolgozik és tesz a céljaiért, el is éri azokat. A Bika a horoszkóp szerint is az egyik legsikeresebb csillagjegy.

Szerencsés napjai a hétfő, a péntek és a szombat; szerencseszámai: 2,11, 29, 37, 56

A Szűz a tökéletesség mintaképe

A felmérés készítői bizonyították, a legtöbb milliárdos avagy a világ leggazdagabbjainak többsége a Szűz jegyében született. Az asztrológusok szerint a Szűz rendkívüli módon törekszik a tökéletességre. Mindent nagyon pontosan átgondol, elemez, a legapróbb hibák is szemet szúrnak neki. Soha sem könnyelmű, és a legproblémásabb ügyben is képes higgadt maradni, addig keresni a megoldást, amíg megtalálja. Kiváló és példamutató vezető, aki addig dolgozik az adott projekten, amíg az tökéletes nem lesz. Ráadásul a Szűz éppen azokban a feladatokban a legjobb, amit mások borzasztóan unalmasnak találnak. Ez a csillagjegy éppen azért sikeres, mert kitartóan dolgozik, a legapróbb részletek sem kerülik el a figyelmét, elemez, és minden lehetőséget figyelembe vesz.

Szerencsés napja a szerda, szerencseszámai: 5, 14, 23, 32, 41, 50

A Skorpió megérzései bámulatosak

A Skorpió a vizes csillagjegyek közé tartozik. Rendkívül intuitív és kíváncsi, lelkileg pedig nagyon erős típus. Bámulatosan jó a szimata, a problémamegoldásban ő is jeleskedik. Pontosan tudja, mit akar elérni az életében, és az ehhez vezető utat is pontosan ismeri. A Skorpiót is érik veszteségek, ugyanakkor nem vesztegeti az idejét az önsajnálattal. Pillanatok alatt újra talpra áll, és még több energiát fektet a céljaiba. És éppen ezért rendkívül sikeresek és gazdagok a Skorpiók. Rendkívül szenvedélyes és ambiciózus, nem ismer akadályokat, ráadásul megnyerő stílusával valójában mindent elér, amit csak akar. Nyertes típus az üzletben, a szerelemben és a szerencsejátékokban is.

Szerencsenapjai: hétfő, kedd, csütörtök, vasárnap, szerencseszámai: 8, 17, 26, 35, 44, 53

Az Oroszlán született vezető

Az Oroszlán a tüzes csillagjegyek közé tartozik. Karizmatikus típus, aki könnyen felhívja magára a figyelmet. Valójában nem lehet őt nem észrevenni. Rendkívül energikus és aktív csillagjegy, aki mindenkor az ösztöneit követi. Mivel imád a középpontban lenni, nem kétséges, hogy vezetőként is megállja a helyét. Amikor csakis rá irányul a figyelem, akkor érzi magát igazán elemében. Megbízható, nagylelkű és a felelősséget is vállalja. Optimista, és kétségtelenül nagyon sikeres az életben. A munkáját mindig határidőre és pontosan végzi. Ugyanakkor a külsőjére is nagyon igényes, ruhatárában számtalan minőségi holmi található. A belső tulajdonságok mellett a külsőségek is roppant fontosak a számára. De a sikerhez erre is szükség van.

Szerencsenapjai a kedd, a péntek és a vasárnap, szerencseszámai: 5, 14, 23, 32 41, 50 

Ezek a csillagjegyek kétségtelenül a legsikeresebbek
Ezek a csillagjegyek kétségtelenül a legsikeresebbek

(via the big cheese)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top