Horoszkóp

Melyik alkimista szimbólumot választod?

Az alkimisták évszázadokon át kutatták az örök élet titkát. Most te is bepillanthatsz egy kicsit ebbe a titokzatos, mégis elbűvölő világba. Mindössze annyi a dolgod, hogy válassz egy alkimista szimbólumot. Az üzenet is egészen különleges lesz. Nos, melyiket választottad?

Varázsolj egy kicsit. Önmagában már az is mágia, hogy olvasod ezt az írást. Semmi sem véletlen, így ez sem. Pillants bele az alkimisták titokzatos életébe. Válassz egyet a különleges szimbólumok közül, és olvasd el a neked szóló üzenetet.

Mielőtt döntenél, mindenképpen hangolódj rá az alkimista szimbólumokra. Néhány mély levegővétellel lazítsd el a tested és az elméd. Nézd meg a képet, a szimbólumokat, és a nélkül, hogy gondolkodnál bármelyik jelentésén, csak válassz egyet. Dönts amellett, amelyik – teljesen mindegy, milyen okból – a leginkább tetszik neked vagy a legerőteljesebben hívja magára a figyelmedet.

A különleges spirituális üzeneteket a kép alá görgetve olvashatod el. Ha felkészültél, kezdődhet az alkimista varázslat.

alkimista szimbólumok

Az 1. alkimista szimbólum az oroszlán

Az oroszlán a Napot szimbolizálja, és azt üzeni, vedd kézbe a sorsodat. Úgy tűnik, mindenképpen fel kellene hagynod azzal a céllal, amibe pedig nagyon sok energiát fektettél az elmúlt időszakban. A lehető legtöbbet tetted, hogy megfelelően alakítsd az életedet, most mégis csapdában érezheted magad, mert vállalnod kell az azzal járó felelősséget is. Talán máris valami más úton és lehetőségen gondolkozol. Ha túlzottan is problémásnak érzed most az életedet, mindenképpen érdemes változtatnod. A felelősséget nem kerülheted el, éppen ezért békülj meg magaddal és a döntéseddel. A sorsodat magad irányítod, ezért te döntesz arról is, hogy elenged-e a múltat, és továbblépsz, vagy továbbra is ragaszkodsz az elképzelésedhez.

A 2. alkimista szimbólum a homokóra

A homokóra az elkerülhetetlent, az idő körforgását szimbolizája. Az idő csapdájába eshettél, ha ezt a szimbólumot választottad. Megragadhattál valahol a múltban, fájdalmas tapasztalatok, emlékek tartanak fogva. Nem véletlenül érzed magad erőtlennek, kedvetlennek, reménytelennek. Az elmúlás, a halál az élet része. Mindannyian megszületünk, fejlődünk, öregszünk, végül távozunk az élők sorából. Próbáld elfogadni az elkerülhetetlent, a félelem helyett inkább próbálj megbékélni a gondolattal. Csak így élheted meg a jelen pillanatát, a legtöbb örömet, amit az élet felkínál neked. Tégy próbát, és meglátod, erősebbnek érzed majd magad, mint korábban bármikor. Hozd meg minél előbb a döntést, az idő a barátod. Békülj ki vele.

A 3. alkimista szimbólum a Hold

A Hold az érzelmek és a rejtett igazságok szimbóluma. Ha ezt a szimbólumot választottad, minden bizonnyal a szívod most csatamezőre hasonlít a leginkább. Valami mélyen legbelül talán aludni sem hagy mostanában, vagy épp ellenkezőleg, fel kéne ébredned az álomvilágból, épp erre figyelmeztet az a jel, hogy gyakran fölébredsz éjszaka. Vajon mi lehet az a rejtett, titkos érzelem, ami nem hagy aludni mostanában? Harag, gyűlölet, düh, bosszankodás? A lelked békére vágyik, ezért tudatosan, éber állapotodban is nézz szembe az érzéseiddel. Az elfogadás a kezdet, innen léphetsz tovább. Próbáld meg az érzéseket kimutatni, és ne fojtsd többé magadba. Csak önmagadnak ártasz vele.

A 4. alkimista szimbólum a kulcs

A kulcs annak a szimbóluma, hogy az életutadon jársz. Ha ezt a szimbólumot választottad, a lelked kétségbeesetten keresi a válaszokat. Az út, amelyen jársz megkérdőjelez mindent, amit eddig magától értetődőnek gondoltál. Fogalmad sincs, a válaszokat merre keresd és talán bele is fáradtál már a kutatásba. Ez lehet az oka, hogy mostanában inkább unalmasnak, mintsem szórakoztatónak, inspirálónak érzed az életedet. Az igazság fényesebb a Napnál is. A kulcs a vágyat jelképezi, hogy kinyithasd a Tudás Kapuját. A kulcs egyben a lelkedet testesíti meg, és segít, hogy átformálhasd, izgalmasabbá tehesd az életedet. Ha megengedheted magadnak, utazz el néhány napra. Ismerj meg új helyszíneket, új embereket. Az inspiráció sem marad el.

Az 5. alkimista szimbólum a hamsza

A hamsza a gonosz erőkkel való harcot szimbolizálja. Ha ezt a szimbólumot választottad, könnyen megeshet, hogy fekete mágia célpontja lettél. A lelked szabadságra szomjazik. Talán magad is tapasztaltad azokat a szokatlan, furcsa jeleket, amelyek erre az ártó erőre próbáltak figyelmeztetni téged. A hamsza ereje megszabadít a sötét erőktől. Ha csapdában érzed magad, vélhetően a saját hazugságod csapdájába estél. A megbocsátás az első és legnagyobb erő, ami segít, hogy ismét szabad lehess. Fogadd és szeresd önmagat, gondolatban öleld át a lelked. Fordíts magadra lehetőség szerint minél több időt, töltődj energiával, így a mágia sem hat rád többé.

(via magical recipe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top