Horoszkóp

Így gyógyítsd mágiával az összetört szívedet

Amikor már úgy érzed, semmi nem segíthet sajgó szíveden, fordulj a mágiához. Ezek a szertartások segítenek az elengedésben, egy fájdalmas szakítás után.

A szerelem az univerzum egyik legerősebb energiája. Nem csoda, hogy a szakítás súlyosan megvisel sokakat, bármilyen előzményeken is mentek keresztül.

Úgy érzed, nem te irányítod többé a tetteidet, folyton sírva fakadsz, és sajnálod magad. A gyász veszi át a kontrollt. Nekiállsz kutakodni a közösségi rendszereken, régi fotókat nézegetsz, és üzeneteket fogalmazol exednek, amiket nem küldesz el, szerencsére. Csokit eszel marokszámra, és nem szemezel túl sokáig a bontatlan borosüveggel.

De hidd el, továbblépni nem olyan nagy ördöngösség, ha még lehetetlennek is tűnik. Nem pillanatok műve, amíg életedből kiírod azt a valakit, aki részese volt eddig minden területen. De a barátaidon, romantikus filmeken és a sírós zenei összeállításokon kívül van még, ami segítségedre lesz. Itt jön képbe a mágia!

mágia

Fotó: Unsplash

Égesd el

Ősi módja az elengedésnek, hogy elégeted a szükségtelen dolgokat. Gyűjtsd össze a fotókat, leveleket, belépőjegyeket, vagyis minden olyan apróságot, ami az exedet jelképezi. Vagy ezenfelül, de ezek helyett is használhatsz egy papírt, amire felírod a a gondolataidat. Írd le, mit érzel, milyen volt a kapcsolat, de el is búcsúzhatsz benne. Azt tartalmazza, amit el akarsz engedni. Ezeket újholdkor érdemes összegyűjteni, mert segít a tisztánlátásban, az újrakezdésben. Olyankor tedd mindezt, amikor nyugodt vagy, és nem fogsz kidobni bármit, amit később megbánsz.

Majd keress egy távolabbi helyet a tűzgyújtáshoz, az elengedésre váró holmikat nem szerencsés sem a lakásban, sem a házhoz túl közel eltüzelni – negatív energiája esetleg visszahat. Miközben égeted, erősítsd meg a szándékodat egy tetszőleges mondattal, minthogy „Elengedlek, végleg befejeztem veled”. Az érzelmeidet hagyd nyugodtan feltörni, de tudatosítsd magadban a gyászt, az elengedést – a gyógyulás első lépését.

gyertya

Fotó: Pixabay

Szeresd magad!

Ha elköszöntél a múlt árnyaitól, éledj újjá, mint egy főnixmadár. Szakítás után úgy érezheted, hogy nem érsz semmit, nem vagy szerethető. Önbizalmad visszaszerzésére szolgál ez a szertartás. Szükséged lesz:

  • nagyalakú tükörre
  • hintőporra
  • piros mécsesre, vagy gyertyára
  • rózsaolajra

Cseppents pár csepp olajat a gyertyára, majd gyújtsd meg. Ez legyen az egyetlen fény a szobában. Vetkőzz le, és nézd meg a meztelen tested. Ha bármi negatív gondolatod van magaddal kapcsolatban, változtasd meg! Ha szélesnek tartod a csípőd, nézd meg, milyen szép az íve. Lásd meg magadban a gyönyörűséget – mindenki egyedi, és csodálatra méltó. Érezd a női erőd végtelenségét. Hintsd be a tested hintőporral, és nézd meg magad, mint egy ókori görög istennő szobrát. Pózolj, és égjen beléd ez az erős, szépséges nő, aki vagy. Majd amikor leporolod magadról, képzeld el, hogy a félelmeidet, gyengeségeidet, aggályaidat távolítod el, és csak az erő marad. A következő varázsigét használd:

Úgy szeretem a testem, ahogy van,
Úgy szeretem az elmém, ahogy van,
Úgy szeretem a lelkem, ahogy van,
Olyannak szeretem magam, amilyen vagyok,
Legyen áldott a bennem élő istennő!

A végén fújd el a gyertyát, és egy hétig mindennap cseppents néhány csepp rózsaolajat a bal melled alá emlékeztetőül, hogy szereted magad, és ezt a rituáléval meg is pecsételted. Ha az illat megcsapja az orrodat, mindig eszedbe jut az erőd.

Innentől csak az a dolgod, hogy gyógyulj, és tanuld meg tökéletesen tökéletesnek érezni magad. A szerelmi mágia és a következő kapcsolat bevonzására irányuló rítusok pedig ráérnek egy darabig!

(via Vice)

Ezt olvastad már?

Mágia telihold idején

Ez is érdekelhet telihold Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top