Horoszkóp

5 jel mutatja a tenyeredben, hogy boszorkánynak születtél

A tenyérjósok úgy tartják, kezedben a sorsod. Kétségtelen, a vonalakból számtalan igazságot ki tudnak olvasni. Még az is benne rejtőzhet a tenyeredben, hogy boszorkánynak születtél. Ez persze csak akkor igaz rád, ha ebből az 5 jelből egy vagy több is megjelenik a kezedben. Az előző életek a tenyeredben is lenyomatokat hagynak, innen tudhatod, ha már korábban is ismerted a boszorkányok titkait és birtokoltad a különleges képességeiket. Boszorkánynak születtél? Most erre is fény derül.

1. jel a tenyeredben: a titkos kereszt

Hogy boszorkánynak születtél, bizonyíthatja a tenyeredben a szívvonal és a fejvonal között látható kereszt. Ha a rajz szerinti apró kereszt megjelenik a tenyeredben, mágikus erővel rendelkezel. Érdekel a spiritualitás, erősen foglalkoztatnak a misztikus, titkos tanok.

A titkos kereszt a szívvonal és a fejvonal találkozása
A titkos kereszt a szívvonal és a fejvonal találkozása

2. jel a tenyeredben: a szellemi kereszt

A médiumi vagy szellemi kereszt legalább olyan fontos jelentőséggel bír, mint az első jel. Ugyanis áldást kaptál az Univerzumtól, ha ez a jel a tenyeredben szerepel. Minden ujjadhoz egy-egy bolygó kapcsolódik. Ha valamelyik ujjad tövében megjelenik a különleges jel, mutathatja boszorkányos képességeidet.

  • Mutatóujjadhoz a Jupiter bolygó kapcsolódik. Ha ennek az ujjnak a tövében látsz apró keresztet, minden bizonnyal a szerencsések közé tartozol. Könnyen lehet, életed későbbi szakaszában mágikus tanító leszel.
  • Középső ujjadhoz a Szaturnusz bolygó kapcsolódik. Ha itt látható a kereszt, akkor vérbeli boszorkány vagy, hiszen ez a bolygó épp a boszik segítője. Fel fogod ismerni a benned rejlő erőt és képességeket, amikor elérkezik az ideje. Addig is érdemes minél többet meditálnod.
  • Gyűrűs ujjadhoz a Nap kapcsolódik. Amennyiben itt jelenik meg a kereszt, rendkívül vonzó személyiséggel és külsővel rendelkezel. Varázslói képességet kaptál, ami azt jelenti, gyűjtöd az inspirációkat, hogy később használhasd a benned rejlő erőt. Erős benned a szexuális energia is.
  • Kisujjadhoz a Merkúr bolygó kapcsolódik. Már egészen kisgyerekként tapasztalhattad a különleges képességedet. Varázslatra születtél, amiben nagyon is tehetséges vagy. Képességedet használd bölcsen és a szíved hangjára figyelve.
Az ujjak tövében látható jelek különböző képességekre utalnak
Az ujjak tövében látható apró keresztek szintén boszorkányos képességekre utalnak

3. jel a tenyeredben: a szellemi piramis

A piramis háromszögéhez is hasonlít, amit a gyűrűs ujjad alatt láthatsz. A jelet egészen közelről láthatod csak, nagyon halványan jelenhet meg a tenyeredben. Azt jelenti, hogy szándékosan blokkolod a boszorkányi képességeidet. Az ok visszanyúlhat az előző életekbe, amikor vélhetően visszaéltél a képességeddel. Könnyen lehet, fekete mágiát alkalmaztál, amire aztán később ígéretet tettél, többé nem használod. Sem másokat, sem magadat nem akarod bántani többé. A kulcs, amivel kinyithatod a benned rejlő elképesztő erőt és képességet, a szeretet. Fogadj el másokat és fogadd el önmagadat feltételek nélkül.

A piramis arra utal, blokkoltad a képességeidet
A piramis arra utal, blokkoltad a képességeidet

4. jel a tenyeredben: a gyógyítók jele

Annak a jele, hogy gyógyítónak születtél, szintén benne rejlik a tenyeredben. A kisujjad alatt látható függőlegesen párhuzamos vonalkák utalnak rá. A gyógyításhoz annyit kell csupán tenned, hogy a beteg testrészekhez érinted a tenyered. A benned lévő erővel és energiával önmagadat és másokat is meggyógyíthatsz.

Az apró vonalkák a gyógyítói képességre utalnak
Az apró vonalkák a gyógyítói képességre utalnak

5. jel a tenyeredben: az asztrálutazók jele

Boszorkányos képességedre a tenyered alsó felében látható párhuzamosan és vízszintesen futó apró vonalkák is utalhatnak. Könnyedén “utazol” egyik világból a másikba, ami azt jelenti, könnyen kapod és veszed az információkat más világokból, könnyedén átszellemülsz, könnyedén teremtesz kapcsolatot a szemmel nem látható lényekkel is.

Ez a jel az asztrál utazók jelzése
Ez a jel az asztrálutazók jelzése

(via magical recipes)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top