Horoszkóp

Melyik kulcsot választod? Ilyen mágikus képesség rejlik benned

Gondolkodtál már rajta, milyen mágikus képesség rejlik benned? Egyáltalán van benned ilyesmi? Mindenképpen, ha rátaláltál erre az írásra. Hogy fény derüljön a titokra, válassz egyet a különleges kulcsok közül. Vajon milyen ajtó nyílik meg benned? Izgalmas játék következik.

A kulcs a mágia ősi eszköze. A boszorkányerőt szimbolizálja, és különböző ajtókat nyit meg. A kulcsokat előszeretettel használják szerelmi jóslásokhoz is. Ajtókat nyithatsz meg vele, de a saját belső erődhöz is ezek a különleges kulcsok nyitnak utat.

Vajon milyen mágikus képesség rejlik benned? Nézd meg a rajzokat, válassz egyet a kulcsok közül, és máris rejtélyes ajtó tárul fel előtted. Mindenképpen adj magadnak időt, lazíts egy picit, és amelyik kulcs a leginkább magára vonja a figyelmedet, az ahhoz tartozó üzenetet olvasd el.

mágikus kulcsok boszorkányos erő

Az 1. kulcs: A Három Istennő Kulcsa

Ez a kulcs hármasságot jelképez. Egyensúlyt teremt ég és föld között, az isteni hármasságot szimbolizálja. Egyszerre jelenti, a szüzet, az anyát és az idős nőt, de éppen így jelképezi az atya, a fiú és a szentlélek hármasságát is. Ha ezt a kulcsot választottad, született tehetség vagy, aki valódi csodákat tehet. A szerencse kéz a kézben jár veled. Csupán egyetlen lépésre vagy a valódi sikertől. Meditációban képzeld el ezt a kulcsot, képzeld el a zárat, amit nyithatsz vele. Nyisd ki és lépj be az ajtón. Bámulatos világ tárul fel előtted. A teremtőképességedet nyitod meg. Használd bátran.

A 2. kulcs: Erósz Kulcsa

A második kulcs Erósz, a szerelem, a szerelmi vágy görög istenének kulcsa. Óriási erőt tartasz a kezedben, ha ezt a kulcsot választottad. A szerelem minden kaput megnyit, gyógyírt jelent mindenféle betegségre. Ez az, amit mindenképpen fontos megértened és megjegyezned. A szerelem és a szeretet erejével tudod a siker ajtaját megnyitni. A szerelem megégethet, mély sebeket okozhat. Ezt is mindenkor szem előtt kell tartanod. Romantikus a lelked, az egyetlen és igaz szerelmet keresed. Ha még nem találtad meg, nagyon közel jársz hozzá. Egyetlen ajtót kell kinyitnod, ez pedig nem más, mint a szívcsakrád. Oldd fel a blokkot, tisztítsd meg az érzéseket, majd fogalmazd meg pontosan, kire vágysz. Az igaz szerelmed hamarosan megérkezik. Ha kapcsolatban, házasságban élsz, ennek gyógyításához kaptad meg a kulcsot.

A 3. kulcs: Aphrodité Kulcsa

Aphrodité, a szépség, a szerelem és a béke istennője a görög mitológiában. A kulcs mintázatában a galamb a szabadságot, a tisztaságot, a békét szimbolizálja. Harmóniára, szépségre, békére vágysz, ha ezt a kulcsot választottad. Sok mindenen mehettél át a múltban, most már szabadon szeretnél élni. Ezzel a kulccsal túl tudsz lépni a múlton, magad mögött hagyhatod a fájdalmat és minden rosszat, ami veled történt. Hiszel abban, hogy az élet csodás és nagyszerű. Próbálj minél több minőségi időt engedni magadnak, amikor azt teszed, amit a szíved diktál. A smaragd szerencsekő neked is szerencsét és sikert hoz, ahogyan Aphrodité kulcsa is. Bízz az ösztöneidben, a megoldást súgják.

A 4. kulcs: A Királyi Kulcs

Ez a kulcs az egyik legnagyszerűbb. Ha ezt választottad, különleges céljaid lehetnek. Ne feledd, az élet fantasztikus utazás és csodás játék. A végállomás fontos, de csupán egy út, semmi több. A célok fontosak, mégse felejts el közben nevetni is. Ha elfelejtesz élni és örülni az életnek a céljaid hajszolása közben, akkor mit sem érnek az erőfeszítések. Ne hagyd figyelmen kívül a saját igényeidet, a vágyaidat csupán azért, hogy megvalósíthass egy újabb célt. Amikor boldog vagy, amikor jól érzed magad, a célokat is sokkal könnyebben érheted el. A Királyi Kulcs különleges ajtót nyit meg. Megmutatja, hogy minden, amire szükséged van, az a szeretet. Semmi más. Ennyire egyszerű az élet.

(via magical recipes)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top