Horoszkóp

Melyik mágikus kehelyből innál? Ez a képesség rejlik benned

A Szent Grálról valamilyen formában mindenki hallott, hiszen a csodás isteni kehelyről számtalan legenda él ma is. Úgy tartják, az utolsó vacsorán Jézus kortyolt a különleges kupából, amely aztán rejtélyes módon eltűnt. A titkot nem tudjuk megfejteni, ugyanakkor a benned rejlő különleges képességre máris fény derülhet. Izgalmas játékra invituálunk. Felkészültél, hogy megtudhass magadról valami érdekeset?

A Szent Grál misztériuma szerint a férfi és a női energiák egyesülnek a kehelyben, vagyis magát az életet rejti a különleges pohár.

Ebben a játékban a feladatod ennél jóval egyszerűbb. Az egyik kehely titkot rejt rólad, hogy megtudhasd mit, válassz egyet a mágikus szimbólumok közül. A tiszteletet mindenképpen érdemes megadnod, hiszen valamilyen szinten ezúttal is a Szent Grál titkait fürkészed. Mielőtt döntenél, lazítsd el magad, és befelé, a lelked hangjára figyelve válassz egyet a szimbólumok közül. Válaszd azt, amelyiket valamiért a leginkább közel érzed a szívedhez, a lelkedhez. Döntésed követően görgess lejjebb a válaszokhoz.

szent grál kehely teszt

Ha az 1. kelyhet választottad

szent grál kehely spirituális képességGyógyítói képességgel rendelkezel, ha ezt a szimbólumot választottad. Türkiz díszíti a kelyhet, amely a gyógyítók jelképe és színe. Így, ha ebből a kehelyből innál a legszívesebben, te is a spirituális gyógyítók közé tartozol. A kehely szárán a kígyó alakú spirális forma pedig arra az elképesztő erőre és képességre utal, amely szerint valahol mélyen ismered a mérgek és a gyógyulás titkát. Érdemes tehát a benned rejlő különleges képességet felszínre hoznod és minél gyakrabban használnod.

Ha a 2. kelyhet választottad

szent grál kehely spirituális képességVarázslói képességgel rendelkezel, ha erre a szimbólumra esett a választásod. Ugyanakkor csöppet sem egyszerű meghatározni, hogy pontosan miben is rejlik a tudásod. Az mindenesetre bizonyos, az ősi Egyiptom hieroglifákkal díszített kelyhét választottad. Az erőddel képes vagy a rendből káoszt teremteni, de uralni is tudod azt. Különleges szertartásokat ismersz, amelyeket korábbi életeid során előszeretettel alkalmaztál. Nem véletlenül vonzódsz a különböző mágiákhoz, valóban képes vagy teremteni és varázsolni.

Ha a 3. kehelyből innál a legszívesebben

szent grál kehely spirituális képességTeremtő képességgel rendelkezel, ha ezt a kelyhet választottad. Minden bizonnyal hiszel Isten létezésében, talán a segítségét is kéred. Jól is teszed, hiszen valóban segít neked. Benned is teremtő erő rejlik, ezért minden alkalommal, amikor Istenre gondolsz, vagy belül összekapcsolódsz bámulatos energiájával, képessé válsz bármire, amit csak szeretnél megteremteni, elérni az életedben. Magad teremted, formálod a saját világodat, de azt is tudod, hogyan teremts egyensúlyt isteni és emberi között. Használd bátran a képességedet.

Ha a 4. kehelyből innál

szent grál kehely spirituális képességBirtoklod az őselemek erejét, ha ezt a szimbólumot választottad. A négy őselem a tűz, a víz, a levegő és a föld, míg az ötödik, az éter, ami mindent mindennel összeköt. A mágikus kehely színei az elemeket szimbolizálják. Mélyen a lelkedben pontosan ismered az elemek erejét. Meditációban képes vagy összekapcsolódni ezekkel a különleges energiákkal, amelynek során olyan misztikus rejtély nyílik meg előtted, amelynek létezéséről eddig biztosan nem tudtál. Próbáld ki mielőbb, hiszen olyan erő rejlik benned, amellyel szó szerint hegyeket mozdíthatsz meg.

Ha az 5. kelyhet választottad

szent grál kehely spirituális képességMédiumi képességgel rendelkezel, ha ebből a kehelyből innál a legszívesebben. Sokkal többet érzékelsz a világból, mint amit a szemeddel látsz vagy meghallasz a füleddel. Képes vagy belepillantani a szemmel nem látható dimenziókba is. A spirituális világ rajtad keresztül szólal meg, te közvetíted a szellemi szférák üzeneteit. Kezdd el mielőbb használni ezt a bámulatos és különleges adományt, adottságot. Megéri.

Ha a 6. kehelyből innál a legszívesebben

szent grál kehely spirituális képességA boszorkányok képességével rendelkezel, ha ezt a szimbólumot választottad. A kehely kettős csigavonala azt jelenti, hogy kapcsolatban állsz a Földanyával, a Föld elképesztő energiájával. Tölts ezért minél több időt a természetben, és hívd meg a szent energiát. Állj egy fa mellé, és kapcsolódj vele össze, érezd a talpadon keresztül a Föld bámulatos lüktetését és erejét. Olyan dolgokat ismerhetsz meg, olyan kérdésekre kaphatsz választ, amelyeket már hosszabb ideje kutatsz.

(via magical recipe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top