Horoszkóp

Ezzel a szerelmi mágiával bevonzhatod a párod

Sőt, nem csupán szerelmet hozó mágiát mutatunk, mert ugyanezzel a módszerrel pénzt és munkát is teremthetsz magadnak. Próbáld ki már a következő telihold idején a boszorkányos varázslatot. Fogalmazd meg a kívánságodat, minden alkalommal csak egyet, majd végezd el a rituálét. Aztán várd a csodát, és ne lepődj meg, amikor bekövetkezik minden, amire vágytál.

A szerelmi mágia tökéletes időpontja a telihold. A csillagos égbolt pontosan ilyen fontos. Ha látod az égen a teliholdat a csillagokkal együtt, tökéletes időpontot választottál a szeánszhoz. Ezeken a napokon ugyanis bámulatos teremtő energiák szabadulnak fel, a kívánságok is előbb teljesülnek. A különleges varázslathoz szükséged lesz egy gyűrűre és egy fehér gyertyára. A gyűrű lehet az, amit a mindennapokban is hordasz, de használhatsz egy kifejezetten erre a célra vásárolt darabot is.

Készülj fel a mágiára

Mielőtt hozzákezdesz a mágiához, készülj fel rá. Takarítsd ki a lakást, de leglábbis azt a helyiséget, ahol a szertartást végzed. Kapcsolj ki minden zavaró kütyüt, légy benne biztos, senki sem zavar meg a varázslat közben. Fontos, hogy a gyűrűt legalább három napon át viseld a mágia elvégzése előtt, mert így veszi át az energiádat.

Szép terítővel borítsd be az asztalt, és arra helyezd a meggyújtott fehér gyertyát. Az asztalt lehetőleg úgy helyezd el, hogy szertartás közben lásd a teliholdat. A gyűrűt tartsd az ujjadon. Tiszta lélekkel, várakozás, előítéletek, zavaró gondolatok nélkül fogj hozzá a szerelmi mágiához.

Kezdődhet a szerelmi varázslat

A gyertyát helyezd magad elé, és mondd el hangosan a következő mondatot: “Ez a kívánságom lángja, valóra válik minden, amire vágyom”.

A gyűrűt húzd le az ujjadról, és két ujjaddal érintve lassan úgy emeld az arcod elé, hogy azon keresztül láthasd a teliholdat. Mondd el hangosan a következő szöveget: “Istennő (vagy Hold), világítsd be az eget, halld a hívásomat, hallgasd meg a kérésemet. Én (mondd ki a neved), édesanyám (mondd ki a nevét) lánya/fia szólítalak téged ezen az éjjelen, és kérlek, teljesítsd a kívánságomat. (Mondd el a kívánságodat.)”

A gyűrűt tartsd a gyertyafény elé, lásd a gyűrűn keresztül a gyertya fényét, és mondd el a következő szöveget: “Örök fény, lángodat szólítom ezen a varázslatos éjszakán. Teljesítsd a szívem vágyát. A Hold a tanúm, tüzedben megvilágítom a kívánságomat.”

Fogd a kezedben a gyűrűt, hunyd le a szemed, és képzeld el magad, amint elérted a célodat, amint teljesült a vágyad. Hogy érzed magad? Hogyan változott az életed? Minden részletet láss magad előtt. Amikor elkészültél, végy egy mély levegőt, fújd ki, és lassan nyisd ki a szemed.

Most már visszahúzhatod a gyűrűt az ujjadra, és elfújhatod a gyertyát, a mágiát elvégezted.

Varázsolj magadnak a szerelemi mágiával - nemcsak szerelmet
Varázsolj magadnak a szerelemi mágiával  nemcsak szerelmet

(via magical receipe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top