Horoszkóp

Melyik szimbólumot választod? Izgalmas jóslatra számíthatsz

A megérzéseid, de nevezheted angyali sugallatoknak is, folyamatosan vezetnek téged, persze csak akkor, ha tudatosan figyelsz rájuk. Ezúttal ezeken a már első pillantásra is izgalmasnak tűnő szimbólumokon keresztül. Válassz egyet és máris megismerheted a neked szóló és igazán érdekes üzenetet.

A megérzések a legtöbb esetben segítenének neked, ha pontosan tudnád, mire figyelj. Akadnak olyan szerencsések, akik különösen érzékenyek és fogékonyak a sugallatokra, a legtöbb embernek ugyanakkor az intuíciója, ha működik is, nem feltétlenül megbízható. A megérzéseidet ugyanakkor fejlesztheted, például ezzel az izgalmas teszttel is. Hangolódj rá a képekre és válassz egyet a különleges szimbólumok közül. Légy óvatos, hiszen ezek a képek nagyon könnyen beindítják a fantáziát, éppen ezért most még fontosabb, hogy próbáld meg kikapcsolni a logikus elmét, és ne az alapján dönts, amit a képről gondolsz, hanem amit a szimbólummal kapcsolatosan érzel.

Végy egy hosszú és mély levegőt, hunyd le néhány másodpercre a szemed, majd amikor ellazultnak, nyugodtnak érzed magad, akkor nézd meg alaposan a szimbólumokat. Melyik tetszik, melyik energiája vonz a leginkább? Így hallhatod meg a magasabb éned avagy angyalod üzenetét. Nos, melyik szimbólumot válaszottad és milyen izgalmas jóslat vár rád?

szimbólumok megérzés jóslatHa az ajándék dobozt választottad

ajándék doboz szimbólum jóslat üzenetA mag, amit a közelmúltban szimbolikusan elültettél, már kihajtott, és fantasztikus lehetőségeket vetít eléd. A célod, az ötlet, amit megvalósítanál, mint a növények, gondozást és egyelőre türelmet igényel tőled. Hagyd a dolgokat a maguk rendje szerint fejlődni, növekedni, hiszen a bosszankodással nem jutsz előrébb. A bámulatos lehetőségek a gyümölcsökhöz hasonlóan a kellő időben beérnek.

Ha a koronát választottad

korona szimbólum spirituális üzenetHa ezt a szimbólumot választottad, itt az idő, hogy megszabadulj végre azoktól a terhektől, a bűntudattól, amelyek visszarántanak és akadályoznak az előrejutásban. A legtöbb embernek vannak károsnak mondott szokásai, mint a kávé, a dohányzás, az alkohol vagy épp a drámázás. Valójában mindenki tesz olyasmit, ami ellentétes a lélek akaratával, a feladattal, amit a születése előtt vállalt. A mai nap tökéletes, hogy lemondj mindarról, amiről úgy érzed, ártalmas, és kicseréld azt valami pozitív és gyógyító szokásra.

Ha a pénzes ládát válsztottad

kincses láda szimbólum spirituális üzenetA mai nap mindenképpen különleges, ha ezt a szimbólumot választottad. Ítélet vár rád ugyanis. Hogy mégis pontosan mit jelenthet számodra ez az ítélet? E három lehetőség egyikét:

  1. Lehetőséget kaptál, hogy életed új szakaszát indítsd el.
  2. Gábriel arkangyal vigyáz rád ebben a percben is.
  3. Itt a lehetőség, hogy megtiszítsd magad a negatív gondolatoktól, és vállald a felelősséget a tetteidért vagy éppenséggel azért, amit nem csináltál meg. Amikor vállalod a felelősséget, a karmát is oldod. A kulcs, hogy ne kövesd el újra azt a hibát, amit kemény munkával már kijavítottál.

(via awakening people)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top