Horoszkóp

Melyik mágikus totemet választod? Különleges spirituális üzenet vár rád

A totemeknek a természeti népek, elsősorban az indiánok tulajdonítottak mágikus jelentést. Válassz egyet a három különlegesen szép rajz közül, és megismerheted a spirituális üzenetet. Vajon milyen jóslat vár rád? Milyen segítségre van mostanában a leginkább szükséged. Hasznos információk következnek. Ne hagyd ki.

Nézd meg a három szimbolikus totemet. Melyik forma, melyik rajz tetszik a leginkább? Próbáld meg picit kikapcsolni a logikus agyat, és a megérzésekre hagyatkozva válassz a szimbólumok közül. Személyes üzenetedet a kép alá görgetve olvashatod el.

totem mágikus szimbólum teszt

Ha az 1. totemet választottad

totem mágia spirituális tanítás tesztAz univerzum üzenetét olvashatod, ha ezt a szimbólumot választottad. Megtettél minden tőled telhetőt az elmúlt időszakban, most már learathatod a babérokat is. Az univerzum köszönetet mond neked és azért, hogy másoknak is továbbítod az üzenetet. Született spirituális tanító vagy, nagyon sok segítséget kaptál az égiektől, most itt az idő, hogy a képességet használd is. Már tudod, az élet csodás ajándék, és minden, ami történik veled, fejlődés, szeretet és tanítás. Nincs jó vagy rossz, helyes vagy helytelen, csak a létezés van. Nagyon sokat fejlődtél az elmúlt időszakban, most már itt az idő, hogy túllépj a múlton. Segíts a barátoknak, amikor kérik, írj blogot, ültess fákat, közvetítsd a tanításokat, a megszerzett tapasztalatokat.

Ha a 2. totemet választottad

mágikus totem spirituális üzenetA mágikus szimbólum üzenete szerint itt az idő, hogy felvedd a kapcsolatot. Kapcsolódj a körülötted lévő világhoz, a lelkedhez és a természethez. Ismerd fel, nem vagy egyedül, te is az univerzum, vagyis egy nagyobb erő része vagy épp úgy, mint a növények, az állatok, embertársaid, és valójában minden. Időnként magad is érzed ezt, mégis hajlamos lehetsz megfeledkezni róla. Ahogyan most is ez történt veled. Gyakorold a kapcsolatot, a legjobb időszak a mostani ehhez. Vedd le a maszkot, légy valódi önmagad. A legegyszerűbben meditáció közben kapcsolódhatsz össze a lelkeddel, aztán próbáld megérezni a növények, az állatok energiáját, végül telepatikus úton a társaddal kapcsolódj össze. A gyakorlat nagyon izgalmas, a visszaigazolások pedig bámulatosan erősítik a tudatosságodat és az önbizalmat. 

Ha a 3. totemet választottad

mágikus totem spirituális üzenetA harmadik totem üzenete szerint talán túlzottan is sokat dolgoztál az elmúlt időszakban. Mindenképpen rád férne végre a pihenés. Hagyd a munkát néhány napig, végy ki szabadságot, és figyelj ismét a benned lévő belső gyermekre. Tégy valami tőled szokatlant, utazz el néhány napra anélkül, hogy terveznél előre bármit is. A helyzet majd megoldja és adja a többit. Légy könnyed és gondtalan, mint a gyerekek. A legfontosabb pedig, hogy elfelejtsd a feladatokat, és még csak véletlenül se érezz emiatt bűntudatot. Neked is jár a tökéletes kikapcsolódás. Figyelj a testedre, fogyassz lehetőség szerint minőségi ételeket, a nassolást legalább erre a néhány napra függeszd fel. Jutalmazd magad, és nevess, mosolyogj minél többet. Most arra van a legnagyobb szükséged, hogy találd meg az örömet, az inspirációt az életedben.

(via the wild child)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top